CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 09:24 AM
HAHAHAHAHAHHAH kepam ckp keris ordered milk and cookie saja, sekali mamat tu dengan muka annoyed dia ...

Hahaha i suka keris tembak kepam! Pastu keris gelak sinis bila kepam cakap tea time tp order salad. Kepam justified sebab dia order tea, terus jadi tea time. Bangang tu simpan sikit boleh?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 12:03 PM | Show all posts
check in
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:10 PM | Show all posts
hasyahana replied at 20-1-2022 11:27 AM
Pam oiii…kalau betul Keris tu cinta hati ko..apsal bila bergambar Keris tu xpernah tunjuk mesra..lo ...

Nanti dia paksa keris pose macam ni laaa thanks acik bagi idea, haa gitteww kepam kata
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempit betul dunia Kepam for the past 40 years.

"Kat US ni" ada co-sharing space, warehouse ...
OMG ( oh my GEMOKKKKSSSS!) Malayzier dh lama dah ada benda ni... Ya Rabbi rasa nak ugun2 kepala dia bagi bersambung sikit wiring dlm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Y’all perasan tak, pondan gemuk 20 Kati filter tu dok ckp “and we just finished our work and it has been a productive day, right babe?”- sambil camera hala ke muka keris and tgn kepam kira nak suruh keris sambut. TAPI HAMPA, sebabnya keris just waved at the phone and buat tatau. Ahahhahahaha….cecepat kepam tarik tgn yang dia hulur tu from BlekPar Onn! Malu ke kepammmmm???? eiii tatau malu terhegeh hegeh orang tak layan ko punya gedik
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:39 PM | Show all posts
che-cikL replied at 20-1-2022 12:32 PM
Sempit betul dunia Kepam for the past 40 years.

"Kat US ni" ada co-sharing space, warehouse ...

kat malaysia dia menyorok sis.. so tak tau sgt apa yg ada kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:52 PM | Show all posts
AnnaMarrytta replied at 19-1-2022 10:29 PM
Cemana uols bole terjebak beli dgn pam ni

ohh...i baru tau dia ni berpurdah pula..tiber...sblm tu memanjang tunjuk muka n rambut x brapa kemas...btul2 terkesan ngan kes yebit tu kan...? mesti ada kena mengena smpai tiberrr off ig...thank u bg info ya....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:53 PM | Show all posts
che-cikL replied at 20-1-2022 12:32 PM
Sempit betul dunia Kepam for the past 40 years.

"Kat US ni" ada co-sharing space, warehouse ...

hahhahahah gelak besar baca perkataan ugun2 tu.... mcm matching je ngn dia
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugs_12 replied at 20-1-2022 12:53 PM
hahhahahah gelak besar baca perkataan ugun2 tu.... mcm matching je ngn dia

Uols pernah dengar ke perkataan ugun tu sis?

Ni bahasa kampung iols (sebuah kampung di KSgor, tetiberr!!). Ke kita sekampung?

Iols baru check kat PRPM DBP, takde perkataan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:02 PM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 20-1-2022 12:08 AM
sapa tahu tahun lepas ada satu kes customer beli chanel , x silap bila sampai kotak kosng ( hilang ...

Tu thesupernini rasanya. Dia ganti lain. Macam tu lah baru trusted PS. Yang hanumsubri dah jumpa balik beg yg hilang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:05 PM | Show all posts
ardilna30 replied at 20-1-2022 03:34 AM
Thanks sis.. I hari ni ada appointment with social security, balik nanti I akan text that person t ...

U are welcome sis. Ya Allah, good luck sis. Semoga dapat lah contact minah tu.
Tazabar nak tgk kakpam behind bars. Maybe itu je caranya nak sedarkan dia dari terus menipu.
3K tu bukan sedikit. Membusung la perut hanis haizi tu makan duit haram.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:08 PM | Show all posts
Elok viralkan aje kat siakap keli ke mana2 page biar lebih ramai yg tahu & tak terjebak dgn kakpam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:10 PM | Show all posts
hasyahana replied at 20-1-2022 11:27 AM
Pam oiii…kalau betul Keris tu cinta hati ko..apsal bila bergambar Keris tu xpernah tunjuk mesra..lo ...

Nanti kak pam jawab... itssss hayyyremmm you niowww...errr yeahhhh..hayyyyreemmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:17 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 20-1-2022 12:52 PM
ohh...i baru tau dia ni berpurdah pula..tiber...sblm tu memanjang tunjuk muka n rambut x brapa kem ...

I kenal dgn her FIL. Memang besar bagak sebijik shubennya. FIL nya orang kuat nazri aziz.. anak pulak bff nadim. So faham2 lah.itu lah asalnya kaya raya nak mampus. Sejak terkesan dgn kes lakinya berskandal & nyaris kawin dgn alya tu yg she start berubah..join usrah la hapa berkawan dgn bini yebit pastu tup2 pakai purdah la hapa. Padahal bukan dia ready nak berubah tutup aurat tu semua. Escapism jah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-1-2022 08:46 AM
Hai cuols, teruk kan kepam gundu ni. iols tak suka baddah tapi agak melampau la kalau selalu buat  ...

Meouls pulak harap kepam kena scam sama banyak dengan value duit yg dia scam masa jadi upline haiyokkk. Bior dia xde duit nak beli barang dapur nak madak satay, daging dendeng, nasik ayam. Pastu merayu2 dengan budder. Time tu budder gelak2 puaka ala2 rosie phua chu kang sambil libas2 rantai pearl
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 20-1-2022 12:32 PM
Sempit betul dunia Kepam for the past 40 years.

"Kat US ni" ada co-sharing space, warehouse ...

What to expect from kepam yg dunianya hanya pandai jual pad & korset. Dah berkurun dah wujud co-sharing space kat malaysia. Koser la kepam, acah2 boss babe tapi otak maca tong kosong
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahi die dah sikit lagi nak sama dengan dahi boipren die.. licin berkilau macam cermin
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:29 PM | Show all posts
zera replied at 20-1-2022 03:59 AM
Ehhh bodohnya dia ni.. hang ingat divorce matters ni related to country punya regulations ke?? It's  ...

independant n powerful tu mcm vocab dlm kamus hidup hanis ni ja...dia kan slalu sebut these words kalau tiba gilanya dtg..trus la create cerita dlm kepala n salur kat ig nak tayang..padahal benda tu x wujud..

or

blekpar onn ckp u think u r very independant or powerful huh easily to ask for divorce..divorce is not easy to decide..(sarcasm mode to sindir c gemuk ni)

tp apa la c gemuk busuk ni faham....dengar je word independant n powerful trus imagine dia la semua tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-1-2022 08:46 AM
Hai cuols, teruk kan kepam gundu ni. iols tak suka baddah tapi agak melampau la kalau selalu buat  ...

hahahhaha ayat boleh ke x silang tu mmg sadis! dah kalau selang few weeks mengaku pms, pastu melantak cake dgn alasan pms… mmg x daprk l nak silang kaki si budder tu! peha dia berlaga!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:37 PM | Show all posts
nevberg replied at 20-1-2022 09:14 AM
Pelik betul PS gini..selalunya kalau barang takde..deposit bagi balik or tukar barang lain..takden ...

yg kes perfume tu x dpt pos ke pembeli..bila pembeli marah napa x bgtau awal2 dia jawab kat pembeli tu "kalau nak sangat perfume ni dtg la sini ambik" ...jahat kan hanis gemuk ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:23 PM GMT+8 , Processed in 0.074548 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list