CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 19-1-2022 09:45 AM
Mesti punye. Tu yg sengih leborr dgn uniform suit nye tu

nampak mcm dia yg spedo. bunga masa kakpam datang pun ala2 beli dari supermarket.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:00 AM | Show all posts
234126 replied at 19-1-2022 08:39 PM
Dah bertahun bace kes kak pam scammer ni tetap la hidup dia mcm tak terjejas pun. Sikit mungkin tapi ...

ni namanya istidraj...  kesenangan yang tak diredhaiNya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:23 AM | Show all posts
Kueen nak balik KL for good ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi ke kedai membeli cincau,
L. A. N. C. A. U


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 19-1-2022 04:11 PM
Kalo dah mampos nanti bleh mintak halalkan. Kalo tak halal org mintak dari family utk bayor balik  ...

Hahahaha Kak sabar Kak….Tapi betul la dia Mmg BABI!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 19-1-2022 04:43 PM
Now I know kenapa u marah sangat dgn si kepam babi plus gemok ni… Rupanya your good friend kena t ...

I tak tau pun kawan i kena scam dgn pompuan jijik ni. Tadi siang baru dia bgtau i. Lagi la I naik hantu. I memang dah benci pompuan tu Wpun I tak kenal dia personally. Menjatuhkan maruah sebagai mother and perempuan je tapi takat situ la je. Sekali haaaah ni adik I (kawan la) kena tipu. Kesian dia. Ingat 3k tu murah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaMarrytta replied at 19-1-2022 10:44 PM
Kwn u ada report kpdnhep kan? So apa reply drpd kpdnhep tu

Dah. Awaiting action yang sampai sudah tak muncul.
Contact wanie, wanie tak layan and tak baca pun.
Contact Abu, Abu ckp it’s very difficult nak get kepam nak bagi refund. Habis hilang mcm tu je la. Sial kan? Contact Iza jugak tak salah i, bolayan!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesudahannya…..nanti tuan badan story la Kalau dia masuk forum ni…but this is what she did….









Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 01:46 AM
Kesudahannya…..nanti tuan badan story la Kalau dia masuk forum ni…but this is what she did….



Baiknya la hai kawan u ni kaka. So berbudi bahasa walaupun dah kena tipu.

Kepam ni selayaknya kena maki. Tak rasa bersalah makan duit haram hasil titik peluh org lain. Dah la kwn u nak bagi gift kat her mom. Kata bosbabe takkan la 3k pun x mampu refund. Kalau taknak refund then belikan lah barang tu or at least anything with the same value. Eh. Bengang pulak kita.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
date night santa monica konon. duit orang pulang la setan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara kes lain yg i ingat, customer beli perfume tak hantar. Sbg PS kena la advise brg jenis apa boleh shipped.
Then kalaj brg tak ada, deposit (or full payment?) akan burned. Ada sesiapa ingat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejrazak at 20-1-2022 02:24 AM
surioo replied at 19-1-2022 05:00 PM
Dia dah menipu customer US base ker? Omg....


iols delete kome  iols ni. Since ada forumer dh bg details psl client US yg kena scam last time
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 20-1-2022 02:04 AM
Baiknya la hai kawan u ni kaka. So berbudi bahasa walaupun dah kena tipu.

Kepam ni selayaknya ke ...

Tulah I ckp, baik tul dia. Kalau I dah maki HAMUN semua kuar….I tak rasa pun kepam ni memang betul jual wallet tu, if you looked back at the conversation I posted earlier, kepam tak tahu pun color apa yang available for that particular wallet. Main taram je cakap….situ pun dah tahu dia tak familiar dgn product tu and dah pasang niat nak kebas duit orang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 19-1-2022 06:17 PM
Nah! Iols tempek sini report polis kak pam kes customer US hilang beg tu. End up kakpam tuduh minah  ...

Thanks sis.. I hari ni ada appointment with social security, balik nanti I akan text that person to check on her.. Memang I akan bagitau yang penipu ni ada kat US.

I benci penipu macam si Hanis gemok ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 19-1-2022 06:20 PM

Ya Allah. English dia ni teruknya.. For someone yang mengaku reside kat UK and Cali girl siap berslang2 sampai lidah terbelit, mulut terkemam, dia ni patut malu lah.

Pam gemok, duduk kat dungeon tu elok buka kamus.. Bukan buka luxury brands website je.. Tak lama lagi, ko akan masuk kat balai polis, kang nak request apa2 orang tak faham..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 01:36 AM
I tak tau pun kawan i kena scam dgn pompuan jijik ni. Tadi siang baru dia bgtau i. Lagi la I naik  ...

Babi betul perangai Hanis gemok ni.. Sebab tu lah otak dia mereng dan hidup dia tak aman..

3k is still money, either you are rich or not, 3k is a lot..

Jijik gila dia cakap adik dia pencuri walhal dia yang mencuri duit orang, menipu tu makanan dia je. Sebab tu dia gemok, gemok, gemok…
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zera at 20-1-2022 04:00 AM

Ehhh bodohnya dia ni.. hang ingat divorce matters ni related to country punya regulations ke?? It's all about religion lah si bodo scamner terulung wehhh.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellejo at 19-1-2022 09:11 PM
zera replied at 19-1-2022 07:59 PM
Ehhh bodohnya dia ni.. hang ingat divorce matters ni related to country punya regulations ke?? It's  ...


kat malaysia pun ramai je bangun tido rasa nak ceraikan laki kakpam. tak perlu ke US pon.
tapi acik2 lain takde la bertunggu tangga berkali2 kene cerai. dah cerai skali udah terus blah.

buat apa ratib independent dan powerful kalo anak pon campak kat mak bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap kali kepam berbual kat video, i skip....irritating tengok dia perasan influencer....kaki penipu...memang tak selamat lah hidup...dia ingat Allah tu ada kat malaysia ajer...dia ingat dah dok kat usa...dia selamat, makin membongkak....perasan kaya...tapi hidup macam refugee...takde rumah, takde kerakyatan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:13 AM | Show all posts
zera replied at 20-1-2022 03:59 AM
Ehhh bodohnya dia ni.. hang ingat divorce matters ni related to country punya regulations ke?? It's  ...

kemahen kakkepom downgrade malayzier. bajet mmg tak nak balik malaysia terus ke apa tu? padahal kerakyatan pun belum dapat lagi, tgh tunggu ditendang balik je tu. hoi kakpam takkan tahajud aje kot, pemahaman agama ko setakat mana eh? islam letak talak kat sape ko tau ke tidak? yang ko buat ayat mcm bbnu macam tak habis sekolah lagi tu. malu la uniten ada graduate mcm ni. otak berkarat ke kira lps grad tu berkarat berlumut terus otak ko, asik2 kaji pasal handbag latest, bikini latest je.. haaa tulah pasal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:18 AM GMT+8 , Processed in 0.176346 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list