CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 18-1-2022 03:16 PM
Tgk gmbr pun mmg bdk tu sorg2. Hahaha.. tinggal seminit ka 30 seconds ka yg maknya nmpk anak di ting ...

Mana pic nya?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 06:03 PM
Ini gmbrnya

Wehhhh sorang2 tu. Mana lain????????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mama ikut pijo gi Legoland tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar bengang sebab netz judged dia.

Just bcz fizo upload selalu video cikyam, diorang assume fizo bagus, mawar tak.

Padahal jumpa bapaknya 2 days biweekly jeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 18-1-2022 03:45 PM
Tak bole settle belakang2? Perlu up kt ig anak SAD? Whatever ur intention is, benda mengundang aib m ...

Perlu.bagi pengajaran kat bapak yg takde akai macam tuh. Kalau kene culik ke menda ke? Kalau hilang??bodo punya fizo busuk.wife pun nampak busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tau aku tak suka pijo.. bini baru pun aku tak mo amik tau.. rajin betul netizen mmbelek hidup dorg yg bg aku tak dak yg menarik lgsung acah2 sgt kat tiktok bg motivation speech geli aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg iols both salah. Pijo ada ke tggal gitu je kat sudut tu. Dah la ank perempuan. Xphm aku yg backup pijo tu. Mujur la ada org ambik gmbar cekyam. Kalau hilang??? At least ada bukti

Cuma yg x best mawar pegi share dkt socmed. Marah personal xboleh ke? Lantak la mulut netizen mengata dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 18-1-2022 03:59 PM
mawar jeles la tu hahahahaha k bye


Rasanya dia tak hadap kot ngan jantan busuk set2 sskjp takde duit gitu hehehee susah dah hidup dia dulu dengan family abe jo tuh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 04:24 PM
Haha buduh nya yg komen tu. Ada sebab kukuh kenapa mawar tu yg failkan cerai.
Tggu aje la berapa l ...

Make sure sampai mati abe joe kawen dengan dia ni. Jgn tuptup cerai lak. Maluuu...rapat dgn mak la apa laaa kita tgk nantiii hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

U..kari takpe u..jgn set2 sskjp bewak hidop. Susah hidop nanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:37 PM | Show all posts
tapi antara dua... walaupun mawar tu dah kuat merempan dan forumer dah start menyampah... tapi tetap la yang paling busuk... bewok dan penyebab punca penceraian sebelum ni tetap lah pijo... so hakak tetap side acik rose tudung dah tak laku tu....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 18-1-2022 07:26 PM
I m not saying budak ni menipu but i ve seen manipulators kalangan children. Sorang anak kawan i s ...

Ank i 3 thn pon pndai je bukan menipu tp rekaan. Org tanya apa i masak, dia jawab masak ayam, pdhal i dah lama x masak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 07:33 PM
Okay baru tgk video2 legoland kat ig wandianaomar tu.. aku rasa cikyam had fun je dgn cousin2 dia..  ...

But it is still wrong lah to leave the kid sorang2 gitu. U dah ada anak ke? Huiyo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 18-1-2022 08:46 PM
Mmg dia sad. Cuma sbb sad tu boleh jadi mcm2 punca nya
Kot laa

Kan dlm video dia ckp dia alone. Dia tgk2 banyak kali br nampak pak dia. Dan dia sad
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg sokong mariam kene tinggal camtu, tlg la ye jgn veranak pinak. Uols belom ready nak ada anak dan sejenis lalai ambil ringan. Sian anak uols nantim sekian dari ai.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:47 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 18-1-2022 08:07 AM
Apa maksud u buat bodo tu? Bawak anak bercuti tu buat bodo ke?

Apa peristiwa yang berlaku sepanjang holiday tersebut
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-1-2022 09:40 PM
Ank i 3 thn pon pndai je bukan menipu tp rekaan. Org tanya apa i masak, dia jawab masak ayam, pdha ...

Cute nye....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Logik je. Sebab benda yg lebih tak logik pun abejo pernah buat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 07:46 AM
Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pij ...

Khensss. Culik mak pijo nanti lagi susah kena bagi mesin urut tiap2 tahun. Maryam tu anak jutawan, logik le maknya risau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-1-2022 01:33 PM
Bg iols both salah. Pijo ada ke tggal gitu je kat sudut tu. Dah la ank perempuan. Xphm aku yg backup ...

Iols rasa mawar sakit hati sebab pijo selalu propa kononnya dia tu bapa mithali. Padahalnya jadikan anak sebagai content je. Tu yg dia hebohkan supaya pijo tu sedar diri. Kalau mesej je mungkin si pijo tu amik mudah je. Dia kan sejenis yg amik mudah je. Kalau tak, takkanlah dia tak tahu mawar tu memendam rasa selama sskjp berkampung kat rumah mawar tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.082436 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list