CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau zaman p.ramlee orang yang jadi batu api tu yang kena. Kedua, si mawar pun kalau tak puas hati direct je tanya si fizo tu. Apahal nak upload gambar & biarkan netizen speculate. Ketiga, bini dia nampak muka macam tu maybe tak puas hati mak fizo duk ikut bontot dari sebelum kawin sampai sekarang. Hanya sekeping gambar, kita tak tau mungkin ada orang disebalik dinding tu ke, apa ke .. biasalah budak merajuk dengan pak, dengan mak dia pun dia mungkin merajuk. Dengan panas litlit, anak sapa pun akan moody kalau tak kena cara. Aku bukan team fizo tapi aku benci orang batu api yang suka melagakan orang lain & aku benci jenis duk bising pasal family dekat public.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:22 AM
Daddy-daughter bonding ker... daddy-sskjp bonding

Workaholics yg tak mendatangkan hasil pun. Pijo ni ada aura negatif. Nampak propa dan jenis gebang je. Mungkin sesuai berkawan dgn boy iman.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mawar tak pernah buat camtu kat anak dia. Of coz dia marah pijo buat mcm tu. 2 minggu sekali je rupanya pijo ngan maryam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 18-1-2022 10:02 PM
Iols rasa mawar sakit hati sebab pijo selalu propa kononnya dia tu bapa mithali. Padahalnya jadika ...

Ye ni setuju. Kalau aku pun rengsa bekas laki dgn binik baru dok jadikan anak sebagai content
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:28 PM | Show all posts
Berdasarkan gambar nan sekeping tu, tak nampak pun ada adult dalam radius 1 meter untuk jaga Maryam. Not-to-do list sangat ya tinggalkan budak tak berjaga di kawasan awam begitu. And, ada penafian tak dari Fizo sekeluarga pasal Maryam kena tinggal seorang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
The facts that maknya upload video tu macam nak buruk2kan exnya, and bg netizen judge,  says a lot about the mom.

Aku skeptikal dgn kedua belah pihak.
Sama jah attention seeker ko je betul tak reti settle belakang tabir.

Ko ingat netizen all rooting for you?
Diorang mmg cari menda nk kecam dan ko bukak jalan kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi rasanya mawar bising kat ig sebab dia pon dah berbulu ngan fizo. Indah khabar dr rupa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 18-1-2022 10:05 PM
Workaholics yg tak mendatangkan hasil pun. Pijo ni ada aura negatif. Nampak propa dan jenis gebang ...

Dan kawan jugak dgn engku emrang... hahahahaahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 18-1-2022 10:30 PM
The facts that maknya upload video tu macam nak buruk2kan exnya, and bg netizen judge,  says a lot a ...

Yup video tu x memberi manfaat pada sesiapa pun... perkara tu akan boleh memberi kesan pada sskjp.. selama ni mungkin sskjp sayang ikhlas kat cikyam.. pasni jadi awkward.. jadi takut dah nak dekat.. takut cikyam dok balik ceta bukan2... sebenarnya apa yg budak2 ceta.. jgn lah upload openly n bg netizen buat analysis yg bukan2... apa niat kamu mawar weiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak2 ni mcm ni la perangai. Xbrp nk ada common sense. Nak2 plk bila bini baru preggy. Klu tau xleh bg perhatian kat anak tu xyah la bwk keluar. Bila mak2 meroyan and hilang trust kt bapak2 mula la tuding jari salahkan golongan mak2. Jiwa mak2 ni dia cpt meloncat klu bab anak. Terus jd blurr xleh nk pikir klu pada dia ada bnd xbetol psl anak. Mak2 ni selalunya xleh orang buat anak dia. Dia buat anak dia xpe. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 18-1-2022 10:48 PM
Duriand24 replied at 18-1-2022 09:41 PM
But it is still wrong lah to leave the kid sorang2 gitu. U dah ada anak ke? Huiyo


Disebabkan komen ko yg quote my previous komen n persoalkan aku ada anak ke tak ni.. terpaksa la aku cari balik komen aku ni.. aku tersalah komen ke.. ada ke aku kata tinggal anak sorang2 tu x salah? Ko baca komen aku x habis ke macam mana? Tak silap aku.. aku kata SALAH tinggal anak sorang2 tu.... baca balik okay.. dan tak perlu smpai nak persoalkan aku ada anak ke x... kita komen psl subject.. bukan pasal personal forumer...

Kot2 malas nak cari balik.. ni aku tempek balik..

.....
Okay baru tgk video2 legoland kat ig wandianaomar tu.. aku rasa cikyam had fun je dgn cousin2 dia.. n aku rasa depa sayang je anak buah depa ni... knowing sskjp.. depa mmg selalu makesure set2 kito jange pecoh...walau sepupu tu ada genetik kari sikit... nampak cikyam mmg rapat je dgn cousin2 tu... n cikyam pun rapat je dgn tokma depa tu... cuma gambar sorang2 cikyam tu... klu benar cikyam kena tinggal sorang2.. yg tu aku salahkan abejo la... hang p mana... hang ingat org lain ka nak kena tgk anak hang... orang lain pun ada anak sendiri nak kena jaga... ni mesti sbb nak naik ride dgn bini.. so anak ku tinggal tinggalkan... klu nak naik ride sgt pun.. kena la suruh sorang adult jaga budak tu.. klu masa tu tokma x naik ride.. aku rasa x patut tinggalkan dgn tokma... tokma tua.. klu budak tu lari sana sini.. jenuh la tokma nak ligan.. paling x pun..dia perati dari jauh ja..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu besday adik dia yg wandianaomar tu.. pijo bagi iwatch... huntongla...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je jenis manusia acah2 terpaling ni.
Terpaling mithali, terpaling anak mak, terpaling soleh, terpaling caring, terpaling dermawan utk medsos la.
Siapa rajin upload dia la yg terpaling. Padahal in reality org lain punya duit, org lain yg struggle, org lain yg berkorban dia muncul bila nk content.
Org betul2 buat keje tak sempat kot asyik nk igs segala activities.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:46 PM
Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pij ...

Hahaha sapa nak curik mak dia ? Nak buat jadi mentua pun serammmm hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb ramai giler kutuk mawar. Weh kalau anak aku pun kena tgl sorang cmtu. Stranger pulak yg sent gmbr. Gila kau xmarah. Mmg marah la. Anak tu berapa hari je dgn kau. Pun cenggitu gaya jaga nya. Lol. Adik beradik pijo y xsedar diri tu pun menyakai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 18-1-2022 10:28 PM
Berdasarkan gambar nan sekeping tu, tak nampak pun ada adult dalam radius 1 meter untuk jaga Maryam. ...

Takda punnn. Keje mana ada cik yam diabaikan. Mawar tu bingit sbb anak dia sorang2 xde sp2 tgk kt tmpt awam pulak. Stranger pulak yg sent gmbr. Aku yg tgk pun angin. Skrg ni kes mcm2 eh. Anak tu dibiar gitu je.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 10:36 PM
Yup video tu x memberi manfaat pada sesiapa pun... perkara tu akan boleh memberi kesan pada sskjp. ...

Setuju.... satgi jumpa bapak, bapak soal pulak awat cik mar ckp mcm tu...never ends... Nak kata ex, akhirnya sendiri sudah jadi mcm ex...demi content....both annoying...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
See... Father figure yg fijo buat... See.. See.. Die ambil mudah anak tu dok sorang2x kat situ... Bapak2x ni kdg2x ade yg prangai rase nak senang.. Nak mudah.. Nak enjoy... Kire cincai...ni contohla ni... Tak fikir klu jd ape2x kat budak tuu... Benggongggg
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa je lah nak move on kalau punca perceraian dari family mertua sendiri. Biar move on dgn ex husband, tapi kalau org buat jahat dgn kita payah la nk move on.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 10:33 PM
Dan kawan jugak dgn engku emrang... hahahahaahah

hahahha lama tak dgr nama ku meran.. apa citaaa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.104874 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list