CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 02:24 PM | Show all posts
doubleA replied at 22-1-2022 03:28 AM
Uols tengok ke video motibasi fazeera ni? Koser la iols dah la rupa macam baca skrip jah, dengan a ...

ada tertgk kt TT & reels IG
tibe iols teringat muka jurucakap kwsp
bila sheol tegak bermotorbasi



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 24-1-2022 02:24 PM
ada tertgk kt TT & reels IG
tibe iols teringat muka jurucakap kwsp
bila sheol tegak bermotorbasi ...

Mungkin cita2 sheols nak jadi jurucakap brand apa2 kot mulai dengan skrip motibasi jadi jela speaker bisnes2 pijo, tapi rasa pijo boleh buat sendirik nampak natural
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 07:14 AM
Kawan pijo sound jangan salahkan pijo kalau tak tahu apa. Lupa lak nak screenshot .
Dia ckp pernah k ...

Dr Hanna medispa pijo Kan Francis spa dia..haruslah back up nanti org boikot X laku pulekkk.  

Dia gigih campur urusan org buatpe menyemak je
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:26 PM | Show all posts
cikpisang replied at 24-1-2022 01:13 PM
Hahahaha uolls marah2 dok type mesti membara je sampai terkeluar urat dahi kan  lawak we ...

honestly makna skjjp tu pun aku tak paham.. aku org brunei lah. ok malas ku kan manjangkan lagi mlayan org palui macam kau ni nada pidahnya diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. tak minat pun org yg dalam gosip ni. kbye
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 05:12 PM | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 06:57 PM
Mak pijo atas wheelchair??? Bila mak dia naik wheelchair?? Terlepas pulak news naik wheelchair ni. ...

dah nak moto plakk dahhh
upgrade dr massage chair ke vespa plak ke adoiiii...

syabas mawar bete ko da telepas dari semua ini.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 05:15 PM | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 07:07 PM
Ramai org komen..patut tanya pijo personally kenapa biar yam sorang2.. bagi pendapat aku..
1. Kalau  ...

aku tengok bidio legoland tuh
mak haihhhh yg tua2 ponnnn
excited ngalahkan bebudakkk
sian plak aku puak2 si pijo ni
apake sedih beno

no wonder cikyam kena tinggai gitu
sbb yg tua2 rombongan tu excited mcm x ponah naik rides.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 05:21 PM | Show all posts
Duriand24 replied at 18-1-2022 09:46 PM
Siapa yg sokong mariam kene tinggal camtu, tlg la ye jgn veranak pinak. Uols belom ready nak ada ana ...

agreed
akak bayangkan anak aku kat tangan org lain and dapat gambar macam tu
mmg menyirap darah ke kepala
kompem akak naik hantu
si rose tu baik jugakla up social media
kalo akak mungkin akak buat report ke balai.

serius.

budak baya tu sengsorang mcm tu kat Malaysia??
R u kidding me????
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kakayam replied at 23-1-2022 12:25 AM
Diorg influencer ni biasa sponsored dtg taman tema ni. Fizo lak dpt sponsor atas kapasiti beliau bap ...

Alang2 dpt sponsor..angkut satu kampung....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 25-1-2022 05:21 PM
agreed
akak bayangkan anak aku kat tangan org lain and dapat gambar macam tu
mmg menyirap darah ke ...


Khennnn!gedik gatal sgt yg tua2 nak naik rides.jakun.com yach! Nasib budak tu xjd apa2. Bapak tak bertanggung jawab langsung. Sape sokong tu xdak anak ler sis! Tu yg sebuk backup.xpon kaum keluarga si abe jo
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci btul tgok pijo poyo ni mnjawab dalam melodi kelmarin. Mcm no big deal sgt hal safety anak dia.. Bila wrtawan tanya nape maryam ckp sad, die tnya wat du yu expect budak 4 tahun... Ya ampun. begitu ignorant ye kau makhluk seksekkito
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cheezel at 26-1-2022 07:49 AM

Kejung gila bini fizo buat video baca skrip tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:02 AM | Show all posts
sy bawak anak2 tiri + anak senirik pegi wetworld..not a single minute ku tinggal deme...sana sini bekepit je..ke toilet ke..gelungsur ke...gilir2 masing2 bekepit dgn maknye ni..smpai anak senirik jeles nape adik dok kepit..ate adiknye derjah 1 harusla manje
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:11 AM | Show all posts
what do you expect budak 4 tahun?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:30 AM | Show all posts
black_handbag replied at 21-1-2022 06:58 AM
menilai dari susahnya mawar nak dpt cikyam tu, aku pahamla nape dia bising sgt. dia kawin lama kot d ...

laki cam ni dpt bini kaya..dia tak rasa nak keluar kan duit bagi hadiah bagai sbb dia rasa bini dia mampu..kedekut la tu..ingat bini boleh beli sendiri..haha..

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 26-1-2022 11:37 AM

Tak tau nak ckp apa pasal ini..

Tapi hanya nak bagitau bini baru dia cringe betul. Apo bio tulis dean list ingat linkedin ke Lepastu ckp semua matsalleh. Caption pun. Very cringe. Then video unboxing bag LV tapi dah deleted. Padahal LV je pon. Waduh cringe sangat
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 26-1-2022 07:47 AM
Kejung gila bini fizo buat video baca skrip tu

Ok yg dekat tiktok tu baca skrip ke?ala2 intrview crew middle east guna webex call gtuhhh..netijen fb pakat kagum,siapa yg kritik mamposss kene kecammm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 27-1-2022 01:09 AM
kembarsiti replied at 25-1-2022 11:50 PM
Benci btul tgok pijo poyo ni mnjawab dalam melodi kelmarin. Mcm no big deal sgt hal safety anak dia. ...


Anak meols yg bongsu tu umur 4 tahun , kalau kena ke dia mcm tu mmg dia abis ceta .. haaa menjawab ler , dia xde tapis2 , probably anak meols ckp, “mummy left me alone..” pastu menceceh la bercerita..aduiii ..pijo2.. bdk umur sdg tula kita kena kesah kan emosi mereka yg baru depa dpt described tu, sbb tu x mungkin mereka tak blh bgtau simple emosi yg meruntun dlm jiwa mereka. “ what do u expect frm 4 yo” a clear dismissal from her father . Lekeh agaknya. Bdk2 skrg berganda bijak ye parents2
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 20-1-2022 10:02 PM
Excuse me hahaha iols dah level 7 kot bengongs.. Wujud sebelum isu ni timbul. Abe joe bewak dan bi ...

Si bruness tu newbie dan mybe sedara mara belah bini pijo sbb dia kata dia brunei dan xtau ape mkna sskjp..acik dr fb la tu bru jumpe porum….acik fb mmg 100% side pijo sefamili dan kutuk mawar
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-1-2022 08:00 PM
Yg paling kelako tu dok jaja cerita dia jaga mak dia.. yada yada.... mcm dia the only children pla ...

Knp aku rse pijo dan herol azreen mcm ada persamaan eh..persamaan nak himpit org brpengaruh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:10 PM | Show all posts
jargon replied at 27-1-2022 12:22 AM
Ok yg dekat tiktok tu baca skrip ke?ala2 intrview crew middle east guna webex call gtuhhh..netijen ...

saya salah seorang yang kena kecam.lol.saya tegur bini baru fizo ni membaca skrip bukan pop up dari idea spontan.kalau tengok video dia di tik tok tu kan dah macam budak degree nk siapkan video assignment.bukan nak condem tapi memang dh kenyataan pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 02:42 PM GMT+8 , Processed in 0.113438 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list