CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Keselamatan anak bukan boleh compromise
atau ambik mudah pijo oiii. Dah la gigih guna Maryam untuk content social media dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 12:05 PM | Show all posts
apesal acik kepam dalam ni duk nak salahkan wife baru tu
asik duk cerca si fizo jer
yang melebih si mawar perasan lawa ni
nampak sangat jenis jeles
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg salah pijo pun. Mawar pn salah sbb share kt socmed. Geram sgt la tu. Xde maknanya jeles kt laki biawak. Lain la korg asyik gatal puk bila tengok pijo
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 19-1-2022 11:14 AM
kes ni, anak2 yg nak bermain kat legoland tu ke atau mak ayah? siapa yg patut dilayan main situ  ...

Hahaha.betol jgk tu. Ke apaknya da sskjp dulu masa kekecik tak dpt bergumbira cmni. Dah bangka memasing baru dpg merasa agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:39 PM | Show all posts
biar la deme nk buat gapo pun.. honeymoon kan.. problemnye sapa yg amik gambo tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:52 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 12:36 PM
Hahaha.betol jgk tu. Ke apaknya da sskjp dulu masa kekecik tak dpt bergumbira cmni. Dah bangka mem ...

kan..mak i jenis tak suka betul kalau perangai tergedik2 ni tau..tambah2 kalau yg dah tua bangka ni..pada dia, perangai kena seiring umur..adik i mmg suka keluar bawak anak2 jalan2 tak kira waktu..ini sebelum pandemik dulu la..selamba je mak i sound..ni anak2 yg nak berjalan ke mak ayah yg nak berjalan kami mmg dah biasa dgn cara mak yg mcm tu, even menantu perempuan dia pun dah biasa..pada i apa yg dia tegur tu banyak betulnyaadik i selalu kena, sebab jenis org cakap masuk telinga kanan keluar telinga kiri

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai seorang mak, aku faham apa yg mawar rasa tapi tindakan dia tu mengundang. Boleh je on the spot forward gambar tu kat fizo tanya "APAHAL NI?". And fizo pun by the time boleh je cakap take down the picture dan mintak maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
JalaEmas replied at 19-1-2022 11:46 AM
ade bau2 mcam ye kan..

ye uols..register forum nak kecam ros ke hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 19-1-2022 11:44 AM
adik pijo ke jwb mcm tu? bodoh ape beza kan mak die ditglkn sorg2 vs cikyam kecik tu ditgl sorg. w ...

Iye, ada forumer benang pijo kawin sempat tgk tapi adik pijo dah delete.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:21 PM | Show all posts
asfaz replied at 19-1-2022 10:33 AM
Khensss.. tgk masa pijo pergi macam tak ramai org , boleh aje bergilir2.
Cuba bayangkan kalau ada ...

Mak dia tak pernah tinggal sorang ye, 24 jam dengan anak-anak
Eeee rimas! Baiklah dok ber'me'time dekat rumah lagi bagus
Ni seboleh-boleh anak tu kemana mesti ada muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkejut pun kalau fizo ni sejenis fake di medsoc. Tgok jela zaman ngn mawar, gimik customer bergelimpangan dpn kedai tu idea sape kalau bukan die?
Yg mawar tu g share kat ig mgkin sbb die dh geram sgt. Halah2 acik2 kat sni mcm penyabar sgt je. Ce anak sndiri kne cmgitu aku rasa lg teruk meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
zaman ni. even tmpt tu security ketat gile. tetap bkn alasan utk dibiarkan bdk tu seorg diri. guard yg ade pn bkn setiap saat dok perhati keadaan situ. tgk gamba tu nmpk cikyam jauh dr pantauan org tua.

mawar pulak i rase geram kot? mak mane hati tak seram sejuk dgn anak tunggal die tu. nk dpt bertahun2 lamenye. jd mcm ni, ofkos la hati die tonggang terbalik. tapi dgn tindakan die begini akan bg kesan kt cikyam nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 19-1-2022 10:23 AM
Pijo dgn kumerang ni memang pandai mengayat kan? Both exes hartawan.

Leluhur yg sama...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 19-1-2022 01:21 PM
Mak dia tak pernah tinggal sorang ye, 24 jam dengan anak-anak
Eeee rimas! Baiklah dok ber'me'time  ...

Dgn anak yg sorang tu je.. yg tu yg terpaling.. terpaling byk duit mungkin... yg lain mana ada nampak penampakan muka mak dia kalau deme holiday.. esp yg terakhir kawen tu.. x de plak uusng mak sana sini... ev3n masa tu belum ada anak.. semuanya abejo....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms zmn anak i yg sulung tu anak i punya lah lemah gemalai, baik , x buas , senang ikut org, lembut ja , tu pon xde sesaat iols nak tinggal kan sheols sensorang gitu.. walaopon tmpt sekuriti secured gile2.. anak no 2 hyper smp kan kena beli lah harness nak tame dia , tu pon berguling2 gak kat lantai nak lepas kan diri dr iols , yg tu lagiiii lah xleh tgl milliseconds pon.. skerinye lah tgk gmbr yam mcm tu.. anyways pepepon mende ni blh setel personal ja pon.. tp paham gak napa cikrose buat mcm tu.. anak tunggal tu , kalau kita org send gmbr anak kita sensorang mcm tu mau tak menyirap
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:26 PM | Show all posts
My take... Rose da lama diam dan pendam so bila nampak gambar tu ape lagi sheols pun meletop la.

Rasenya sheols mmg da lama tak baper nak gemar pejo gunakan anak untuk bercontent. Since its indah kabor dari ruper.   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 19-1-2022 02:33 PM

Penah x experience masa zaman sekolah or kolej... sskjp ni kalau jumpa geng mmg lupa diri... ko tgh dengan dia berjalan... pastu di pertengahan jalan dia jumpa geng sskjp dia... mmg dia tinggal kau sorang2... sama lah kot kes ni...sbb tu lah kot ter lepa kejap... dok teruja nak entertain sesama sendiri.. yg wandiana nak melayan anak2 sendiri... laki dia x ikut kan? Sbb x nampak pun... laki yg menyindir mawaq selalu x mau ikut p family holiday tu.. so dia nak kena kepung anak dia sorang2... pijo pulak nak kena melayani ibu nya dan bini nya... so terlepa lah kejap cik yam...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:39 PM | Show all posts
buat je anak baru fizo oi... maryam tu ko suruh je mawar kepam tu jaga sepenuh hatinya. nanti maryam nak nikah nanti pepandai la dia cari pak dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 19-1-2022 02:32 PM
Penah x experience masa zaman sekolah or kolej... sskjp ni kalau jumpa geng mmg lupa diri... ko tgh  ...

Tbh tak rasa gang2 sskjp mcm tu. Paling teruk actually set set terengganu hijabster. Set set terengganu lagi lah lagi hauk, especially kalau berpuak lagi2 perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 10:32 AM
Sesekali mng kena sound cmtu. Dah bapak terpaling terpaling sgt2 kan. Pakej sskjp terpaling kan. T ...

Yih, mau Adik beradik pijo mintak cik yam dtg selalu kalau ada maid..boleh campak anak diaorg sekali maid jagakan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.081821 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list