CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 10:28 AM | Show all posts
mendeluk replied at 22-1-2022 04:57 AM
Bapak Anzalna before CEO finas dia sapa?

professor uni mana ntah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 21-1-2022 08:40 PM
Laki bewak gitu xde sape la haih nak jelesnya. Syukur lagi ada... Kita cari duit sorg2 susah2, dia ...

Tu la...tang pijo tu mmg mawar tak heran pun..but i rasa dia ada rasa insecure bab anak dia..ye lah..dia nk dpt anak susah..tetiba skrg anak dpt mak baru...may be takut kasih sayang cik yam tertumpah sikit kat maktiri tu kalau mak tiri pandai ambik hati...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ye pun nak berjimba ngan binik baru amik la nanny sorang khas untuk jaga Maryam.
Ramai jach anak cina ada nanny filipina ngekor anak kecik buas  everywhere.  Apa salahnya. Pijo katanya income lebat kann
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorg influencer ni biasa sponsored dtg taman tema ni. Fizo lak dpt sponsor atas kapasiti beliau bapa pada Maryam. Bertuah Maryam ni kecik2 dah dapat rezeki yang banyak. Boleh la orang terdekat tumpang tuahnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 22-1-2022 10:28 AM
professor uni mana ntah

UPSI tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aku_best at 23-1-2022 07:57 AM
dewi_rina replied at 21-1-2022 03:43 PM
Pizo ni pandai aim perempuan eh, family kaya-kaya je yg dia nak tackle
Family anzalna pun bukan ca ...


Haha..pecoh rumah ngan sek2 dio nanti....,
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 22-1-2022 10:12 AM
Prof kan. Tp kt mana tak tau

Rasa macam aswara
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:31 AM | Show all posts
bunga mawar tu jarang berbunyi..if dia berbunyi tu tanda nye sesuatu..moomy mn yg x syg anak ..dh le itu je ank yg ade
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 07:05 PM | Show all posts
shahima99 replied at 23-1-2022 09:31 AM
bunga mawar tu jarang berbunyi..if dia berbunyi tu tanda nye sesuatu..moomy mn yg x syg anak ..dh le ...

tudung dia pe citer la

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 22-1-2022 09:35 AM
I cuma wish all the best jelah kat bini baru tu hehehe


kan... Baru berapa bulan . Tengok lagi 3@4 tahun camne pulak. kalau masih boleh bertahan baru la boleh puji .
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:24 PM | Show all posts

UPSI.... Tg Malim
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 07:28 AM
Tgk aje la gf dia sebelum melamr mawar tu. Yg pakai baju putih tu. Seksi kan. Tetiba aje lamar maw ...

Ex gf yg nama Haas tu kan.. Baiklah tk payah.. Now dpt husband mat saleh anak Comei2 gila .. Idokla Haas tu ckp mat saleh semedang mcm motivational quote. N jumpa depan2 mmg lawa  + wangi lagi.. Sesuai la ngn Biz dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:20 AM | Show all posts
doubleA replied at 22-1-2022 03:28 AM
Uols tengok ke video motibasi fazeera ni? Koser la iols dah la rupa macam baca skrip jah, dengan a ...

I tengok, rasa macam tengok boboiboy! Adudu tengah bagi motivasi
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:22 AM | Show all posts
aku_best replied at 23-1-2022 07:56 AM
Haha..pecoh rumah ngan sek2 dio nanti....,

Sek kito jange pecoh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 23-1-2022 11:18 AM
kan... Baru berapa bulan . Tengok lagi 3@4 tahun camne pulak.  kalau masih boleh bertahan  ...

Baru²...kentut pun wangi..iye dok khen..haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ninierusli replied at 23-1-2022 08:45 PM
Ex gf yg nama Haas tu kan.. Baiklah tk payah.. Now dpt husband mat saleh anak Comei2 gila .. Idokl ...

Yg awek tu baju putih tu ke.. cun woooo...  Eloklah dia dpt suami mt saleh. Takde la mengekor aje family kat montot laki

Btw betul ke wife baru ngandung? Elok la. Kang kuar pulak wife tak suka bebudak , haid wife tak teratur, sampai jumpa doktor belajar position berjimak lak nnti (ni ai search msa nak cari balik artikel mawar tak suka budak tu)

Dengan Mawar, 6 bulan aje dah sibuk nak anak kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum pegi Legoland dgn pejo, madam rose dh bawa Cik yam ke sana..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:06 PM | Show all posts
cikpisang replied at 22-1-2022 03:58 AM
Ko ni kan kalau tak bini bimbo abe budu tu mesti puak ssjkp kan...

ko ni kalau bukan mokcik bawang, memang penjilat setia produk tudong atrist sampah seperti mawar kan. also jenis yang pakai perfume DSV atau agent pencerah muka atau ubat kurus low class hahahahahaha get a life! ni forum gossip artist la bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 24-1-2022 01:06 PM
ko ni kalau bukan mokcik bawang, memang penjilat setia produk tudong atrist sampah seperti mawar k ...


Hahahaha uolls marah2 dok type mesti membara je sampai terkeluar urat dahi kan lawak wei i tgh bayangkan. Punya la beria merempan backup abe budu. Sah uolls! Ni puak ssjkp
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:24 PM | Show all posts
doubleA replied at 22-1-2022 03:28 AM
Uols tengok ke video motibasi fazeera ni? Koser la iols dah la rupa macam baca skrip jah, dengan a ...

ada tertgk kt TT & reels IG
tibe iols teringat muka jurucakap kwsp
bila sheol tegak bermotorbasi



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:40 PM GMT+8 , Processed in 0.137966 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list