CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 20-1-2022 11:27 AM
Pam oiii…kalau betul Keris tu cinta hati ko..apsal bila bergambar Keris tu xpernah tunjuk mesra..lo ...

Sebab dia wanita islam melayu, yang penuh adab & berperikebadian muslimah sejati. Peluk2 kissing2 dengan lelaki ajnabi berdosa besar beb. Dia tau la halal haram dalam islam sbb tu slalu remind orang suruh tahajud tiap malam.

Gituu

oo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 20-1-2022 01:37 PM
yg kes perfume tu x dpt pos ke pembeli..bila pembeli marah napa x bgtau awal2 dia jawab kat pembel ...

Gitu je jawabnya…ish ish ish..PR kemain teruk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pastu jangan lupa BLOK ya, kalu tak nanti sheols boleh remove komen tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:09 PM | Show all posts
belilies replied at 20-1-2022 02:05 PM
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pa ...

sheols ni better pakai mcm ni je la.
bila pakai sexy tu, jijiks iols tgk.
kopek londeh, peha besau.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:13 PM | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 12:37 PM
Y’all perasan tak, pondan gemuk 20 Kati filter tu dok ckp “and we just finished our work and it ha ...

hahahah jari2 kuin siap kuis2 panggil blekpar. tp blekpar wave aje tgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:14 PM | Show all posts
belilies replied at 20-1-2022 02:05 PM
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pa ...

pakai cenggini nampak ok la jgk sheol ni kan. decent la. rambut ikat kemas cenggitu. tapi tu la .. lebih suka memilih untuk nampak cam pig je selalunya.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:17 PM | Show all posts
Edited by makton at 20-1-2022 02:33 PM
MarissaMiller88 replied at 20-1-2022 01:29 PM
independant n powerful tu mcm vocab dlm kamus hidup hanis ni ja...dia kan slalu sebut these words  ...

kenapa i rasa tu imaginary conversation kakpam semata? sbb dia cuma tahu guna word independent & powerful je

word tu sooo kakpam!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:04 PM | Show all posts
che-cikL replied at 20-1-2022 12:55 PM
Uols pernah dengar ke perkataan ugun tu sis?

Ni bahasa kampung iols (sebuah kampung di KSgor, tet ...

ni first time dengar..  gelak besar tu sbb mcm matching sgtttt ugun2 tu ngn dia... ugun2 tu apa maksudnya ye... luku kepala ke

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru masuk thread ni. Dulu2 follow la thread sebelum kuin report habis runtuh rumah yach. Tapi kan ehhh kenapa kuin tak kurus2 lagi.
Btw taro ball wani tu sedap. I dah berapa puluh kali repeat order tak tahu la. Fav i yg ada tau fu fah tu. Now berulang hari2 ke publika  
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:22 PM | Show all posts
yossup replied at 20-1-2022 03:13 PM
I baru masuk thread ni. Dulu2 follow la thread sebelum kuin report habis runtuh rumah yach. Tapi kan ...

I tak pernah lagi rasa yg tai foo fah tu. Yang biasa tu yes sedap, ok la boleh terima tekak. Nak order delivery sekarang dah ada minimum bowl pulak, jenuh nak makan. So option yang i ada, pergi snowflake aje
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:25 PM | Show all posts
i tengok igs baddah, anak dia ayden tu siap tolong bagi garfu dekat baddah sebab mak dia malas sangat sampai sanggup makan kek pakai tangan

i mean, nak tayang dekat ig sangat, kasi la proper. Apoo tayang dekat orang makan cara gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:40 PM | Show all posts
belilies replied at 20-1-2022 02:05 PM
Iols bagi idea sket sapa nak drop komen kat ig kopam yg ni, “HAPPY KENYANG CURI DUIT ORG”. Drop pa ...

Kuin Kepam dah sedar kot kena cerca selalu dengan acik-acik porum.


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 20-1-2022 03:22 PM
I tak pernah lagi rasa yg tai foo fah tu. Yang biasa tu yes sedap, ok la boleh terima tekak. Nak o ...

Betulll. Delivery pun rm10. Nak makan satu je tapi kena bayar nk dkt rm50 sekali beli. Kaka pergi publika je nak murah. Snowflake yg apa sedap eh sbb i pernah try dua kali, dua2 tu disappointed la... manis sikit to my liking. i tekak melayu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:46 PM | Show all posts
heythere123 replied at 20-1-2022 03:25 PM
i tengok igs baddah, anak dia ayden tu siap tolong bagi garfu dekat baddah sebab mak dia malas sanga ...

kannnn....comot dan selekeh jugak depa ni

kakak dia kepammm terus..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 20-1-2022 01:00 AM
ni namanya istidraj...  kesenangan yang tak diredhaiNya...

Harap kak pam baca ni sebab umur dah makin lanjut islam pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa much dek baddah! Sebulan berapa kali entah PMS. Every 2 weeks kau PMS ye dek baddah. Lepas tu claim ada PCOS lah apa lah.

My friend yg ada PCOS and cyst yg legit diagnosed by gynae xde pulak mengada PMS every 2 weeks. Hormon haywire period pun xmenentu. Ni dek baddah elok je. Aduh aduh propa sama naik dgn akak dia yg kepam lagi biol ittew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 20-1-2022 08:57 AM
tu tanda tuhan tak sayang kat dia, so balasan semua tunggu di akhirat esok, ke neraka jahanam la s ...

Kat dunia dia mcm tak terkesan kan? Orang yang hilang duit berpuluh ribu entah macam mana nak bangkit balik nak bayar kat bank
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 12:37 PM
Y’all perasan tak, pondan gemuk 20 Kati filter tu dok ckp “and we just finished our work and it ha ...

Hahahaa kan. Lg 1 masa nk blk kuar cafe otw kete tu. bamkeris xjln blkg dia and not even offer her his blazer pn. Kuin siap ckp sejuk coat tgl dlm kete kt followers.
Nape xngadu kt  “sayang” ko kuin? Lau betul lovers chenta smpai mati msti dia dh offer coat dia pd ko. Nampak nau kne friendzone je
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaMarrytta replied at 19-1-2022 10:29 PM
Cemana uols bole terjebak beli dgn pam ni

Masa tu tahun 2015-2016 tak silap. Kwn iol ade membeli dgn vogue variety tu kat insta. Tengok dia membeli iol pun saja nak try. Tu beli kasut je. Tapi servis hampeh dan sombong. Kotak takda dia send je kasut tu dlm dustbag sumbat dlm pastik poslaju. Boleh je pegi pick up kat troika tapi iol malas la nak bayar parking lagi. Dah bayar kasut kan patutnya sekali harga postage la. Bukan seliper jepun iol beli. Reply email pun berhari ambik masa. iol tak communicate guna WA sebab dia takda bagi number rasanya time tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak pam mesti dah bagitau blekpar kan bapak dia sekarang director kapalterbang di meleyzier. Dalam paksa hati tak rela tu blekpar melayan la jugak jadi kuli kak pam ni. Tapi tetap takda la nak lovey dovey. Di friendzone kan je kak pam kohkohkoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 10:44 AM GMT+8 , Processed in 2.186643 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list