CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 19-1-2022 02:46 PM
Kalau betul ada adult yg teman maryam time tu sure satu family gegak gempita defend themselves kan ...

Logik jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suspek kan..... Mawar dah byk kali geram dgn fizo pasal cikyam. Lagi2 jumpa cik yam sekali sekala, tapi kepoh macam hari2 jaga cikyam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:46 PM
Khensss.. kalau alasan maryam tak boleh naik mainan tu kenapa tinggalkan dia sorang. Boleh aje pij ...

Hapa punya pebandingan laaaa ????
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 04:24 PM
Haha buduh nya yg komen tu. Ada sebab kukuh kenapa mawar tu yg failkan cerai.
Tggu aje la berapa l ...

Pijo ngaku dia popular hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 19-1-2022 01:21 PM
Mak dia tak pernah tinggal sorang ye, 24 jam dengan anak-anak
Eeee rimas! Baiklah dok ber'me'time  ...

Kan... Mak dia seolah2 tak pernah jadi menantu dan ada keluarga kecil sendiri. Xpenat ke dh tua2 pon manjang mengekor anak menantu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pijo ni mmg mawar je salah ye.statement dia evrytime msti "saya maafkn mawar" ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
msel replied at 18-1-2022 06:28 PM
Kat hadapan tempat maryam berdiri sorang2 tu kerusi2 tempat duduk ke? Nampak mcm kayu2 gitu. Ke dior ...

Depan tu x silap tempat ride roller coaster. Cik yam x cukup tinggi kot atau dia takut naik. Ada je tempat berteduh. I kalau dgn anak² pi situ, mmg x la nak bg anak² lain berjemur duduk jauh² tu sementara tunggu abang dgn bapaknya ride.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 18-1-2022 08:29 PM
aku pun terfikir mcm tu...
sbb dia sebut byk kali kan.
harap2 xde ape2 yg membimbngkan la

Rasanya mariam cakap dia panggil daddy daddy daddy (sambil kira dgn jari) tapi daddy x layan atau x dgr. Dia sad.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 18-1-2022 04:51 PM
sad sbb tak cukup puas bercuti dengan bapak dia kottt....
alaaa... bisa lah anak2...
itu pun nak mer ...

Itulah.. perkataan sad tu boleh di interpreted dgn mcm2 pengertian utk seorang budak kecik
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:04 PM | Show all posts
fizo dengan mak siam dia memang jahat satu spesis dengan siam perut hijau...ada juga perut sungguhpun hijau..yg ni keluarga buta perut !!!!!!!!

bodoh tongong  , tumpang rumah bini angkut mak siam buta perut ,angkut adik-beradik...sialnya ko maryam tu pada kau macam katak saja..fizo jantan celaka yg keluar dari mak siam buta perut !!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 02:40 PM
Tbh tak rasa gang2 sskjp mcm tu. Paling teruk actually set set terengganu hijabster. Set set teren ...

Sentap aku sebagai ank jati ganu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:17 PM | Show all posts
katak hijau replied at 19-1-2022 08:56 AM
Itulah.. perkataan sad tu boleh di interpreted dgn mcm2 pengertian utk seorang budak kecik

Kenapa semua kata camtu? Korang tak pernah jumpa budak yang reti bagitau apa sad dalam konteks apa peristiwa yang berlaku semasa dia sad?

Tu semua basic emosi yang budak sebaya Maryam kena tahu dan faham, 6 tahun kan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti madam rose dah lama pendam ni dgn kelaku abejo...dok feed public macam dia je yg byk jaga cikyam. Padahal 2 mggu sekali je amik cikyam, tu pun 2 hari ajer.

Dah jadi gini meletops lah madam. Anak itu je lah sorang pun.
Cuma itulah, bila dah cerita kat media sosial ni,  akibatnya lagi banyak buruk dari baiknya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 19-1-2022 10:07 PM
Sentap aku sebagai ank jati ganu.

Hang nak sentap, sentap lah Hahahaha. Tapi memang banyak perempuan ganu lagutu. Yang dah lama berhijrah pi kl tak kot. Ini yang anak jati ganu then duduk kl. Mmg mostly banyak akan berpuak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 18-1-2022 03:37 PM
Hanya sekeping gambar gaissss....wow hebat!

Pernah dengar kekata a picture that paints a thousand words?

Itula pi sekolah asyik tunggu waktu recess aja...dapat main main....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 19-1-2022 09:43 PM
pijo ni mmg mawar je salah ye.statement dia evrytime msti "saya maafkn mawar" ..

bukan nk ckp la, org kdg2 malas nk upload kt medsos tentang kebahagiaan.. mcm ada netizen persoal mawar jarang update.. bnda bahagia ni hak org la nk tunjuk ke tidak... sblm2 ni yg lebih pun mmg si fizo..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 19-1-2022 10:21 PM
Mesti madam rose dah lama pendam ni dgn kelaku abejo...dok feed public macam dia je yg byk jaga ciky ...

bila jd mcm ni bkn fizo yg banyak kena tp mawar.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok juga Mawar x ttp nak pengomen tu. Sibuk sangat mengata org kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 05:03 PM
Ini gmbrnya

Ok br tgk gambar ni
Cemana ya. Ni kalau jd pd anak buah pun, sbb mak ayah naik ride, hangin juga aku. Aku igt ada org lain keliling dia, tp dia duk menung sorg. Rupanya mmg ditinggal sorang sorang!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 19-1-2022 10:41 PM
bila jd mcm ni bkn fizo yg banyak kena tp mawar.. hahaha

Itulah paseinya...dah abejo yg retis, ramai ler yg bekap.
Tapi masa cerai arituh, ramai jugak yg sokong madam. After gosip roadblok tu yg macam org krik2 je ke madam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:17 AM GMT+8 , Processed in 0.116498 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list