CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 04:57 PM | Show all posts
Masa kuinpam mendonia beras moghul segala tu
Awat sheol tak pi pakai braces eh


Now hah terkemam-kemam bajet cun
Sakit kepala I tunggu dia nak habis bercakap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Asik la post pasal holy matrimony la, soulmates la apa la lagi….tak bosan ke Ko kepam? Kalau aku jadi Ko, bosan tau….macam senak tetek je gatal nak kahwin Tapi tak laku2! Baik la ko balai malaysia, ada gak duda tua nak kahwin dgn ko…dari Ko harap belalai dan belaian keris.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:13 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 20-1-2022 04:57 PM
Masa kuinpam mendonia beras moghul segala tu
Awat sheol tak pi pakai braces eh

rajinnya kaka trexx nak tengok satu2

iols skip je melainkan forumer bagitahu ada benda bodoh ke yg dia cakap baru i gi tengok
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugs_12 replied at 20-1-2022 03:04 PM
ni first time dengar..  gelak besar tu sbb mcm matching sgtttt ugun2 tu ngn dia... ugun2 tu apa ma ...

Ugun tu maknanya goncang kepala org lain sambil tarik rambutnya. Selalu kalau kita tgk cerita perempuan bermadu gaduh kan... Aaaa cam tu lah aksi ugun kepala tu. Iols gandakan sebab nak ugun kepala dia betul2 hahahahah

Hahah entahlah mana dtg perkataan ni. Kitorang Melayu Selangor turun temurun tapi banyak special words yg diturunkan oleh generasi yg lama, tapi budak2 muda dah tak guna. Iols generasi X yg bungsu, masih dapat grasp perkataan2 tertentu huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:33 PM | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 05:02 PM
Asik la post pasal holy matrimony la, soulmates la apa la lagi….tak bosan ke Ko kepam? Kalau aku ja ...

Puan Ezy
Aku ada PM....tlg cek ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 20-1-2022 01:37 PM
yg kes perfume tu x dpt pos ke pembeli..bila pembeli marah napa x bgtau awal2 dia jawab kat pembel ...

Kurang ajar jwb camtu. Mmg tersial la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:14 PM | Show all posts
234126 replied at 19-1-2022 08:39 PM
Dah bertahun bace kes kak pam scammer ni tetap la hidup dia mcm tak terjejas pun. Sikit mungkin tapi ...

silap2 tak perlu tunggu kat SANA

meninggal ayahnya, sapalah nk spedo dia lagi?
unless kawen laki kaya nak melayan nafsu dunia dia
anak2 pun i dont think nak melayan dia
silap2 layan mak tiri berganda lebih baikadik beradik pun dibuat musuh
kalau apa2 i dont think adik beradik dia nk berlebih2 bantu dia

hujung2 mati kejung keseorangan

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah plak gebang bkk bisnes kt LA Padahl hutang org x bayo.
Hahahaha
Dok LA berani lah post pg sane sini. Balik msia teros jadi hermit tkut org kejo mitak hutang

Point to badder lah. Even though die gitu xde lah die scam org.
Scam bibik die je la resepi taiwanis hahahahaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 20-1-2022 03:52 PM
Masa tu tahun 2015-2016 tak silap. Kwn iol ade membeli dgn vogue variety tu kat insta. Tengok dia  ...

Kuin penah dok troika ker
Halah...halah...halahhh...sangat!
Kalu kat msia dok kat prime location sajork yerrr kuin
Now kat elll lehhh tengok macam sedeyh jah teratak
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 20-1-2022 05:33 PM
Puan Ezy
Aku ada PM....tlg cek ye

Ada ada dah balas msg hiks
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:28 PM | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 06:27 PM
Ada ada dah balas msg hiks

Bereh....saya pun dh jawab
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 20-1-2022 01:53 PM
Gitu je jawabnya…ish ish ish..PR kemain teruk..

Die bkn nk menjual
Nk easy money haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 20-1-2022 02:05 PM
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pa ...

Happy nye
Yela berhutang xpyh baya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti kepam gundu bagitau Keris yg bapak dia skang dh ada Airlines business siap jd director lg...so keris yg bodoh tu pun akan stay lg dgn kepam lps mendengar yg apak kepam skang own airlines business.
so mesti dua2 mangkuk ni berangannzzz akan dpt any habuan drpd business airlines tu soon
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 20-1-2022 08:27 AM
Depa nak biz apa lagi tu lawat office space bagai?
Saje la tu pancing2 tok mid kot, nak tunjuk she ...

Bisnes malaysian flavours dia lah tu kot
Jadah sangat malaysian flavours tapi gambo broccoli, carrot tu seme yg bukan of local origin
Patut letaklah malaysian signature ingredients yg kalau tumbuhan ialah bunga kantan, lengkuas, daun kesum, daun pandan, daun ketum...ehhhh




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 20-1-2022 01:29 PM
independant n powerful tu mcm vocab dlm kamus hidup hanis ni ja...dia kan slalu sebut these words  ...

vocab limited dlm hidup kepam yg IQ below average :
indepondan
powerful
bring food to table
level up level up
chanel LV gucci prada coach
soulmate

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 06:38 PM
mesti kepam gundu bagitau Keris yg bapak dia skang dh ada Airlines business siap jd director lg...so ...

Possible sistah
Chenta hati kuin si jack of all trades, master of none mungkin dah pasang angan2 kan dapat position best kat airline tu kalu kawen dgn kuin
Ala ala macam kawen dengan anak papa megah holdings
Dak pun, paling koman pun bulih tender utk nega in flight meal & kerja2 pembersihan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 20-1-2022 06:52 PM
Possible sistah
Chenta hati kuin si jack of all trades, master of none mungkin dah pasang angan2 k ...

hopkozzzz
mesti dua2 ekor tu dh berangan nak sauk any habuan dr business airlines tu
plg koman pun mesti keje2 cleaning aircraft kan.
dah bleh baca la game diorg ni
i harap shareholders and directors lain alert dgn bende ni and please procure any services for your airlines dgn supplier lain yg reliable dan yg plg penting, takde related dgn si scammer hanis gemuk nih.
nanti mesti x bersih aircraft tu sbb kepam kan selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 06:59 PM
hopkozzzz
mesti dua2 ekor tu dh berangan nak sauk any habuan dr business airlines tu
plg koman pun ...

Let's wait & see
Kuin jangan memain dengan acik porem bersatu
Sampai ke lubang cacing kita kan siasat & report scammer alert kalau nanti ada penampakkan kuin & keris dgn apa2 perkaitan penjawatan di MYAirline
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 20-1-2022 07:20 PM
Let's wait & see
Kuin jangan memain dengan acik porem bersatu
Sampai ke lubang cacing kita kan sia ...

harap tokmid block je kepam gundu ni terusss.
sbb sah2 kepom akan try to intefere dlm hal ehwal airlines business ni yg mana dia sendiri tak tahu apa2 langsung psl airlines biz nih.
i baca analyst report (sbb aku main saham).........dah ramai ya analyst mmg suka dgn airlines tokmid ni sbb low cost airlines sbb dlm masa yg sama, Air Asia dah masuk kategori PN17.where ada possibility AA can be delisted fr bursa. so shareholders money burn gitu jah.
kalo kat bursa msia, PN17 ni kategori saham kampeni bermasalah/sampah la (bleh google to know details)
u can read fr google, ada few articles fr anlyst yg mmg suka dgn airlines tokmid nih.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.079639 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list