CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 10:36 PM
Yup video tu x memberi manfaat pada sesiapa pun... perkara tu akan boleh memberi kesan pada sskjp. ...

Mana kome tgk video tu semua. Scroll byk kali dah tak jumpa pun video video semua ni...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-1-2022 11:17 PM
See... Father figure yg fijo buat... See.. See.. Die ambil mudah anak tu dok sorang2x kat situ... Ba ...

Hah!.

Sebab apa kaum hawa diciptakan...
Untuk tolong kaum adam buat segala GALA GALA GALA macam kerja yang memang kaum adam tak sikit pun berkutik untuk berpikir.

Kaum lelaki dan sikap bodoh tu mmg epic dari dulu kala lagi.

Kehidupan kaum lelaki hanyalah makan mandi berak tidur ngeseks dan ulangan setiap hari. Tak percaya ?. Tengok sekeliling...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 20-1-2022 09:04 PM
Hah!.

Sebab apa kaum hawa diciptakan...

Oh ya lupa lak nak selit tadi.


Kaum lelaki ni ada hanya for making babies...
Yelah mana lak ladies boleh mengandung sendiri.


Lain lain kebaikan - elek nehi nehi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini pijo ni kaya ke tak
Kerja ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 20-1-2022 08:57 PM
Mana kome tgk video tu semua. Scroll byk kali dah tak jumpa pun video video semua ni...

Dekat igs sis. Dah hilang la. Sbb 24jam je. Video tu dia tanya sad ke happy. Yam jwb sad..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 20-1-2022 03:10 PM
sungguh ku tak faham bila ada perempuan2 yg cakap mawar ni jealous.
jealous for what? of what???


Kannn hahahhaa. Mawar tu takde kebulur nak jeleskan wife baru si fizo tuh. She has everything kut.pompuan tu hado apaaaa? Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 20-1-2022 05:04 PM
meanwhile u ni keturunan mawar tu ke? siap back up sampai ke lutut hahahahahaha chill lah its just ...

Excuse me hahaha iols dah level 7 kot bengongs.. Wujud sebelum isu ni timbul. Abe joe bewak dan bini bukan manusia manusia terawal iols kutuk. Uols ni yg pelik sikit kahkah. Jgn le mare. U pun kutuk sampai ke otak yg bengong tuh. Tuh i ingat uols orang sana.maklumla baru level 1 kahkah. #kurangcerdikmunih
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 08:07 PM
hahahaah tau takpe
that host tu hawa rizwana kan
mesti pijo dh berangan nk nikoh sama anak dato'

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 10:37 PM
Hang nak sentap, sentap lah Hahahaha. Tapi memang banyak perempuan ganu lagutu. Yang dah lama berh ...

Banyak tu berapa org? Aku x jumpa pulak yg berpuak gitu. Sskjp pun friendly je dengan semua org. Harmoni je semuanya ganu ke kelate ke kedah ke johor ke.

Rasanya tak perlu melibatkan negeri sekian2.
Sebab perangai tu atas individu sendiri. Mungkin nasib kau malang asyik berjumpa dengan org sebegitu sebab kau kata banyak kan. Mungkin yg perangai gitu semua pergi dekat kau je
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-1-2022 08:07 PM
Kaya gak pijo ni... bini asek flex hadiah laki bagi je.. hari tu gucci.. pastu latest LV plak....

Beli kete cash kan..mendobi hapa..untung betul hidup sebelum ni lenjan duit ex wife..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 20-1-2022 10:57 PM
Banyak tu berapa org? Aku x jumpa pulak yg berpuak gitu. Sskjp pun friendly je dengan semua org. H ...

Dan aku juga termasuk kategori yg malang tu...
Belum pernah lagi jumpa sskjp yg x kenegerian..
Dari zaman aku belajar.. sampai lah aku kerja now....

Masa belajar dulu.. sebilik dgn sskjp... masa dia belum jumpa gang okay je.. bila dia dah jumpa gang, bilik aku jadi perhimpunan puak2 sskjp. Siap pasang bendera luar tingkap.

Zaman keje plak... pnh keje kat company.. yg aku terjoin satu team... yg boss nya sskjp... dan unit / department aku tu 80% sskjp.. smpai aku keliru..aku ni keje kat kl ke kat klate...

Dan  life pulak. Aku ada tersangkut jugak dgn sskjp.. yg ni too personal to elaborate... agak menyedihkan..

Tp yg pasti mmg aku ada pengalaman kurang enak dgn sskjp.. call me malang. Maybe aku malang
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn sng dia nk dpt maryam tu. So blh paham nape mawar bising psl ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:58 AM | Show all posts
menilai dari susahnya mawar nak dpt cikyam tu, aku pahamla nape dia bising sgt. dia kawin lama kot dgn fizo baru dpt cikyam.. tu pon dgn kaedah ivf. igt lagi masa dpt cikyam tu ada juga terbaca fizo dok canang kat media bukan dia yg problem.. dok cerita mawar rahim ke belakang la apa la.. hello benda gitu ko sbg suami patut cerita ke kat public? jaga la aib bini ko tu..

so skrg bila dia kawin baru, jap je dah pregnant bini muka kotak dia tu, nampak jugala ada ciri2 bangga fizo tu konon dia xde mslh. pastu tgk dgn bini baru ni pandai pulak dia manjakan bini beli macam2.. dgn mawar dulu nampak mcm dia menyimpan je duit dia. pelik juga tetiba kaya byk duit si fizo tu skrg, tak tau apa keje dia tu di mata aku

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan pijo sound jangan salahkan pijo kalau tak tahu apa. Lupa lak nak screenshot .
Dia ckp pernah ke pijo burukkan mawar.
Eleeh masalahnya " berani " ke pijo nak burukkan mawar?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 19-1-2022 10:21 PM
Mesti madam rose dah lama pendam ni dgn kelaku abejo...dok feed public macam dia je yg byk jaga ciky ...

Ye ai baca komen2 ada ckp mawar jeles dengn bini pijo, jeles pijo dah bahagia kawin. Busy dgn kerja tu yg anak banyak dgn pijo.
Walhalll.. bak kata mawar... Tangkap gbr /video banyak2 pastu post nmpk la macam setiap hari maryam kat dia.
Ada komen yg ckp mawar jeles bini baru baik dn mil. Ai gelak aje baca.
Tunggu berapa lama boleh bertahan . Ni terlalu baru sangat nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 08:07 PM
hahahaah tau takpe
that host tu hawa rizwana kan
mesti pijo dh berangan nk nikoh sama anak dato'

Tgk aje la gf dia sebelum melamr mawar tu. Yg pakai baju putih tu. Seksi kan. Tetiba aje lamar mawar.  
Org bekap sb dia hensem cuba muka macam syuk , siap la org hamun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 20-1-2022 10:02 PM
Excuse me hahaha iols dah level 7 kot bengongs.. Wujud sebelum isu ni timbul. Abe joe bewak dan bi ...

Selalunya yg tetiba gigih bekap pastu level 1 ni sesuatu kan
Dah bnyak kli terjadi pastu ckp la tak bekap sesapa pastu kata forumers gigih bekap menjilat walhal forumers lama dh tahu isu. Kekadang bertahun punya isu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:17 AM | Show all posts
Duriand24 replied at 20-1-2022 10:02 PM
Excuse me hahaha iols dah level 7 kot bengongs.. Wujud sebelum isu ni timbul. Abe joe bewak dan bi ...

kasian nya tak ada life bangga ada level 7 kat forum gossip artist hahahahahahahahahahaha fun fact: even when i dont have an account i can always access this forum its FREE
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 07:14 AM
Kawan pijo sound jangan salahkan pijo kalau tak tahu apa. Lupa lak nak screenshot .
Dia ckp pernah k ...

Ni kwn yg spa tu kan..
Ironinya ayat dia kita jangan sibuk hal rumahtangga orang lain..
Walaupun ko kwn rapat fizo, tapi ko pun jgn la menyibuk nak komen macam netizen jugak.. kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:52 PM | Show all posts
Muka bini baru fizo ni macam muka adudu kan
Versi manusia
Puas fikir macam sape lah eh muka dia
Rupanya adudu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:45 PM GMT+8 , Processed in 0.239381 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list