CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Another summary dr previous home.
Kepam mendonia pi Las Vegas bawak Keris sambut bday. Bday anak a few days before keris’s tapi sendu aje. Bawak makan di resto dengan alunan lagu happy bday yang hambar. Topi, belon hari jadi pun nan hado.Tp kuin bawak keris naik limousine 15 minit dr hotel V ke Wynn. Sekali tu je.

Sekarang kepam nak buat bisnes makanan kot. Mungkin kalau ikut connection apaknya, boleh onz if the puzzles are at the right places including kepams rajin manage but unfortunately i dont see it happening. Cakap pun terkemam2. Haih! What a waste of resources.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak komen poster malaysian flavors yg kakpam up baru ni nmpk the very the 90s yachhh. Collab dgn surprise me kitchen ke tu? Kakpam jd chef? So nnt ada btg kobis, carrot sebesar ibu jari kaki kakpam???
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jari tgn dia gems nye. Looking at this no wonder dia ckp kemam2 sbb dia nk cover gigi dia from showing

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 18-1-2022 11:12 PM
Jari tgn dia gems nye. Looking at this no wonder dia ckp kemam2 sbb dia nk cover gigi dia from showi ...

Kemain jari mcm ruas lengkuas....muka kurus jari gedabak nampak benor menipunya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap kali nampak gigi bawah sang Kepam ni, iols mesti teringatkan Mamee Monster tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 18-1-2022 03:25 PM
Setiap kali nampak gigi bawah sang Kepam ni, iols mesti teringatkan Mamee Monster tu.

macam huggy wuggy poppy playtime kaler biru tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by owhgee at 18-1-2022 11:52 PM
Selimutputeh replied at 18-1-2022 10:41 PM
Kalau tgk dari acc iza yes jdi opposite, tgk dari acc badah lain pula. So far i tak jumpa dua2 fol ...




Elok je dua2 masih follow each other.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss x boleh tgk gigi bawah kepams yg terkeluar tu... Rase nk cabut.. Sbb bila die ckp with. Acent american walaupon berbahasa melayu... Rase gigi tu terlalu menyerlah... Mulutpon xboleh bukaa.. Ckp bergulung2x..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in ????
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapakah icon ketawa jadi tanya soal pulak ni ????
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 19-1-2022 01:03 AM

Acik penunggu basement room kuin hadirrrr yachhh
Bawak 1 trolley luggage

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in condo tingkat 61
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 09:38 PM
Sakit betul agaknya kakak kepam tgk adik badah makin maju dgn kuih gentel dia ni. Seboleh2 nak jatuh ...

dan akhirnya pulang ke malaysia kembali menyorok..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok TT tepek sekali pertolongan budder masa dia dkt london tu. Xboleh ke let it go je pasal kasut kena curi since budder dah pernah tlg dia? Nanti susah2 x ada siapa dah nk tlg
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 09:56 PM
Anyway dekbadah following iza but iza not a follower of dekbadah

Rasa2 they masih follow each other.....cuma kepam dah out of budder league..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelamin angan kepam dah musnah ke? Lol....teman upahan boleh, teman tapi mesra pon boleh..yg pasti bukan jadi laki kau, kepam..keris dah macam melangkah angkat kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasut ditayang macam tu...so urrgh....mesti ada bau kaki....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
PulutSambal replied at 18-1-2022 11:23 PM
Kemain jari mcm ruas lengkuas....muka kurus jari gedabak nampak benor menipunya

now i kenot unsee ruas lengkuas kakapulut mesti org perak kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 19-1-2022 10:22 AM

----deleted-----
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 18-1-2022 11:12 PM
Jari tgn dia gems nye. Looking at this no wonder dia ckp kemam2 sbb dia nk cover gigi dia from showi ...

Sebab itulah iols kata sheols ni muka pitbull or bulldog.


Tu yg terkemam kemam spiking.
Bila sebut and then pun mcm anaknya enden tu,

ENDEYYYYN ENDEYYYYN

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 04:37 PM GMT+8 , Processed in 0.178141 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list