CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

She is a horrid person. Since 2019. Burn la duit camtu je. Pandai ngater wani. Dia beribu kali lagi teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:27 PM | Show all posts
ntah2 budder jual kasut2 dia sbb nk dptkan balik duit2 yg dia pinjam dgn budder kot.
Yelah..kalau org luar pun dia blh buat tak th je hutang2 tu..apatah lagi dgn famili sendiri

Iza nampak la ada kekawan dan ada famili yg normal. Dan yg dia promote kat IG under Shopee tu semua, nmpk la kan sebagai satu kerjaya yg mungkin bagi Kepam bukan membanggakan.
Budder pun nmpk la usaha dia buat bisnes yg legit. Nmpk ada kawan, ada famili yg normal
Kepam...aku x nmpk apa yg normal dgn diri dia..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:35 PM | Show all posts
boleh la suggest kat sapa2 kena scam dengan pam ni
p minta dengan bapak dia
kata bapak kaya and enabler perangai anak suka makan duit haram
kalau bagi tau baddah dengan izafake pun bukan diorg ni buat apa pn
bolayan saja
malas nk amik port dan terlilbat hal pam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Omg sorang je dah 3k. Ntah la berapa lg mangsa yg lain.
Tak termasuk yg kene scam join haiyok buat loan bank 20k.
Semoga semua mangsa dpt duit diorg blk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Dasar bossbabi btol dia ni
3k tuk dia masa tu mungkin taik gigi jer. Tp duit org kot
Tp spesis dia ni mmg xkan refund lah, remember meols penah bli dr dia dlu. Xde color meols nak dia push bli color yg ada jer. Sis lucky lah sbb xkne scam sbb masa tu dia berduittt lg.
Kecam dik budder curi brg dia, huhh tlg bg dia cermin suh dia tgk diri dia sndri. Acahhh suci xberdosa konon
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Uisk… setannya perangai…
Curi duit org pastu duk membongak mcm xde ape.

Kalau btul the family tahu psl kes2 dia n do nothing bout it purely sbb ‘dah malas’, i finally phm la why family ni dihencap.

Eh hutang ni bawak mati tau kepam.
Giler lah dorg ni amik mudah je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 19-1-2022 02:39 PM
Jahatnye dah la x respond x refund diblock plak org tu.. Kira mcm.. Brg xda.. So duit tu jd hak mi ...

Kan.
Sbb tu hidup terumbang ambing.
Dok mkn duit haram

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:06 PM | Show all posts
cikatilia replied at 19-1-2022 02:25 PM
adik aku penah beli
yg hantar suami budder
so frenly jimbo

macam snowflake kat pavi tu eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:11 PM | Show all posts
mrsbale replied at 19-1-2022 03:54 PM
Uisk… setannya perangai…
Curi duit org pastu duk membongak mcm xde ape.

Kalo dah mampos nanti bleh mintak halalkan. Kalo tak halal org mintak dari family utk bayor balik mau cirit tengok berapa byk dia scam n hutang org. Ujung2 nanti kepam gemok kat LA tu mintak sedekah nak makan n balik msia mcm dia buat kat UK dulu. Ntah berapa ratus ribu rm dia dah scam n hutang org.  Such a horrible person.

KEPAM GEMOKS BAIK NKO MAMPOS LAH. SIAL BETUL BETINA NI, emo aku bangun pagi ni bacer conversation ezzy dgn her friend. KEPAM GEMOKS MEMANG LAHANAT SIAL.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 10:43 PM
I tgk from both acc mmg salah sorang not following the other and vice versa. Maybe iphone 12 i ni  ...

I check, dua org ni mmg follow each other
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 19-1-2022 08:11 AM
Kalo dah mampos nanti bleh mintak halalkan. Kalo tak halal org mintak dari family utk bayor balik  ...

Harap2 la kepam tak jumpa geng2 malaysia duk sana.. kalau tak ready jelah kena scammm
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dark_angi30405 replied at 19-1-2022 12:46 AM
Kenapakah icon ketawa jadi tanya soal pulak ni ????

U kena guna emoji yg forum sediakan baru jadi. Kalau guna emoji kat keyboard phone mmg keluar tanda soal
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Now I know kenapa u marah sangat dgn si kepam babi plus gemok ni… Rupanya your good friend kena tipu dgn si Hanis gemok. Babinya perangai si gemok ni, makan duit orang.. Lepas tu, post kat IG cakap adik dia mencuri.. Tak sedar diri yang dia tu mak kepala segala pencuri..

Silap2 adik dia jual beg dia sebab ada orang dok pressure si Wani untuk bayar hutang kepam..

Padan muka si Hanis gemok ni dapat GERD. Padan muka dia tak dapat pergi clinic or hospital sebab tak mampu nak bayar hospital fees. Semoga doa2 orang yang si Hanis Haizi gemok aniaya dimakbulkan dan si gemok ni dapatlah balasan.

Oiii kepam, ko jangan lupa, ko tu takde keluarga kat US ni. Ko ingat si Keris tu sanggup nak bayar hospital bil ko kalau apa2 terjadi kat ko..

Semoga ko dapat balasan secukupnya sebab menganiaya orang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit teta ...

Kesiannnya kat kwn u, geram baca! Sial betul kakpam, adik guna brg tak mintak izin merempan bukan main, dia tibai duit org tak igt lak, pastu dok post acah2 islamic.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by -Suri- at 19-1-2022 04:49 PM
cikatilia replied at 19-1-2022 02:25 PM
adik aku penah beli
yg hantar suami budder
so frenly jimbo


Bibik dah kena pecat, rumor mengatakan budder pecat bibik sbb jd penyebab dia kena covid.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 19-1-2022 02:57 PM
Eee siut punya Kepam..
Patutnya friend you ni mintak duit kat Tok Mid hah..
Punya la kaya sampai j ...

Ye tak ye gak kan. Contact terus tokmid tu mintak refund. Kata kaya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:47 PM | Show all posts
royaldanish replied at 19-1-2022 04:30 PM
Harap2 la kepam tak jumpa geng2 malaysia duk sana.. kalau tak ready jelah kena scammm

I bet u dia tengah sasau cari msians fb that live in LA. MO dia dah tau sgt. I harap dia mampus dlm dungeon tu tak lama lagi. Dasar penipu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis Haizi, sesungguhnya ko memang akan dapat balasan sebab mencuri duit orang, menipu dan juga makan duit haram.. Patut lah ko ni perut buncit, makan duit haram tak habis2..

Dah la sekarang dah tak ada duit dan dah jatuh miskin, tak pernah nak insaf. Terus terang lah, haritu masa nak collect duit untuk mangsa banjir tu, ko nak buat modal untuk ko bawak si keris kaki spedo ke Vegas kan.

Padan muka tak dapat sambutan, sebab tu dapat pergi Vegas dua hari je, lepas tu ko balik semula ke rumah tumpangan ko..

Ko tunggu lah nasib ko tak lama lagi.. Ko ingat kat US ko boleh suka2 nak scam orang macam ko selalu buat.. Tak lama lagi merengkok lah ko dalam penjara..

Mohon forumer sini tag customer US yang kepam tipu. Biar customer tu report dia kat authority since kepam kat negara diorang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tade ke sapa2 nak forward conversation ni kt keris.. biar keris tau betapa malicious and evil nye behaviour gf kepam dia tu... there's nothing good in her..

Sangkak sgt makan duit org tada rasa bersalah..mak ayah dia bg dia makan apa eh until tada rasa bersalah dlm diri at all
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:00 PM | Show all posts
ardilna30 replied at 19-1-2022 04:54 PM
Hanis Haizi, sesungguhnya ko memang akan dapat balasan sebab mencuri duit orang, menipu dan juga mak ...

Dia dah menipu customer US base ker? Omg....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:37 AM GMT+8 , Processed in 0.083562 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list