CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak tak side pijo. Disebabkan kes cerai die dlu. N psal tinggal ank sorg2x tu mawar mmg ptut bengang pn. Xleh byg la kalau bdk tu hilang ke ape. Cuma die g expose kt media sosial ni mcm x brp btol. Mgkin dia menyampah sgt2x dgn lakonan fizo sekeluarga. Benci tu x abis lg dlm hati. Ni smua sbb ikut emosi la. Sbb tu smpi nk semua netizen tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:50 PM | Show all posts
Cekla replied at 18-1-2022 06:59 PM
baca kat igs cikrose, si ex siap2 prepare bekalan rakaman utk tunjuk kat follower walaupun masa tu ...

Ramai jer yg rakam and upload kemudian kat ig....tu bukan isu pun.Yang penting budak tu happy jer bercuti dgn bapak dia
Kita tak tau apa sebenarnye yang berlaku sebab igs mawar tak clear hanya andaian dia saja.
Bapak nak jumpa anak sekali 2 minggu pun jadi isu. Kalau ada buat salah shd just direct ke Fizo.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia something wrong ke? Kenapa cakap macam tu? Ulang trouble banyak2 kali...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 18-1-2022 04:56 PM
Sorry. Supposed ros nih confront pijo personally. Komplen kt public mcm ni segala mcm yg pelik2 org  ...

Betul...kat swimming pool pun xcaye tinggal anak dgn bapak...mau lemas anak tu bapak duk ngadap henpon aje
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 18-1-2022 05:04 PM
Ada.... perempuan dlm fb semua sokong dia ...macam harem jeee

Silap mawar 1 je why upload ig... bincang elok-elok la dgn pijo...simpan dulu 1st case ni...ada 10 case baru londeh ig
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar banyak makan hati dengan bekas mertua / ipar duai, tu yg emosi pi upload kat socmed. of course dia dah tanya pijo awat buat lagu tu kat maryam
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
white01whale replied at 18-1-2022 08:10 PM
Anak dia something wrong ke? Kenapa cakap macam tu? Ulang trouble banyak2 kali...

aku pun terfikir mcm tu...
sbb dia sebut byk kali kan.
harap2 xde ape2 yg membimbngkan la
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CurangLagi at 18-1-2022 01:25 PM
rosevelvet replied at 18-1-2022 09:11 AM
Mn gmbrnya


akak scroll page no5
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:36 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 18-1-2022 06:50 AM
Ramai jer yg rakam and upload kemudian kat ig....tu bukan isu pun.Yang penting budak tu happy jer  ...

You ingat hanya sekadar anak jumpa bapak setiap 2 minggu, so kena buat bodo semua benda ke?
Harap lepas ni sebulan sekali aje..


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hotmak at 18-1-2022 08:47 PM
cikpisang replied at 18-1-2022 06:12 PM
Bini baru pijo ni try hard pun ada. Cringe nak mampos aku tengok tiktok dia. Dok tgh acah jadi educa ...


apa tiktok dia, sori kalau ada yg dah pernah share

ok dah dpt
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 18-1-2022 07:36 PM
My daughter sebaya Maryam tu, kalau dia kata sad, memang dorang tahu apa itu sad...

Tu semua basi ...

Mmg dia sad. Cuma sbb sad tu boleh jadi mcm2 punca nya
Kot laa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 18-1-2022 08:29 PM
aku pun terfikir mcm tu...
sbb dia sebut byk kali kan.
harap2 xde ape2 yg membimbngkan la

Sbb ngantuk kut.. Mama duk korek cerita.. Tanya leading questions..video mawaria pun edited.. Kita tak tau mula dan penutup sembang tu... Tbh i tak side lelaki langsung .. I pun faham kisah depa cerai....tapi dah cerai lama... Sendiri pulak yg terima artis pujaan jadi suami dulu ...  So benda2 ni take it offline lah...Biar lah yg baru duk honeymoon... You pun dah went through the same sh.. . Cik mar pun kena grow up dah iq n eq... Esok2 dpt siblings both sides... Dah jadi kak long nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 18-1-2022 07:26 PM
I m not saying budak ni menipu but i ve seen manipulators kalangan children. Sorang anak kawan i s ...

You call that manipulative? A 7 yo? Tu nama dia cerdik. Budak ada perasaan la kalau dia trasa ke kecik hati ke mesti la dia mengadu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 07:36 PM
Ntah2 dia cakap sad tu..sbb dah habis dah holiday legoland... dah x dpt jumpa n have fun dgn cousi ...

Yup
Yam tu maybe betul2 sad. Tp sbb sad tu boleh jd mcm2 punca. Budak2 kan...
Benda boleh bincang sesama dia (xtau la kot mmg dah bincang)
Tp gamba yam sorang2 tu mmg i x boleh tolerate lah..nampak budak tu mcm terbiar. X kira ape sebab sekalipun
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:56 PM | Show all posts
haruslah replied at 18-1-2022 07:46 AM
Mmg dia sad. Cuma sbb sad tu boleh jadi mcm2 punca nya
Kot laa

Mak dia dah tanya lah tu napa dia sad..
Bebudak sebaya ni telus bila berbual..





Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cloudnine replied at 18-1-2022 08:49 PM
You call that manipulative? A 7 yo? Tu nama dia cerdik. Budak ada perasaan la kalau dia trasa ke k ...

My friend her mother yg ckp dulu... Manipulative cara budak2 lah... Yes dia cerdik pun... Came up top everytime... I ckp bukan cik mar menipu.. Ofcourse lah dia ada perasaan... I was just replying to sapa ckp tadi abt budak2 tak tau menipu... But tipu cara budak2lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 18-1-2022 07:45 AM
Tak bole settle belakang2? Perlu up kt ig anak SAD? Whatever ur intention is, benda mengundang aib m ...

Setujuk sgt... Settle senyap² boleh kan... Xperlu nk up kt socmed...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp sesiapa yg dm mawar, yg amik gmbr tu cite kan situasi swbenar, brp lama  cik yam kna tinggal, ada ke x yg monitor...
Aki x suka pijo, poyo much
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 18-1-2022 08:36 PM
You ingat hanya sekadar anak jumpa bapak setiap 2 minggu, so kena buat bodo semua benda ke?
Harap ...

Apa maksud u buat bodo tu? Bawak anak bercuti tu buat bodo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 18-1-2022 03:16 PM
Tgk gmbr pun mmg bdk tu sorg2. Hahaha.. tinggal seminit ka 30 seconds ka yg maknya nmpk anak di ting ...

Mana pic nya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:26 AM GMT+8 , Processed in 0.085097 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list