CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab budak2 pun pndai menipu kena tanya@chazey.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 18-1-2022 05:11 PM
kan kalini iols side pijo.. boleh jer mawar bincang leklok dgn pijo dah anak deme bukan anak netiz ...

Mak pijo atas wheelchair??? Bila mak dia naik wheelchair?? Terlepas pulak news naik wheelchair ni... yg tahu.. mak dia selang beberapa tahun naik massage chair je pelbagai brand....surprise dari abe pijo.. lps tu naik motor elektrik tu.. rasa mcm mak dia sihal walafiat lagi... sejak kapan naik wheelchair?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:59 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 18-1-2022 04:51 PM
Mawar tgk sekeping gambar dia dah buatl judgment negative. Bila org mention IG dia tak banyak gambar ...

baca kat igs cikrose, si ex siap2 prepare bekalan rakaman utk tunjuk kat follower walaupun masa tu cikyam takdak dgn dia pun..sebab tu org nampak pizo selalu dgn anak...padahal cikyam selalu dgn cikrose
memang pandai bab manipulate nak nakpak suci murni yg cikpizo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:00 PM | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 05:32 AM
Aku rasa mawar ni banyak sgt makan hati dgn family pijo ni dari kawen dulu. Tu yg susah move on. D ...

Entah kita ni semua pun cam, ok sekarang bolehlah bini dia happy happy, lepas tu kebahagiaan semua bye bye kerana dirosakkan oleh perangai mak mentua dan ipar duai tak sedar diri..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:03 PM | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 05:39 AM
Kan.. aku pnh bawak budak2 lalu tepi jalan yg baru ada exciden.. exciden motor dgn kete... yg buda ...

Umur 18 tahun pun budak juga...


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 18-1-2022 07:08 PM

Ramai org komen..patut tanya pijo personally kenapa biar yam sorang2.. bagi pendapat aku..
1. Kalau aku dh benci.. x koser aku nak ada apa2 komunikasi dgn kau.
2. Mcm lah kalau tanya personally.. akan dpt jawapan yg sebenar.. haruslah putar seputar2 nya..

Kalau tgk gambar tu.. aku ada mix feeling.. pertama.. maybe dari sudut tu nampak mcm alone.. tp di sudut lain..sebenarnya ada je org dok monitor/jaga..dari jarak dekat..
Kedua.. ye.. nampak mcm alone lah... mana peginya ramai2 sskjp ??? Si apaknya mana?? Dok teruja  naik ride sampai tinggal anak sendiri...? Or dok menyantuni anak2 buah.... sbb ramai kan... ramai nak kena jaga.... puiiiii!!!! Mcm masa dia pegi jalan2 kat mana tu masa honemoon tu... yg naik mcm ala2 rakit terapung... air mcm kotor je tu... dia naik jetski bawak sorang2 adik.. bini.. anak2 buah ride jetski.. ye lah kan nak kena menyantuni semuanya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Umo berapa cikyam ni ya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma teringat masa abejo beli kerusi kat ma dia lagi tu.... cikyam kata... beli kerusi lagi?? Ma jawab... yo lahhhh dady mariam beli ke tok ma... cikyam jawab... kan dah ada.. hahahaha cerdik cikyam
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal norlila dgn ikha zulaikha tu beria sgt? Kot ye pon merembes bergetar klitoris dgn fizo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Daddy-daughter bonding ker... daddy-sskjp bonding


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman replied at 18-1-2022 06:34 PM
Aku pn setuju dgn ko..yeke bbdk x reti menipu?

I m not saying budak ni menipu but i ve seen manipulators kalangan children. Sorang anak kawan i sendiri. Still std 1 atau tadika masa tu. Kami berdua tunggu mak dia luar supermarket.  Mak dia mmg tak bagi dia masuk..sebab nak beli satu benda shj.. .. So this girl ckp kat I ' aunty, you don't want to see the nice dresses inside?'... Later i bagitau my friend.. Eh your daughter speaks very well... My friend said gelak2.. Aha... She s very manipulative... Actually she wanted to go in...... Kalau you masuk, dia pun dpt masuk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 07:22 PM
Daddy-daughter bonding ker... daddy-sskjp bonding

Tetap selit jaga ma , kena la tunjuk pijo ank yg baik kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay baru tgk video2 legoland kat ig wandianaomar tu.. aku rasa cikyam had fun je dgn cousin2 dia.. n aku rasa depa sayang je anak buah depa ni... knowing sskjp.. depa mmg selalu makesure set2 kito jange pecoh...walau sepupu tu ada genetik kari sikit... nampak cikyam mmg rapat je dgn cousin2 tu... n cikyam pun rapat je dgn tokma depa tu... cuma gambar sorang2 cikyam tu... klu benar cikyam kena tinggal sorang2.. yg tu aku salahkan abejo la... hang p mana... hang ingat org lain ka nak kena tgk anak hang... orang lain pun ada anak sendiri nak kena jaga... ni mesti sbb nak naik ride dgn bini.. so anak ku tinggal tinggalkan... klu nak naik ride sgt pun.. kena la suruh sorang adult jaga budak tu.. klu masa tu tokma x naik ride.. aku rasa x patut tinggalkan dgn tokma... tokma tua.. klu budak tu lari sana sini.. jenuh la tokma nak ligan.. paling x pun..dia perati dari jauh ja..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Part yg maryam cakap sad tu maybe la ros ni cepat buat conclusion. Budak tu kecik lagi nak judge SAD dia. Kalau dia explain sad tu baru boleh caya....dan ros boleh kot contact pijo utj explaination

Tapi, part yg yam dok sorg2 tu mmg la x patut walau ape alasan sekalipun
Sebab xde org terdekat kat cikyam tu
Budak tu pun mcm
Mmg kalau  i jadi mak pun berapi nengok nye
Pedulik la nak kata jeles ke hape.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak aku besar tu takkan pnh jauh 2 meter dr aku.. takknla tinggal sekejp sampi org amik gambar. Jauh tu

Siapa la yg sokong family ni mmg bodoh sah2 ada bukti pengabaian..

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 18-1-2022 05:32 PM
Kes roadlock mmg betul ke?

Aku rs betul..pernah bc komen dkt group tganu depa nganjing mawar jgn jeles kan ada  abg khai..diaorg kan kn roadblock dkt tganu.tp kes xdiperbesarkan..maklumlah org politik.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 07:36 PM | Show all posts
haruslah replied at 18-1-2022 06:34 AM
Part yg maryam cakap sad tu maybe la ros ni cepat buat conclusion. Budak tu kecik lagi nak judge SAD ...

My daughter sebaya Maryam tu, kalau dia kata sad, memang dorang tahu apa itu sad...

Tu semua basic emosi yang budak kena tahu nak nak umur camni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 18-1-2022 07:34 PM
Part yg maryam cakap sad tu maybe la ros ni cepat buat conclusion. Budak tu kecik lagi nak judge SAD ...

Ntah2 dia cakap sad tu..sbb dah habis dah holiday legoland... dah x dpt jumpa n have fun dgn cousin2 lagi...sbb tu la sad... tgk video2 legoland tu.. happy je nampak cikyam...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 07:28 PM
Tetap selit jaga ma , kena la tunjuk pijo ank yg baik kan

Ntahnya.. apa ntah kaitan antara cikyam n ma tu... oooo sebab dia jaga ma... the only anak yg jaga maaaa..sampai berantakan rumah tangga.. mcm x de anak lain... so proven dia lelaki bertanggungjawab lah kan???
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 18-1-2022 03:44 PM
Aah, kat tik tok ckp english ala2 british accent. I rase sejenis perempuan poyo sama mcm suaminya  ...

i think they both sekufu in sense of kepoyoan. rose nk mature skit perangai dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:37 PM GMT+8 , Processed in 0.082830 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list