CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 18-1-2022 03:16 PM
Tgk gmbr pun mmg bdk tu sorg2. Hahaha.. tinggal seminit ka 30 seconds ka yg maknya nmpk anak di ting ...

Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pijo laki bini gilir2 naik. Kalau nenek nya ada pun, nampak macam jauh aje nak kejar klu jadi apa2.

Btw adik pijo ckp mak nya pun tinggal sorang , sebab takut nak naik mainan. Mak dia ok aje. Ada ke patut buat perbandingan cmtu
Ngekk sape nak culik mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-1-2022 03:30 PM
tak sangka taste pijo ni jenis hot hot free hair. ingt kn suka yg berlitup.
jantan tetap jantan ya. ...

Kalo gitu tastenya, mcm curious plk apa reason dia kawen ngn mawar kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:58 PM | Show all posts
budak memang la jujur ,sian dak maryam di tersepit di tengah .
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 07:46 AM
Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pij ...

baca dekat komen ig pijo. ada sorg tu komen 'siapa suruh divorce' hahaha..lawak pun hadoh.. bukan psl jealous kot. naluri mak2.. tgk gmbr anak sorg2 kot.. mesti rasa sedi.. walau pun hanya sekeping gambar. haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:59 PM | Show all posts
mawar jeles la tu hahahahaha k bye
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 18-1-2022 03:45 PM
Tak bole settle belakang2? Perlu up kt ig anak SAD? Whatever ur intention is, benda mengundang aib m ...

Sb netizen ckp dia jeles mmg le dia up benda betol ank dia sedih. Buat hape nk jeles . Pijo je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 18-1-2022 03:59 PM
mawar jeles la tu hahahahaha k bye

Bodo ko ni. Dia yg fail cerai kot. Bkn sskjp tu yg failkan. Pijo je kot. Koserrr la
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x rasa mawar kelapaq pijo ni dah haih...
Dgn ipaq duai from hell lg...
Dgn nak kena tanggung depa lg...
Aku rasa mawar x heran pun pijo kawen lain.
Dia lg legaaaa sbb dah bercerai rasanya.

Tp ni bab anak.
Apa2 pun salah mawar juga, up gambaq dgn quotes camtu mmg mengundang mcm2 speculation la...

Pijo besa la...
Mmg kna beralah sedia dah aku rasa.
Rasa bersalah sama laa kot selama ni bini pendam rasa makan ati dok melayan kerenah adik2 hang yg mcm.bewak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb, ramai gile bekup pijo nih. Ramai kata mawar xleh move on. Aku paham je perasaan mawar. Nak2 Bile tgok anak ko kena tinggal sensorg. Dekat tmpt asing pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:12 PM | Show all posts
mawar yg dlu bkn lah mawar yg skrg..
dlu xpernah share apa pn kt ig. tiba tiba skrg lps pijo berbini baru....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat sit ...

Kalau I dah panggil guard cakap budak ni kena tinggal..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 18-1-2022 03:44 PM
Aah, kat tik tok ckp english ala2 british accent. I rase sejenis perempuan poyo sama mcm suaminya  ...

Elok la tu sekufu kat ig kemain quote2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sebagaivseorang mak aku boleh paham apa yg mawar rasa. Keselamatan anak, perasaan anak nampak mcm terabai, haishhhh... memang nak menyinga sungguh la.. Yg kata mawar xbleh move on tu sejenis mak2 hati kering ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
one_piece replied at 18-1-2022 03:33 PM
ada SS tak..
ala.. br jd ahli baru.. diam2 je lah.. sibuk plak si bini baru ni

Tengok je kat ig bini baru tu. Tak reti nak tepek ss haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jd mawar pun aku mengamuk tgk anak aku berdiri sorng2 mcm tu. Ni bkn soal xmove on ke idak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama ja lah pijo ke roast ke.
Kata maryam sad tp gelupur memasing duk feed netizen bkn nk pulihkan emosi anak.
Kata maryam sad, yg korg asyik hadap hp/socmed tu boleh ke make maryam happy again.
Sian maryam. Nsb lah nak dpt makpak mcmni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 18-1-2022 03:58 PM
baca dekat komen ig pijo. ada sorg tu komen 'siapa suruh divorce' hahaha..lawak pun hadoh.. bukan  ...

Haha buduh nya yg komen tu. Ada sebab kukuh kenapa mawar tu yg failkan cerai.
Tggu aje la berapa lama bini baru ni bertahan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat pijo ni xhadap la mawar...baik la mawar sambar politician duit kepok cm bung ke attakiri ke Syed saddik ke...gile betul tinggal budak comel sesorang...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg good father. Ngan miasara dulu pun mcm ank sndr..inikan plk dgn cheyam. Korang dok side mawar jgn lupa dna kari tetap ada. Meroyan. Dulu cover skrg terrrrrlupa cover. Gedik taste fizo pun cpt je dia halalkan jd bini. Dr mawar yg ntah nape tiba2 kn sekat  roadblack dgn jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:14 PM
Walaupun nampak tak de org tapi tetap la bahaya biar anak camtu. Sekelip mata aje boleh jadi apa2. ...

Agree..kalo depan mata pun boleh dibawak lari, takde hal kalo budak sorang2 atau berjauhan dari kumpulan di tangkap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.462364 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list