CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 19-1-2022 08:40 PM
yang aku pelik, warga US tu order bag dr hanis ni time hanis kat UK kan jd PS...why dia xpost je d ...

Dah lenjan dlu. Pastu wat photoshoot bagai dgn beg beg org. Taguna btol ini bijjj
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:27 PM | Show all posts
ardilna30 replied at 19-1-2022 05:19 PM
Dulu masa kat UK, dia ada sorang customer dari US tak silap I..

Bila barang sampai, customer unb ...

weols dah cari ig yg beli beg to dpt kotak tu....te3licious nama ig tu tp skrg dah tiada....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:27 PM | Show all posts

Is that her toes?
Kenapa senget gitu? Pengkor ni macam tu ek?


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 19-1-2022 09:27 PM
weols dah cari ig yg beli beg to dpt kotak tu....te3licious nama ig tu tp skrg dah tiada....

No phone ada kat police report tu kaka.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:30 PM | Show all posts
heythere123 replied at 19-1-2022 07:01 PM
porumer cakap dorang dah out of radar cuma haritu ada yg nampak dorang keluar makan sambil ditemani ...

oh dmana nak baca pasal dorg ni/ ada thread ke? penny tu sblm ni kat ig x bertudung pun...dah berhijab ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:33 PM | Show all posts
mim14 replied at 19-1-2022 08:50 PM
Dah lenjan dlu. Pastu wat photoshoot bagai dgn beg beg org. Taguna btol ini bijjj

tau takpeee.... dia kan sejenis lenjan for show dulu kat ig pastu beg tu dah tiada lg buat kemunculan..rupanya bag org... sbnrnya dia miskin tp bergaya utk ig mesti diperjuangkan....mmg otak mereng dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:35 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 19-1-2022 09:30 PM
No phone ada kat police report tu kaka.

ehh x prasan pula..nak backlog jap..thank u sbb noticed
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh maiii 3000 burn mcm tu je
Pam oh pam nape buat naya kat org oiii
Keris sila perabih duit kepam cepat pastu ko humban dia kat skid row
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik iols x bli dr dia.. otherwise until now bag x dpt duit pulak burnt... eventhough she followed up with if I am keen to purchase selepas pm tanya rege...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-1-2022 12:25 PM
bukan pengat yang. tp sejenis desert macam puding ( sbb dia pakai susu cair ) , isinya tu keledek  ...

Khairul aminh pernah buat resepi ni ke? Share link dengan i boleh? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:19 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 19-1-2022 09:30 PM
oh dmana nak baca pasal dorg ni/ ada thread ke? penny tu sblm ni kat ig x bertudung pun...dah berh ...

ada dekat thread instafemes tapi sikit gitu je, dorang takde thread khusus rasanya. Si penny ni sebelum lesap siap berpurdah bagai dah uols tapi sekarang takde dah la purdah tu.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 19-1-2022 08:39 PM
Dah bertahun bace kes kak pam scammer ni tetap la hidup dia mcm tak terjejas pun. Sikit mungkin tapi ...

Cemana uols bole terjebak beli dgn pam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 19-1-2022 09:43 PM
Ohhh maiii 3000 burn mcm tu je
Pam oh pam nape buat naya kat org oiii
Keris sila perabih duit kepam  ...

mampus kejung kak pam kt skid row tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit teta ...

Kwn u ada report kpdnhep kan? So apa reply drpd kpdnhep tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:48 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 19-1-2022 09:27 PM
Is that her toes?
Kenapa senget gitu? Pengkor ni macam tu ek?

Nope. Tu customer US kakpam tgh buat unboxing then discovered beg chanel dia tak de dlm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 19-1-2022 09:35 PM
ehh x prasan pula..nak backlog jap..thank u sbb noticed

U r welcome bestnya kalau dpt contact minah tu tgk apa dia nak buat pada kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham dgn kepam ni. Anak2 kat Msia dibiarkan terkontang-kanting. Surprise pun takde untuk besday. Tapi dengan blekpar onn spedo bukan main. Apa motif ntah kepam pergi LA. Setakat fine dining je, tak membina minda. Lepas tu filter. Lepas tu naik kereta sewa. Ulang sampai 6 bulan. Mesti blekpar pun rasa kepam ni tak betul.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 19-1-2022 09:43 PM
Ohhh maiii 3000 burn mcm tu je
Pam oh pam nape buat naya kat org oiii
Keris sila perabih duit kepam  ...

i kena scam beli baju preloved 300++ pun dah bengang . lagi la kalau 3K. memang i tuntut je dari tok mid . buat polis report sama kena tipu dgn kepam ni . selagi tak kena tangkap ke apa memang tak serik kepam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit teta ...

3K is a lot to me, dahla kwn u nak belikan for her mom, kakpam boleh buat tak tau??? Dia mmg tak tau malu ye mkn duit haram
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 19-1-2022 10:48 PM
Nope. Tu customer US kakpam tgh buat unboxing then discovered beg chanel dia tak de dlm tu.

sapa tahu tahun lepas ada satu kes customer beli chanel , x silap bila sampai kotak kosng ( hilang ) . yang ni bukan dengan kepam ye. seller kena gantirugi tau . walaupun kesian gak kat seller sbb hilang dekat courier tp dia btanggungjawab n tak buat bodo je macam kepam ni..
( ni kawan i cerita, kalau salah mohon maaf, kot2 ada forumer yang tahu kes ni . )

kalau dapat ke kepam mmg dia buat dunno je laaa.. n salahkan pihak lain. mati hidup balik pun dia takkan ganti. kalau beli brg dgn dia dah depo, barang takde pun hangus macam tu je deposit. unless nak tukar barang lain. jijik kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.091734 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list