CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 07:38 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 07:28 PM
harap tokmid block je kepam gundu ni terusss.
sbb sah2 kepom akan try to intefere dlm hal ehwal ...

I try cari website/insta myairlines tu..
Tak wujud lagi nampaknya..
Lambat lagi nak start agaknya,takda hire crew/engineer etc yet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 06:51 PM
vocab limited dlm hidup kepam yg IQ below average :
indepondan
powerful

meh tambah lagi…

hustle
bless you! haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:39 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 20-1-2022 06:52 PM
Possible sistah
Chenta hati kuin si jack of all trades, master of none mungkin dah pasang angan2 k ...

Kalau tender tender ni,mesti Wolf dah chop dulu...
Keris 2nd choice jah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 20-1-2022 07:39 PM
meh tambah lagi…

hustle

oh ye..lagi :
pervert
.zmn kepom angkat tong gas dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 20-1-2022 07:38 PM
I try cari website/insta myairlines tu..
Tak wujud lagi nampaknya..
Lambat lagi nak start agaknya, ...

i baca news, they are in process in acquiring 2 aircrafts dulu.A320 ke mcm tu la.
so in terms of hiring and recruiting maybe after this.so lps tu baru wujud website company la kut sbb dh ada yg uruskan website bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 07:42 PM
i baca news, they are in process in acquiring 2 aircrafts dulu.A320 ke mcm tu la.
so in terms of h ...

Tu guna co keris lah tu SMK.. surprise me kitchen. Hai kepam, nama ko tak de ke? Katerr bossbabi.. haha. Takat guna nama org apa kelas business partner gitu. Harap2 lepas ni keris pulak scam ko kaw2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 20-1-2022 08:06 PM
Tu guna co keris lah tu SMK.. surprise me kitchen. Hai kepam, nama ko tak de ke? Katerr bossbabi.. ...

SMKK (sepraise me kicen kepam).
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 20-1-2022 08:06 PM
Tu guna co keris lah tu SMK.. surprise me kitchen. Hai kepam, nama ko tak de ke? Katerr bossbabi.. ...

mesti kepam berangann. nk supply inflight meal under SMK
mau muntah sume passengers makan di kala terbang pd 20,000 kaki dr aras laut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 08:10 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 07:42 PM
i baca news, they are in process in acquiring 2 aircrafts dulu.A320 ke mcm tu la.
so in terms of h ...

Aaah i see..thanks chuols!
Bagus lah airlines ni boleh rival dgn AA..
Malindo pulak,tak famous famous nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 20-1-2022 05:23 AM
Meouls pulak harap kepam kena scam sama banyak dengan value duit yg dia scam masa jadi upline haiy ...

Hahahaha terus iols imagine baddah pakai turban yg kaler ntah apa2 tu sesuai la dgn rantai pearl size besar hahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 09:24 AM
HAHAHAHAHAHHAH kepam ckp keris ordered milk and cookie saja, sekali mamat tu dengan muka annoyed dia ...

Pastu kris gelak bila pam cakap tea time lol. At this point im reaally confused why they are still together. Tinggal je la pam tu kris, not worth your time. Sehari berapa byk sel otak kris tu mati agaknya kne hadap pam ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 20-1-2022 05:35 AM
hahahhaha ayat boleh ke x silang tu mmg sadis! dah kalau selang few weeks mengaku pms, pastu melan ...

Hahaha baddah ni funny kan? Tak yah la nak cover2 bgtau pms, dh memang suka makan nak buat camna lambat lagi la nak silang paha haha ntah2 nak silang fingers pun tak lepas
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 20-1-2022 06:23 PM
Kuin penah dok troika ker
Halah...halah...halahhh...sangat!
Kalu kat msia dok kat prime location s ...

Rasanya opis dia je kot ataupun mcm markas dia longgok barang dari oversea dia. Dulu mmg kencang jugak la bisnes PS dia tu. byk my friends order. Tapi sejak tudung melayang dok uh ah sibuk ke gym kat uk sibuk dgn pozie dia VV tu mcm merudum. Pastu ada kes dengan high profile customer bag lv tak bagi original receipt ke apa iol dah lupa, lagi terus ke longkang bisnes vv dia tu. Acah je masih laku. padahal sendu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 20-1-2022 09:07 PM
Pastu kris gelak bila pam cakap tea time lol. At this point im reaally confused why they are still ...

iol saspek pam dah gebang macam macam ni pulak bapaknye dah jadi director airline memang keris berkepit je la tahan hati merengsa pun kena jadi kuli batak pam je
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 20-1-2022 06:14 PM
silap2 tak perlu tunggu kat SANA

meninggal ayahnya, sapalah nk spedo dia lagi?

Bab kawin laki kaya nak layan serakah dunia tu iol memang seram nak pikir sebab kalau satu hari tersangkut sorang terkena scam kakpam ni terus hilang langsung dah nur cahaya islam dia tak cukup tanah la hidup enjoy sampai habis napas. ni selagi takda yang nak, dia ade la lagi rasa nak acah tahajud dgn kuku langsuir permanent tu kan. iol takut je ade apek kaya tua yg terbinikan pam ni. Sejenis laki tua yg desperate. Ade je chuol. Maybe belum masuk kawasan jajahan pam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 20-1-2022 06:39 PM
Bisnes malaysian flavours dia lah tu kot
Jadah sangat malaysian flavours tapi gambo broccoli, carr ...

Silap silap lengkuas n halia pun dia xtau beza. Apa lagi daun ketumbar n daun sup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 20-1-2022 02:05 PM
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pa ...

Peta apa kt kaki kak pam tu? Mcm bentuk love?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pelik knp baddah makan still bunyi chup chap chup chap sedangkan dia makan cake yg supposed to be soft????
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 20-1-2022 08:10 PM
Aaah i see..thanks chuols!
Bagus lah airlines ni boleh rival dgn AA..
Malindo pulak,tak famous fam ...

Tp i suke naik malindo ni.. Selesa yakmat... Legroom luas... Pas tu naik dr klia... Sakit hati ngan AA ku sanggup bayar lebih naik malindo... Hhhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 20-1-2022 10:13 PM
Iols pelik knp baddah makan still bunyi chup chap chup chap sedangkan dia makan cake yg supposed to  ...

I ada member yg kalau makan mmg berbunyi chupchap walaupon makan sup.. misteri sungguh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.080222 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list