CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:46 PM
Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pij ...

Bodohnya adk pijo. Mmg bodoh ke 1 family ni? Pijo mmg guna maryam semata2 nk like ke? Kejap lg dah dpt ank baru mesti dia buat donno dgn maryam tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 18-1-2022 04:10 PM
Kt fb, ramai gile bekup pijo nih. Ramai kata mawar xleh move on. Aku paham je perasaan mawar. Nak2 B ...

Maksudnya menjadi la taktik pijo selama ni. Nk nampak mawar buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 18-1-2022 04:49 PM
Errrr macik nak gambar anak dia kena tinggal sensorang tu

Errr errrr alaaa sian kat macik ni nak go ...

Ini gmbrnya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:06 PM | Show all posts
Edited by faraway1 at 18-1-2022 05:21 AM

ANk dia sendiri kata merajuk.

Anak dia dah besar, sebaya my daughter so bukan budak kecil tipu buat cita..

Kalau dia kata merajuk, memang merajuk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 18-1-2022 05:11 PM
kan kalini iols side pijo.. boleh jer mawar bincang leklok dgn pijo dah anak deme bukan anak netiz ...

Ai rasa mawar tak kasi wife baru panggil guna panggilan mommy. Selain tu dia ok aje sebab dia ckp gelaran mommy tu special tuk dia aje drpda mariam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini baru pijo ni try hard pun ada. Cringe nak mampos aku tengok tiktok dia. Dok tgh acah jadi educated ke padia tktau bebel2 in english dgn accent pelik yg dia je paham. Kau ckp sarawak je la kalau tak reti tu. Rimas aku tengok dia struggle nak ckp english
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak side mana..nak tgk jauh mana je pegi manatahu nanti ada spill tea kes lepas2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 06:12 PM
Bini baru pijo ni try hard pun ada. Cringe nak mampos aku tengok tiktok dia. Dok tgh acah jadi educa ...

Kannnn..
Lawak pun ade..acsh2 fluent speaking..tapi..tak kdgran fluent...ok lg shila hamzah punya speaking english..
Pastu acah2 educated..siap mention bio ig..dean list dan tunjuk result exam...adehhh lawak la....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 06:19 PM | Show all posts
Buang tebiat apa kata mawar cemburu.
Korang lupa pasal mak mentua, ipar duai punya perangai ..
Entah mawar tiap hari buat sembahyang sunat tolak bala..

Tapi bagus mawar kasi budak tu ikut bapak dan saudara mara.
Dengan rekod perangai keluarga camtu, sebulan sekali aje kot jumpa, tu pun kat kedai makan, no bermalam..

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:24 PM | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 06:12 PM
Bini baru pijo ni try hard pun ada. Cringe nak mampos aku tengok tiktok dia. Dok tgh acah jadi educa ...

Ape @ tiktok die pls
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat hadapan tempat maryam berdiri sorang2 tu kerusi2 tempat duduk ke? Nampak mcm kayu2 gitu. Ke diorang ada je kat depan maryam tu tapi xmasuk dalam gambar. Kalau pakai kamera mmg nmpk jauh sikit berbanding real. Kenapa tak rekod je video sekeliling maryam? Ke mmg ada video? Sekeping gambar mcm2 tafsiran.

Dalam video maryam cakap walau tak jelas, nampak dia sebut tengok tengok tengok tengok, tengok, cari/nampak daddy. Tapi memang tak patutla buat macam tu kat anak kalau betul la apa yang berlaku. Sedihnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikpisang at 18-1-2022 06:48 PM
haifawehbe replied at 18-1-2022 05:11 PM
kan kalini iols side pijo.. boleh jer mawar bincang leklok dgn pijo dah anak deme bukan anak netiz ...


Aku rasa mawar ni banyak sgt makan hati dgn family pijo ni dari kawen dulu. Tu yg susah move on. Dia rasa dia dah move on tp bila dok teringat lpstu tengok family sskjp ni membara lagi hati dia tu. Tu yg asal ada point dia merempan. Lama pendam kan. Sepanjang kawen diam tak berkutik lps cerai londeh semua.

Diam2 sebenarnya mmg dia tak move on and sakit hati lagi dgn family ssjkp. Nak kata jeles dgn abam pijo mmg idok ler rsanya dia gelak je tunggu masa binik baru merasa penangan family ssjkp. Entah2 binik baru pun dah start makan hati. Honeymoon pun laki nak angkut sekampung ikut padiaa. Family dgn mak semua jenis takde common sense

Kesimpulannya dia mmg tak move on. Tak move on dgn family ssjkp bukan dgn pijo budu!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazzylicious replied at 18-1-2022 06:24 PM
Ape @ tiktok die pls

@fazeeranazriaz
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-1-2022 05:53 PM
Kenapa org suka ckp ank x reti menipu? Budak2 pandai menipu at early age. Around 3 thn pon dah pan ...

Aku pn setuju dgn ko..yeke bbdk x reti menipu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip: mmg i flip hair je bab2 tunjuk ...

Sekali dgn bubuh background music sayu mendayu tak masa suap makanan tu... aku pun meluat jenis lagu tu.. meluat semeluat meluatnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 18-1-2022 07:16 PM
Chairman replied at 18-1-2022 06:34 PM
Aku pn setuju dgn ko..yeke bbdk x reti menipu?


Kan.. aku pnh bawak budak kecik lalu tepi jalan yg baru ada exciden.. exciden motor dgn kete... yg budak motor tu jatuh.. masih hidup la... bukan accident major.. maybe langgar belakang n terjatuh je.. budak kecik ni balik rumah cerita kt kwn2 sebaya tadi kami tgk accident.. org tu kena langgar dengan lori besar.. melambung terbang mcm superman lepas tu darah banyak penuh jalan... lori tu meletup bakar semua kereta....

Haa.. budak2 x pandai menipu ya?????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya budak tu. Tengah panas duduk sorang. Kalau ada pedo kawasan situ, senyap2 je dah hilang budak tu.
Biasalah golongan bapak2 ni.. kalau dah kahwin baru, dapat pula baby baru.... Memang anak lama akan dilupakan atau ingat siket2 je.  Dapat pulak bini suka tiktok. Padehal dah jadi mak pak orang ni, boleh je berkorban. Duduk jaga anak dan tak perlu naik rides tu. Dah tua bangka kot.
Kenapa la mawar tu nak jealous fizo dan bini baru??? Dia yang failkan cerai. Serik kot menghadap sskjp mertua dari neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 06:32 PM
Aku rasa mawar ni banyak sgt makan hati dgn family pijo ni dari kawen dulu. Tu yg susah move on. D ...

Betol. Aku setuju. Setiap kali anak bersama dgn sskjp dia seakan rasa trauma.  Maybe mat budu tu byk spent money to the sskjp bila berjalan sesama ramai2 gini... spent utk sskjp selalu ada duit.. contribute to anak sendiri... terpaling minima... dgn alasan "ini saja yg saya mampu" puiiiiiii.... ni bukan pijo la... tapi someone yg aku kenal yg budaya hidup dia sama sebijik dgn sskjp ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak_cun replied at 18-1-2022 05:40 PM
Ye ke pijo becuti utk anak? Bukan utk mak hang, adik beradik hang ke?

Ramai no nak phatian si pijo ...

Hahahahahah dia kata percutian utk anak ke?????? Sampai berangkut semua sskjp.... MUNTAHHHHHH hoi!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 18-1-2022 03:39 PM
mmg i flip hair je bab2 tunjuk baik kat socmed ni..ada tu(marhaen la tapi),kemain tunjuk mcm anak mi ...

Bab tunjuk baik kt socmed ni,i teringat penah ada kes bapak lontar anak kat rumah flat sampai mati anak tu. Tp netizen ramai back up bapak tu sbb kt fb bapak tu byk upload gmbr ngan anak. Bapak penyayang katenye pdhal masa kejadian tu bapak tgh high hisap dadah,pastu mak takde pegi keje. Bapak biawak+ penagih dadah bunuh anak sendiri pun nak kesian jugak ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:41 PM GMT+8 , Processed in 0.488882 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list