CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 18-1-2022 03:01 PM
Nape tak logik? Ni tahun 2022 da Fizo oii. Org tak percaya pon yg ko tunjuk kt socmed. Semua da bija ...

Ada.... perempuan dlm fb semua sokong dia ...macam harem jeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
emma.giggs replied at 18-1-2022 03:46 PM
Kalo gitu tastenya, mcm curious plk apa reason dia kawen ngn mawar kan?

Duit money
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

kan kalini iols side pijo.. boleh jer mawar bincang leklok dgn pijo dah anak deme bukan anak netizen yg ko nk kene viralkan.. perasan sgt mawar lebih byk bukak mulut pasal pijo lepas cerai.. masa depan court lepas bercerai mawar ckp dekat repot psl family pijo sampai mak pijo atas wheelchair kene kecam teruk dgn netizen..

sheols x bg yam panggil bini pijo mak ibu bagai.. masa pijo nikah sheols sibuk post pic dgn ashraf muslim dgn caption mengundang.. semalam kecoh binik pijo hamil terus mawar up stories pijo x pandai jaga anak..

kalau mawar tu dream women laki malaya dah lama kene masuk minang lepas habes iddah haritu.. tapi mampoo mengekor montot lobai pas dgn harapan dpt jadi binik bernombor.. akhirnya di whoareyus kan oleh lobai jerk.. ahakss..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 18-1-2022 03:16 PM
Tgk gmbr pun mmg bdk tu sorg2. Hahaha.. tinggal seminit ka 30 seconds ka yg maknya nmpk anak di ting ...

Mn gmbrnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alangkan adik aku dh besar dalam sekelip mata tak tgk pun boleh kena langgar, ni kan pulak budak kenit. Kalau kena culik tak ke naya. Mesti dak bunga ni dah lama kumpul lemak bekas laki dgn bini baru. Silap2 upah penyiasat. Kena lak bini baru preggy lagi tak didulikkan budak tu agknya. Tiba2 teringat cite mak tiri jahat, time mengandung la loratkan perhatian. Tak dan laki nk tgk anak, dh buat2 nk pitam.

Ehh pengaruh drama sgt aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:14 PM | Show all posts
Kita tunggu dan lihat. Sekarang masih wangi binik fijo dan mak mentua nya. Berape lama si minik boleh tahan mak mentua yang terlebih manjaaa  dgn anak lelaki nya

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar boleh je call pijo and tanya kenapa buat maryam mcm tu. Yg dok up up kat socmed dah kenapa? Sebelum pijo kawin takde pun up up. Dah kawin honeymoon ni kemain ko intercept. Jeles kahhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:20 PM | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 04:24 PM
Haha buduh nya yg komen tu. Ada sebab kukuh kenapa mawar tu yg failkan cerai.
Tggu aje la berapa l ...

terlalu rapat ko. jumpa bapak pun 2 kali dalam 2 minggu kan? ke 2 kali seminggu? celah bedah mana nak rapat dengan mak tiri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:21 PM | Show all posts
annadonna replied at 18-1-2022 05:15 PM
Mawar boleh je call pijo and tanya kenapa buat maryam mcm tu. Yg dok up up kat socmed dah kenapa? Se ...

atas dasar apa pulak mawar nak jelesss?
dia yg tuntut cerai. bukan kena cerai dek pijo pun.
dia tak hadap pun nak balik kat family tu.

yg buat dia terasa hati sebab anak dia tu.
kalau aku kat tempat dia pun terasa anak ditinggal sorang camtu.
kalau tak boleh naik apa2 ride, si bapak tak payah la naik.
tak pun duduk la dgn nenek tu.
ni tak dok tinggalkan sorang.


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:22 PM | Show all posts
Aneem replied at 18-1-2022 05:11 PM
Alangkan adik aku dh besar dalam sekelip mata tak tgk pun boleh kena langgar, ni kan pulak budak ken ...

kalau bini pijo buat pitam, mak pijo pun nak pitam juga

jgn kasi chance kat cucu dan menantu saja nak bermanja dgn anak dia


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epal_putih at 18-1-2022 05:25 PM

Yg kes budak2 hilang tu sebab kecuaian yg x dijangka. Wajar la mdm m marah. Bengong punya netijen fb dok kata x move on. Org tu cukup happy dah xda kaaitan dgn pamili yg berangkup 16 keturunan pergi mana2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkara buruk tak jadi, sepatutnya cakna dan ambil iktibar dan jangan diulangi. Nak pertikaikan, masalahnya gambar dah ada.

Jangan pula selepas ini jadi lagi, dan masih beralasan lagi. Figura awam memang sentiasa menjadi perhatian masyarakat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nadya_lavender replied at 18-1-2022 03:13 PM
Wife baru fizo ni acah betul la. Spread positivity konon puiii

Btl, dh la ckp mcm pakai script
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

Kes roadlock mmg betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 18-1-2022 05:15 PM
Mawar boleh je call pijo and tanya kenapa buat maryam mcm tu. Yg dok up up kat socmed dah kenapa? Se ...

Attention seeker...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke pijo becuti utk anak? Bukan utk mak hang, adik beradik hang ke?

Ramai no nak phatian si pijo ni..bini, mak, adik beradik..sampaikan anak pun tpaksa mengalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 18-1-2022 02:56 PM
anak2 tak reti menipu yer.... kesian maryam

kadang2 bila fizo share story pun aku perasan bini baru ...

Kenapa org suka ckp ank x reti menipu? Budak2 pandai menipu at early age. Around 3 thn pon dah pandai. I xckp kes ni maryam menipu, cuma x suka la org biasakan ckp “budak2 x pandai menipu”
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 03:00 PM
Abis maryam sad tu hape . Dia da pndai menipu ke.
Jantan taguna

Yes budak mmg pandai menipu. Seawal 3 thn
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-1-2022 03:30 PM
tak sangka taste pijo ni jenis hot hot free hair. ingt kn suka yg berlitup.
jantan tetap jantan ya. ...

Tgk caprice je lah uols. Bini dia lgsg x ada ciri perempuan yg sopan. Free hair tu lantok lah. Tp tgk tiktok dia....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 18-1-2022 03:45 PM
Tak bole settle belakang2? Perlu up kt ig anak SAD? Whatever ur intention is, benda mengundang aib m ...

Setuju! 2 x 5 jah. So next time sblm nk pisah, make sure buat ank lebih dari sorang. So x ada la kes nk tnjuk sapa fake, sapa lg hebat. Mawar mesti menyesal x sudah berlakikan pijo . Beruntunglah sapa2 yg privacy nya masih terjaga dia zaman teknologi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.075506 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list