CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 20-1-2022 09:04 PM
Hah!.

Sebab apa kaum hawa diciptakan...

Ni laki spesis lembu
Syukurlah meols tak kahwin dgn lembu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 25-1-2022 11:50 PM
Benci btul tgok pijo poyo ni mnjawab dalam melodi kelmarin. Mcm no big deal sgt hal safety anak dia. ...

Kemain .. heii pijo oii kau jangan igt bebudak umur cmtu tak cerdik ye.
Sesilap apa  kau,adik beradik kau termasuk mak kau buat masa kat rumah mommy dia tu dia perati kan aje.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 27-1-2022 04:01 PM
Knp aku rse pijo dan herol azreen mcm ada persamaan eh..persamaan nak himpit org brpengaruh

Jgn dilupakan emranggg memerang
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-1-2022 04:25 PM
Kemain .. heii pijo oii kau jangan igt bebudak umur cmtu tak cerdik ye.
Sesilap apa  kau,adik ber ...

Kan penah masa pijo beli kusi urit kat mak dia utk ke sekian kalinya... yam sound... beli kerusi lagiiiii.. kan dah ada.....
Tokma dia jwb.. yo lahhh daddy yam beli baru lagi.... sambil sengih2 heppi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-1-2022 05:29 PM
Kan penah masa pijo beli kusi urit kat mak dia utk ke sekian kalinya... yam sound... beli kerusi l ...

Mak dia nak bukak kedai kerusi urut kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tingglkan anak walaupun sekejap is big no.sebab sekejap tu boleh jadi kamu kehilangan selamanya sebagai ibu meols paham apa yg mawar rasa dh bnyk kes2 budak diculik sebab tinggalkan sekejap tkan tk ambil pengajaran
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 06:03 PM
Ini gmbrnya

Ya rabbi.. Geramnya.. Kalau anak iols ne memang iols reportkan aje..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-1-2022 11:34 AM
Tak tau nak ckp apa pasal ini..

Tapi hanya nak bagitau bini baru dia cringe betul. Apo bio tulis de ...

Pastu aku pelik org ckp bini baru dia lawo. Npe dimataku biasa2 je. Mata aku bermasalah ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 01:42 PM | Show all posts
ntah la Fizo ko rasa logik ke tak? sis rasa logik je... dah dpt apom baru lupa la anak tu kan.. bini muda manja plak tu... sis ni anak umur 16 tahun pun sis tak biar dia sorang2.. kalau yg kecik tu hilang kejap sis dah jd tarzan panggil nama dia... biar la org nak cakap sis over protective ke.. anak sis kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 01:51 PM | Show all posts
nadya_lavender replied at 18-1-2022 03:13 PM
Wife baru fizo ni acah betul la. Spread positivity konon puiii

betul tau.. acah2.. muka petak
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 01:53 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 18-1-2022 03:37 PM
Hanya sekeping gambar gaissss....wow hebat!

kan.. dia ingt kita percaya ke gamba gembira kat socmed tu... cehh org skg da tau la gambar happy2 tu semua fake je
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:06 PM | Show all posts
brunesss replied at 21-1-2022 09:17 AM
kasian nya tak ada life bangga ada level 7 kat forum gossip artist hahahahahahahahahahaha fun fact ...

bini abejo ke ni.. speaking memanjang.. tapi habok tade
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:15 PM | Show all posts
siasia replied at 19-1-2022 10:54 PM
Ok br tgk gambar ni
Cemana ya. Ni kalau jd pd anak buah pun, sbb mak ayah naik ride, hangin juga a ...

patutnya turn by turn la jaga.. abejo tak yah la join ride dgn bini baru kalau tinggalkan anak... dasar sampahhh acah2 kaya.. kalau nk seronok dgn bini baru tak yah bawa anak .. bende simple
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:50 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 28-1-2022 02:06 PM
bini abejo ke ni.. speaking memanjang.. tapi habok tade

Abejo lak kalau speaking....ketara sangat bau budu nya tu......
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:12 PM | Show all posts
SANKURIANG replied at 28-1-2022 02:50 PM
Abejo lak kalau speaking....ketara sangat bau budu nya tu......

abejo kalau speaking bumi pun jadi rata.. hahaaha tak bole terima
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak dia dh post pasal slang tu...baca forum ke ????????
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-1-2022 06:58 AM
menilai dari susahnya mawar nak dpt cikyam tu, aku pahamla nape dia bising sgt. dia kawin lama kot d ...

Ye pijo ne cakap rose period tak teratur.. Pastu siap bgtau doktor nasihat pasal position nge$*x semua bagai.. Dasar zantan keparat langsung tak jaga airmuka bini & aurat rumahtangga.. Bagus ko seraikan zantan poyo ne rose..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 28-1-2022 04:49 AM
Pastu aku pelik org ckp bini baru dia lawo. Npe dimataku biasa2 je. Mata aku bermasalah ke

memang biasa2 je. bersepah kat KL rupa gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:28 AM GMT+8 , Processed in 0.179783 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list