CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 08:34 AM | Show all posts
i checkin ke dungeon kepam sambil bawak bekal nasi minyak (resepi KAK NOM) chuols..

jemput makan nasi minyak i yang tak seberapa ni ye chuols

*sorry pam, nasi minyak i lengkap dengan ayam masak mewwrahh (slang kakpam) ok.. siap dengan acar lg.. chuols mampo ke?









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:38 AM | Show all posts
check in basement sebelah bilik janitor
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:52 AM | Show all posts
ish kepam ni..ni yg i nk doa bisnes taro ball dek wani maju ni..satu hari nnt dia jd terkaya antara siblings..

walaupun kerap berangan, dek wani and hazim kira adala nampak juga gigih cari duit kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 19-1-2022 08:52 AM
ish kepam ni..ni yg i nk doa bisnes taro ball dek wani maju ni..satu hari nnt dia jd terkaya antara  ...

wani tu dapat full support hazim. nampaklah lakinya tu ok tak poyo ( tak kenal ) . kalau aizatwolf tu nampak poyod sgt. apa jadi bisness daging slaai dia tu ? meletops ke terus terbako? mahal tau rege dia. i tak penah la beli sbb i mmg jenis berkira nak spent benda mahal tp leh dpt yang setarap lagi murah ???????? even wani punya taro ball pun pada i mahal . kalau beli set utk gift yg ada pengkus tu lagi lahhh ya rabbi mahal. dia greling2 chef one agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dark_angi30405 replied at 19-1-2022 12:46 AM
Kenapakah icon ketawa jadi tanya soal pulak ni ????

Sbb you pakai emoji phone kan? Kalau taknak keluar question mark, you kena pakai yg forum punya. Kat reply page, bawah tu ada icon smiley for the emojis
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 19-1-2022 08:34 AM
i checkin ke dungeon kepam sambil bawak bekal nasi minyak (resepi KAK NOM) chuols..

jemput makan na ...

sis, hr tu dia masak nasi apa tu minyak ke beriani kan, lawan daging dendeng… tak de pun penampakan daging dendeng tuuu.. rajin ke kepam nak buat sndr? ntah2 daging segera siap yg dia ode dr msia.. renyah kot buat dendeng.. kang kejap lagi kalau dia yg masak daging sz sebesar penumbok j
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:28 AM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-1-2022 09:04 AM
sis, hr tu dia masak nasi apa tu minyak ke beriani kan, lawan daging dendeng… tak de pun penampak ...

haritu rasanya dia masak nasi minyak. tiru resepi kaknom kat youtube katanya. i tak percaya dia boleh masak daging dendeng tu.. mesti guna yang ready made tu kan yg dlm plastik tu kan bawak dari malayzier.. seingat i renyah kan masak daging dendeng.. even masak daging sdri tu pun makan masa, kena lama atas dapur sbb daging lambat empuk. i tak rasa kepam rajin menunggu lama setakat nak makan utk tekak dia je.. lainla ade masak utk bamblack tu.. baidewei lama ye kakpam dah tak masak utk keris? dulu kemain cakap keris suka makanan melayu.. skrg dia dah xhengen ke pam makan air tangan chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
lo_la replied at 19-1-2022 09:03 AM
Sbb you pakai emoji phone kan? Kalau taknak keluar question mark, you kena pakai yg forum punya. K ...

Ohh tenkiu2, nampak sgt i SR selama ni jarang mengomen tp demi kepam ku cemar duli hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Bamkeris tu muka nampak happy bila kakpam spedo je. Selain drp tu muka masam mencuka. Tak nampak macam couple langsung. Kalau couple yg tengah tunggu nak bercerai ada lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:24 AM | Show all posts
tinggal sehari dah laju betul pindah kondo kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 19-1-2022 10:22 AM
Bamkeris tu muka nampak happy bila kakpam spedo je. Selain drp tu muka masam mencuka. Tak nampak mac ...

Kan. Obvious sgt masa g LV hari tu. Ni mesti kes kepam jnji bulan bintang skali yg dapat hurmmm……
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Uols mampoo goreng ayam hangus pun masih show off? Taulah baru belajar masak but at least please la cover line sikit ishhhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:00 AM | Show all posts
PulutSambal replied at 19-1-2022 10:42 AM
Uols mampoo goreng ayam hangus pun masih show off? Taulah baru belajar masak but at least please la  ...

dia mmg level confident tahap dewa. dulu siap tunjuk masak2 tp dapur dia eww sgt..x padan dgn status beras mogul
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:04 AM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-1-2022 09:02 AM
wani tu dapat full support hazim. nampaklah lakinya tu ok tak poyo ( tak kenal ) . kalau aizatwolf ...

mmg mahal pun.. tp now apa aja yg murah.. kuih2 pun bukan main mahal.. nk eat healthy makan sayur pun mahal..huhu

tu la bila tgh hazim tu plan mcm2 nk bela keluarga, kesian pula kalau nk hencap diorang tak pergi jalan2 oversea. i rasa makan pakai, and education anak2 lg penting. Budder invest la juga utk anak2, while kepam sgt bangga kalau dpt bg baju branded kt anak2..lain2 dia merungut.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Senyuman keris cam dipaksa....sungguh gerun gitu...tak natural haha..macam mana keris nampak happy pon tetap they dont look like a couple.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:29 AM | Show all posts
black_handbag replied at 19-1-2022 09:28 AM
haritu rasanya dia masak nasi minyak. tiru resepi kaknom kat youtube katanya. i tak percaya dia bo ...

keris pun geli kot nak makan makanan kepam dgn kuku pjg berdaki tu

tgh masak garuk2 rambut garuk badan eeuwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 19-1-2022 09:53 PM

Tak selera tgk masakan kepam....nak tayang pon..kasilah lawa sikit...presentation fail 100 percent. Ni macam budak2 tiktok baru pandai masak...gigih nak tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:42 AM | Show all posts
PulutSambal replied at 19-1-2022 10:42 AM
Uols mampoo goreng ayam hangus pun masih show off? Taulah baru belajar masak but at least please la  ...

gighnya nak tunjuk ayam goreng hangus..memang sejenis Bossbabi je yang konfiden level tinggi macam ni..
i masa mula-mula pandai masak, kalau ada yg tak cantik macam ni, letak tepi hokaaay...sorok tak bagi chuben nampak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 19-1-2022 11:00 AM
dia mmg level confident tahap dewa. dulu siap tunjuk masak2 tp dapur dia eww sgt..x padan dgn stat ...

Dapur berkerak kan? Pastu masak ayam siap bulu ayam terkeluar tak buang ya rabbi why why why
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 19-1-2022 11:42 AM
gighnya nak tunjuk ayam goreng hangus..memang sejenis Bossbabi je yang konfiden level tinggi macam ...

Khenss pepandai lah sorok ini yg hangus tu jugak la dok gigih amik gambar letak kat IG. Pastu acah tak kenal jenama serbuk kari wei duduk Malaysia je pun bkn duduk US 38 tahun sampai tak kenal rempah. Memang dia ni takde general knowledge kot dok kemaruk dgn branded item jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:14 PM GMT+8 , Processed in 0.097538 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list