CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 28-1-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 28-1-2022 02:56 PM
Addicted... Plus die kan kene lebih dr adik2x die...

Kesian orang macam ni ya….selalu kena over the top.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Betapa selfish nya betina sundal ni, tetiba up kata suspected kena omicron tapi tetap buat hal pi Vegas pi outlet semua kan? Orang macam ni Mmg tak peduli hal orang lain Sebab dlm otak
Dia selagi Bukan kat malaysia, Mampus pi la kena omputeh sana. Dia peduli apa! Nape dia tak mati je kan Senang? So freaking selfish.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
omg. bodoh gile nak mam tine ni tau. kau suspek diri kau kene covid lps tu kau merayap merata2. sanggop la jd penyebar semate2 nak sambut besday jantan itu. eh si langsuir bdarah ni. geram btl bace pengakuan die td
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik nyaaaaaa kuku berkeladak ni. Mind you ye, pix ni post after post gambar solat dl kereta tu! Wow…buat main-main eh ko kepam….kotor macam ni terus leh pi solat…

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 28-1-2022 02:04 PM
Aku tak faham Iza ni. Muka macam tu punya plain Tapi make up nak gah2 mahal2. Apasal suka membazir e ...

rse mcm sll je iza tu mekap light2 je kan. bkn sejenis mekap berkati2 tebal nye. tp mekap kemaen mcm2. sejenis suke beli, kumpul, deco sbb cantik. mcm kt toilet die la. toiletries die mcm2 kaler die susun. serupe adik die si wani. kumpul la smpi expired
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tak boleh brain kepam ni weh dia dok kutuk wani kene covid jual makan dah tu ko pon same la perangai lagi teruk merayap, sane tak de self test kit ke yang dok i think ithink bodonya kepam otak penuh taik
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 28-1-2022 11:04 AM
Hari ni pakai bodycon. Suar semlm hehehe….

Oo. Tak bukak ig lg hari ni. Bz????????????
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 28-1-2022 03:26 PM
Jijik nyaaaaaa kuku berkeladak ni. Mind you ye, pix ni post after post gambar solat dl kereta tu! Wo ...

euww kuku langsuir berdarah berkeladak gile. buruk nye. lps tu dgn kuku mcm ni die masak? run jekpar, run!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 28-1-2022 03:29 PM
euww kuku langsuir berdarah berkeladak gile. buruk nye. lps tu dgn kuku mcm ni die masak? run jekp ...

Masak then solat the make up then basuh berak lepas tu kuku ni gak suap food dlm mulut. Hebat kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ruffeza87 replied at 28-1-2022 03:27 PM
tak boleh brain kepam ni weh dia dok kutuk wani kene covid jual makan dah tu ko pon same la perangai ...

Rumah xde cermin. Tu jadi nya perangai pondan tua suka ngata orang tadi dia tu yg lebih. Tu pun lagi nak cerita kat org…Mmg takde accountability or even responsibility terhadap diri sendiri maupun org keliling. Babi kan sundelzzzz ni…
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 28-1-2022 03:24 PM
omg. bodoh gile nak mam tine ni tau. kau suspek diri kau kene covid lps tu kau merayap merata2. sang ...

Mmg bodoh dia ni, tak rasa bersalah expose bab dia suspect covid tapi jalan sana sini tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 28-1-2022 03:26 PM
Jijik nyaaaaaa kuku berkeladak ni. Mind you ye, pix ni post after post gambar solat dl kereta tu! Wo ...

Ya Allah pengotor habat punya orang...oi kepam kau tak cuci tangan bersih bersih ke? Padan lah kalau kena Omicron, selayaknyalah! Mandi malas cuci tangan malas jaga anak malas semua malas mengangkang depan terung jantan je rajin!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:06 PM | Show all posts
kejapnyer Dungeon Kuin Kepam masuk 100 mukasurat.

acik acik porum feel free tegak Dungeon baru sebelom Momod Fish katup pintu Dungeon ni....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
----Close----
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 03:07 PM GMT+8 , Processed in 0.090641 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list