CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 03:10 PM | Show all posts
Duriand24 replied at 20-1-2022 02:55 PM
Hot tang mana? Mcm bimbo ada lah.tp kalau hati baik muka nampak la berseri sikit. Hahaa no la..i t ...

sungguh ku tak faham bila ada perempuan2 yg cakap mawar ni jealous.
jealous for what? of what???

jealous sebab wife baru boleh  get along dengan in laws?
huk alohhhh mawar dulu pun get along jugak
sampai naik lemak semua buat harta mawar mcm harta sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasiblah laki iolss jenis xberangkut smpai adik beradik mcm bampizo ni. Geli perangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:36 PM | Show all posts
siapa bagi gelaran cik yam dkt anak dia ? nama sedap maryam panggil la elok elok. maybe mawar tu dh lama bengang agknya . mak mak nie kkdg2 sbb dek saygkan anak kkdg luar biasa tindakannya.  rose nak meroyan sekalipun ikut dia lah dia mak maryam . susah payah dia nak dptkan maryam tu dulu. dgn nak hadap peel fizo terpaling tu lagi . tak rasa pun mawar tu cemburu fizo kawin . dia jgk yg failkan cerai kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:40 PM | Show all posts
ai rasa ada salah paham je tu ... n mawar silap sebab sebarkan kat medsos.. pegi contact fizo bincang senyap2 tak boleh ke.. apa2hal pun maryam tetap perlukan kedua2 ibu bapa kandung dia .. walapun mungkin mungkin salah seorang jaga lagi bagus dari seorang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nsz1314 at 20-1-2022 03:51 PM

So apa jwpn fizo sbnrnya? Knpe ada org boleh snap gmbr maryam sorang2? Aku cari jgak, xde pulak explanation dia pasal gmbr tu.. So logic jelah kau tinggalkn anak kau sorang2, smpai mawar bengang kan.. Tiber ckp dia maaf kan mawar... Lol. Nk nmpk mawar salah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 06:03 PM
Ini gmbrnya

Tak keluar la kt my phone... forummers lain boleh nampak ke gambar ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 20-1-2022 02:39 AM
tu la tu. i bc dr td semua dok cakap banyak maksud SAD maryam ni..ni pengalaman i dgn anak i 4 tah ...

Sori nak tanya..n please jgn terasa sbb i just nak tau je..dibu tu ada maksud lain ke atau sbb budak kecik pelat so jadi dibu? So nnti smpi anak u besar panggil u dibu ke? Ampun yach mohon jgn terasa..ttibe curious plak sbb  byk kali dgr dibu dibu ni..iolls xde anak so iolls xtau..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 20-1-2022 04:34 PM
Sori nak tanya..n please jgn terasa sbb i just nak tau je..dibu tu ada maksud lain ke atau sbb bud ...

anak i masih ada lagi pelat2 nya. i bahasakan diri i ibu, mula2 dia panggil bibu bibu, tiba2 je da bertukar jadi dibu. Skg da beso sikit, da panggil i yang yang (sbb dengo bapaknya panggil i yang) skg ni turn adik pulak pnggl nyibu. Kemain payah nak betulkan panggilan ibu tu. Tp mmg kena selalu tegur la panggil ibu, kang smpai ke beso dok dibu2 dgn i. debuk kang tau la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 05:04 PM | Show all posts
Duriand24 replied at 20-1-2022 02:55 PM
Hot tang mana? Mcm bimbo ada lah.tp kalau hati baik muka nampak la berseri sikit. Hahaa no la..i t ...

meanwhile u ni keturunan mawar tu ke? siap back up sampai ke lutut hahahahahaha chill lah its just my personal opinion. mawar tak selalu post pasal peribadi but yang ni dia nak canang 1 instagram pulak. susah aku nak hudznuzon dia tak jeles.. u know kalau orang hadi dah hitam tengok orang bahagia jadi macam ni lah.. so ko mau aku simpulkan pendapat aku macamana? aku tak minat lah dengan mereka ni dua2 busuk tapi agak2 lah kalau nak bekup ye okurrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:49 PM | Show all posts
video maryam ckp sad tu
teruk mawar kena kecam kt tiktok
ramai sokong bini pijo
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 19-1-2022 10:07 AM
Ada tak sini mcm i.... Faham klu duk berforum psl fizzoro n mawarro... Tapi the current wife tu rega ...

Rase kesian jugak. Nak buat macam mane die dah terjebak dgn fizo n family sskjp ni. Harap die dapat bertahanlah dgn keluarge ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:13 PM | Show all posts

sheol ada tiktok fazeeranazriaz @doubleA
byk video motibasi dia bg
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 20-1-2022 01:49 PM
Aku ank jati ganu duk 6 thn kl. Kt uni pn best fren org perak. Kwn2 ganu yg lain jumpa waktu balik ...

Ai pernah la bercuti dgn kekawan kerja asben ai. Smua bawak family la. Sorang ni wife sskjp , mmg tak bergaul tau. Ai memula tak perasan sgt, sekali akak tu ckp baru ai perasan dia takde. So makanan malam tu asben dia htr kat bilik diaorg
Ada anak kecik tpi org lain pun ada anak kecik
Esoknya sarapan ,tak hntar dah . Bak kata akak tu ,lapar dtg sdiri amik asben dia pun segan nak bawak pergi bilik.
Dah la htr anak pinjam telekong ai pastu tak htr balik , ai pulak kena pergi kat dia mintak telekung ai balik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 02:48 PM
Mane teruk? Aku rase terengganu puak2 dorang lagi teruk. Lagi2 perempuan. Agaknya perilaku negeri  ...

Amboiii sesedap mulut kau je kan cakap macam tu. X payah nak bawak sentimen kebencian sesebuah negeri sgt. Tu atas sikap seseorang bukannya atas sebab negeri. Aku pernah je kene dgn org dari negeri lain. Perangai haramjadah dan umpama anak cucu cicit iblis tapi aku x pernah anggap semue org kat negeri tu same macam tu. Mulut tu jangan main lepas je. Tuhan bagi akal tu gunalah sebaiknya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm family dia tu xde sorang pon yg ade common sense ke? Tinggai kan bdk kecik sorang2.. klu aku pon hangin.. kalau betul bercuti demi anak.. xde nye mak pak yg sibuk terkinja lebih2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 20-1-2022 03:36 PM
siapa bagi gelaran cik yam dkt anak dia ? nama sedap maryam panggil la elok elok. maybe mawar tu dh  ...

I rasa yg panggil cik yam tu abe jo sendiri sbb bila dia dengan mawar i dengar mawar panggil maryam je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-1-2022 03:30 PM
tak sangka taste pijo ni jenis hot hot free hair. ingt kn suka yg berlitup.
jantan tetap jantan ya. ...

sblm kawen dgn mawar, sume his exes mmg spesis free hair, baju nmpk tetek,seksi.
alih2 ms nak kawen, cari gak yg bertudung.
rupa rupanya sbb nk kaut harta family mawar la kan.amik kesempatan sgt
sbb dulu2 aku baca, dia ckp dia nk tekel mawar, dia tekel mak mawar dulu.sbb mawar ni jenis anak menurut kata...maybe mak dia berkenan dgn pijo,dia pun turutkan saja
and mmg mawar x pernah bercinta dan pijo ialah lelaki pertama dlm life dia.even dia lupakan cita2 dia sbb nk tolong mak dia uruskan fareeda.
mawar ckp selama ni dia fokus family dan sbg anak sulung, dia jaga juga adik2 dia.
so mmg dia takde masa nk bercinta
so x heran la kalo pijo masuk jarum mcm tu skali sbb mawar seorang anak yg patuh pd ibu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-1-2022 07:39 PM
sblm kawen dgn mawar, sume his exes mmg spesis free hair, baju nmpk tetek,seksi.
alih2 ms nak kawe ...

Yg paling kelako tu dok jaja cerita dia jaga mak dia.. yada yada.... mcm dia the only children plak... dia pun bukan sulong pun.. hari pwrkahwinan.. dah umum nak bawak mak n adik2 tinggal sama.. alsan "mereka tgjwb sy smpai mati" ... adik2 pompuan tu... duduk situ jugak.. x reti ke nak mebyewa dgn kwn2.. n taktik dia mmg ambik hati mak mawar dulu.. masa tu mak mawar touching dgn pijo.. anak yg bertgjwb sbb jaga mak dia..kata mak mawar... so mak mawar buat kesimpulan.. dia jaga mak dia.. bermakna dia lelakinyg sgt bertgjwb.. hehehehe... hati2 ye ... jgn mudah buat kesimpulan mcm tu... end up... ye betoiiiii mmg dia anak yg bertjgwb sungguh kat mak dia... semua kehendak mak dia dipenuhi... smpai perasaan isteri terabai?? Sbb tu mawar bagi sebaris ayat..usai penceraiannya... "PIJO ANAK YG BAIK KEPADA IBU DAN ADIK2NYA.. SY AMBIK KEPUTUSAN INI DEMI KEBAHAGIAAN MEREKA" haaa gitu..ringkas dan padat maksud mawar itu.. lagi tu masa pengacara/pembaca berita yg muka mcm neelofa tu digusipkan dgn pijo.. kenmain tau pijo nak jumpa ayah pompuan tu.. ayah pompuan tu professor.. bukan sembarangan la.. konon nak berikan penjelasan pada gosipan itu.. klu ayah pompuan tu nelayan.. dia nak ke gigih jumpa...? Aku kenal sgt org style pijo ni.. jenis sweet talk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-1-2022 08:00 PM
Yg paling kelako tu dok jaja cerita dia jaga mak dia.. yada yada.... mcm dia the only children pla ...

hahahaah tau takpe
that host tu hawa rizwana kan
mesti pijo dh berangan nk nikoh sama anak dato'
bleh tumpang senang nanti.
sbb ayah HR pun is respectable and influential man in media broadcast industry.
dah faham sgt la modus operandi dia nih.dia nak gain something.mana dia taste dgn org bertudung ni dr awal pun.
as u said psl mawar tu, yup mmg betul juga
mesti her mom rasa oh pijo jaga mak di mesti bleh jaga mawar gak.
mmg suka cucuk jarum mamat budu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya gak pijo ni... bini asek flex hadiah laki bagi je.. hari tu gucci.. pastu latest LV plak....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.133241 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list