CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 11:28 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 06:51 PM
vocab limited dlm hidup kepam yg IQ below average :
indepondan
powerful

u lupa add 'breadwinner' , 'strong woman'
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 20-1-2022 11:05 PM
I ada member yg kalau makan mmg berbunyi chupchap walaupon makan sup.. misteri sungguh

Iols dulu tak sedar iols buat bunyi chap chup jugak until my dad tegur, waktu i was in elementary school. Ever since that, sapa2 kenalan or family members yg tak reti tutup mulut time makan ni iols sound aje, except those yg lagi tua dari i lulz
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 20-1-2022 05:26 PM
Iols dulu tak sedar iols buat bunyi chap chup jugak until my dad tegur, waktu i was in elementary  ...

bunyi chap chup chap dgn bunyi sudu berlaga dgn gigi. pantang betul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Badder ni eja Alhamdulillah pun salah.



Mungkin uols nak bela Wani typo, tapi iols tetap tak boleh terima. Bagi iols dia mmg tak tahu macamana Alhamdulillah ditulis dlm Bahasa Arab, sebab tu dia salah tulis sebutan rumi.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-1-2022 08:46 AM
Hai cuols, teruk kan kepam gundu ni. iols tak suka baddah tapi agak melampau la kalau selalu buat  ...

Memang pun.. Buruk dalam kain semua nak kasi tunjuk. Tapi memang reality pun dia tunjuk pun, lutut hitam, ketiak kelam dan bacin dia tu.. Kalau dua tu pun dah hitam, kat celah kelangkang tak tau la macam mana keladaknya dia ni..

I mmg tujukan kat dia ni je ya wahai para wanita.. Sebab dia ni memang selayaknya kena keji..

I takdelah minat budder sangat. Tapi, dia takdelah nak keluarkan segala keburukan keluarga dia.. Adalah bijaknya di situ..

Yes, i harap si kepam ni kena gila2 di US dan lepas tu baru dia tau langit tinggi rendah sebab kena minta tolong keluarga juga to bail her out.. Puiii lah kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, I baru je text the number yang dalam polis report kepam tu.. I hope that person is still using her number. Kalau dia reply, I will update kat sini..

I dah bagitau yang kepam ni dah di California. And please feel free to report her to authority on her illegal activities..

So kepam. Ko watch out ya! Ko menipu orang, ko memang takkan lepas.. Bayar balik semua hutang yang ko buat, baru acik2 forum akan diam..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 12:37 PM
Y’all perasan tak, pondan gemuk 20 Kati filter tu dok ckp “and we just finished our work and it ha ...

I perasan juga. Lol. Sebab tu terpaksa nak justify kat IG yang tak kisah nak makan kat mana, and caption terpaling in love.

Gila apa janda anak 3 ni. Once a loser always a loser ya Pam.. Ko yang yang tak berubah n choose to be a loser in love!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 20-1-2022 01:05 PM
U are welcome sis. Ya Allah, good luck sis. Semoga dapat lah contact minah tu.
Tazabar nak tgk ka ...

Yes sis. I baru je text that number. Semalam seharian busy and by the time i sampai rumah dah malam and penat..

I will update if she replies. Hopefully, dia still pakai number ni.. I really hope we can take Hanis Gemok down. Bodoh punya perempuan, aniaya another human.. Patutlah perut besar gila no matter how much she diets. Makan duit haram rupanya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 20-1-2022 03:49 PM
Hahahaa kan. Lg 1 masa nk blk kuar cafe otw kete tu. bamkeris xjln blkg dia and not even offer her ...

Betul.. i punya husband or exboyfriend always offer jacket or sweater kalau I sejuk. Kadang, kawan lelaki yang gentleman akan tanya I nak pinjam jacket tak. Ini, cinta hati dia, langsung tak peduli.

Maybe sebab keris fikir, lemak dia lahi banyak dari aku. Anyway, kalau i tengok, blackpar tu dah macam kurus sikit. Tapi si hanis gemok bagai di pam pam pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:55 AM | Show all posts
Edited by jassy50 at 20-1-2022 08:24 PM

Jumpa te3licious poshmark dan ebay
Active jugak dia kat situ. Banyak good review. Sesapa nak contact bolehla
https://poshmark.com/closet/te3lici0us

https://www.ebay.com/usr/te3lici0us?_trksid=p2047675.m3561.l2559


Dulu kat IG pun dia banyak post berkaitan Disney. So mmg dialah yang kena scam dari Kepam ni, location pun California jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 21-1-2022 02:28 AM
Anyway, I baru je text the number yang dalam polis report kepam tu.. I hope that person is still usi ...

Bagus bagus

Tazzabar
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:58 AM | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 12:37 PM
Y’all perasan tak, pondan gemuk 20 Kati filter tu dok ckp “and we just finished our work and it ha ...

bodo kan.. lepas tu pam pos jugak benda tu. walaupun obvious kot keris tak layan dia bodo ini perempuan, nak jugak tayang keris dlm ig dia. tersangkak sangat dah ke nak tunjuk kat acik2 haiyok sheols dok EL EH dan dah ada serious relationship dgn nigga? padahal nigga tu tak hadap pon kat ko pam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:08 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 21-1-2022 05:09 AM

meols pulak lemas tgk keris dok tgk storage tu dengan kot petak2 dia siap dgn topi. kira habis nak tunjuk kaya dah ke tu? kepam pulak dengan beg chanel dia tak tinggal. persoalan disini, ori ke beg tu pam? tgk ko sauk tu mcm Shopee mari je

dua eko ni mmg tak habis gebang menunjuk kaya. dia igt dengan pakaian gah2 tu boleh upkan status, walaupun hakikat dua2 eko tu tinggal dalam dungeon je tapi bagi dia, pegi tempat2 mcm tu kena bersiap berkot bagai untuk tunjuk kaya, biarpun dua eko tu xde duit pon. storage konon, tak silap i ada dengar pam ckp nanti diorang akan keje dari situ. meols mcm? keje dalam stor kosong tu? acah2 bosbabi sungguh la. malaysian flavor konon by SMK. konon2 dua eko tu otak bisnes la, pam sbg betina kaya la kononnya (padahal acah2 kaya je) datang ke EL EH demi JV bersama kekasih, sponsor semua utk expand bisness kekasih.. tak pelikla dia dok gebang2 what a productive day la, kagum dengan kolaborasi mereka berdua la. muntahhhhhhhhhhh oh tolonglah
BOSBABI pale otak dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 21-1-2022 02:28 AM
Anyway, I baru je text the number yang dalam polis report kepam tu.. I hope that person is still usi ...

Terbaik la!

Hopefully she will reply la and take action. Biar Pam ni dapat balasan. Keji gila tipu duit orang pastu tak rasa bersalah acah2 kaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 21-1-2022 01:44 AM
Badder ni eja Alhamdulillah pun salah.



Terus i pergi check status dia yang ada tulis Alhamdulillah. Yes lah, semua dia eja as Alhamdullilah.   
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 20-1-2022 11:05 PM
I ada member yg kalau makan mmg berbunyi chupchap walaupon makan sup.. misteri sungguh

Sama la. Kami biasa mkn dlt partition je. Dia punya chap chap chap tu mcm 1 opis dengar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts


Laki mana yg dm tu hahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
nasi^impit replied at 21-1-2022 07:22 AM
Laki mana yg dm tu hahaha

Masalah nye edit tmbh filter
Tp ttp kepam n gemok
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw klo budder nk malukan kak pam senang.
Die bole up semua msg org mintak hutang kepam kt die.

Sure byk bole buat thread.
Viral tros kepam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:36 AM | Show all posts
syidasaleh replied at 20-1-2022 08:08 PM
SMKK (sepraise me kicen kepam).

haha ni lawak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.083601 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list