CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat sit ...

Indeed.. Nak on camera pon ambik beberapa saat uols.. So iols percaya je cikyam sorg time ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
yetta2 replied at 18-1-2022 04:20 PM
Aku sebagaivseorang mak aku boleh paham apa yg mawar rasa. Keselamatan anak, perasaan anak nampak mc ...

Khenzz. Kalau ank aku kena cmtu aku da jeritkan kt telinga apaknya. Pasal ank jgn buat main yach.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
In this case, im with you Cik Mawar.Jantan asik claim bapak mithali kat social media ni sebenarnya lapar perhatian jo.kalau setakat 2 hari masa dengan anak, ko takde masa sepatutnya nak capture semua activity.ini beria nak tunjuk konon dia yg terpaling baik, phui.GO MAWAR. Kalau aku pun sentap anak aku kene tinggal sorg2 kat public area.org bodoh aka pemikiran desa je yg kata si Mawar tak boleh move on
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

Kes mawar kena tahan di roadblock dgn politaik takde hupdate lagik ..meols yang tertinggal mrt ke pesawat?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:46 PM | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

semenjak dia kantoi mmg pandangan aku kt dia berubah
berduit pun gigih ngendeng lebai kepam. sblm kantoi pun byk je post acah2 menunjuk my other half lebai kepam

kalo sblm ni, kes divorced boleh buat secara professional kenapa kali ni saja nk suruh netizen tambah dosa ,

baik dia kumpul bukti n hadkan lawatan kt anak lagi bagus.


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip: mmg i flip hair je bab2 tunjuk ...

Tell me about it...i guess sb jrg buat tu la kena up kat socmed. Mcm yg dah hari2 mengadap benda2 biasa je pd dia so buat apa nk up....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 18-1-2022 04:43 PM
Kes mawar kena tahan di roadblock dgn politaik takde hupdate lagik ..meols yang tertinggal mrt ke  ...

Ntah ntah betul dia dgn MP Pas Tu dah kawin
SBB dia Ada cakap xkan SY Nak bgtau dah kawin Ka single Ka Ada bf Ka
Cuma kes Maryam ni I Rasa mesti Ada followers YG sudah memerhati cikyam Sorang kat situ ..Tu YG DM mawar kat ig Tu..pastu bgtau dia sad

Dan Rasa pizo xkan Balas mawar takut Kena londeh kot


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Errrr macik nak gambar anak dia kena tinggal sensorang tu

Errr errrr alaaa sian kat macik ni nak gosip tapi xdop gambauuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:50 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 18-1-2022 04:07 PM
Aku x rasa mawar kelapaq pijo ni dah haih...
Dgn ipaq duai from hell lg...
Dgn nak kena tanggung dep ...

for me mawar tired dengan fizo yang masih nak potray diri tu baik serba serbi di dalam media sosial sepanjang mereka kawen dan even selepas mereka berkahwin.

to bini bari fizo, dek diam-diam. jangan berkutik dan jangan sekali balas.biar rose dan pijo yang handle dan settle.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Logik je ko abai anak sebab ko kaki putar belit sembang kencang
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:50 PM | Show all posts
ni satu gila perhatian..........fizo
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:51 PM | Show all posts
aku team mawar

tang anak cepat jer aku terasa, tak kisahlah siapa yg biar anak aku. Ada sekali mak aku bawa anak aku pergi rumah kawan dia. Mak aku dgn kawan dia syok berborak,  anak aku boring takde kawan, dia main dgn kucing then kena cakar. Geram betul aku kat mak aku.

Mawar dah lama move on dari pijo dan sskjp satu lori, lame sgt lah nak guna alasan Mawar jeles

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:51 PM | Show all posts
sad sbb tak cukup puas bercuti dengan bapak dia kottt....
alaaa... bisa lah anak2...
itu pun nak meroyan ker weeeeeiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar tgk sekeping gambar dia dah buatl judgment negative. Bila org mention IG dia tak banyak gambar Maryam sentap pulak dia.
Ok jer Maryam tu... tengok seronok jer dia dgn cousins dia..siap menyanyi n joget sakan.
Mawar tanya kenapa Maryam alone...budak tu jawab tak tau lah... ntah2 dia pun heran apasal orang kata dia alone sbb bapak n famili nearby jer cuma out of camera focus.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelawar pun.... Settle dgn fizorro cukup lah. Your past is part of you and still part of your kid s life.. Kami ada byk lagi issu nak analyse kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
oh goddd
not another babymama babydady drama
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:56 PM | Show all posts
Sorry. Supposed ros nih confront pijo personally. Komplen kt public mcm ni segala mcm yg pelik2 org speculate. I as mother bila ank2 kluaq ngn shuben mmg susah hati. Honestly xbrapa nk caya. Xharap. Tup2 org antaq gmbaq maryam tkulat2 sorg dia. So paham apa yg main lam kepala  si ibu. Tp pokok pangkal xperlu share kt medsos larrr...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 18-1-2022 04:49 PM
Ntah ntah betul dia dgn MP Pas Tu dah kawin
SBB dia Ada cakap xkan SY Nak bgtau dah kawin Ka singl ...

Senyap je kan kes tu macam dah dikambus belakang rumah. Heran jugak takde netizens buat csi pasal kes mawar nie pasal hot jugak lah kena tahan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 18-1-2022 05:07 PM
she replied at 18-1-2022 04:49 PM
Errrr macik nak gambar anak dia kena tinggal sensorang tu

Errr errrr alaaa sian kat macik ni nak go ...


MissHaidi ada kongsikan di benang sebelah.
Fizo nikah ore Sarawak #593 Abejo beli 4wd cash - #635

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 18-1-2022 03:01 PM
Nape tak logik? Ni tahun 2022 da Fizo oii. Org tak percaya pon yg ko tunjuk kt socmed. Semua da bija ...

Ada.... perempuan dlm fb semua sokong dia ...macam harem jeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.088326 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list