CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 02:52 PM | Show all posts
Muka bini baru fizo ni macam muka adudu kan
Versi manusia
Puas fikir macam sape lah eh muka dia
Rupanya adudu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 02:56 PM | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 07:28 AM
Tgk aje la gf dia sebelum melamr mawar tu. Yg pakai baju putih tu. Seksi kan. Tetiba aje lamar maw ...

Gf lain masa tu, lepas tu dengan kakak Anzalna kejap kan
Yg Diana tu, eh tetiba melamar fizo
Ingat hensem sangat ler tu
Ikut suka dia nak pilih yang mana

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 21-1-2022 02:56 PM
Gf lain masa tu, lepas tu dengan kakak Anzalna kejap kan
Yg Diana tu, eh tetiba melamar fizo
Ingat ...

Kalau masuk dgn family anzalna tak tahu la cmne kan. Dah la mak adik beradik jenis bergayut aje dgn pijo .
Anak sulung lelaki kan, aman2 aje abang pijo dengan bini takde org nak menempek.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:43 PM | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 03:04 PM
Kalau masuk dgn family anzalna tak tahu la cmne kan. Dah la mak adik beradik jenis bergayut aje dg ...

Pizo ni pandai aim perempuan eh, family kaya-kaya je yg dia nak tackle
Family anzalna pun bukan calang-calang
Bapak nya tu.. nape lah dia tak dengan lopa je
Sesuai gak senang makan budu sepinggan
Mesti meriah kan, pizo dgn sek dio
Lopa bawak sek dio
Pergh tak muat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 06:32 PM
Aku rasa mawar ni banyak sgt makan hati dgn family pijo ni dari kawen dulu. Tu yg susah move on. D ...

Betullll..i pun fikir mcm u...dia mcm dok simpan geram yg dh bertahun2 tu..dia meroyan bkn sbb jeles pijo dh kawin...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 21-1-2022 02:52 PM
Muka bini baru fizo ni macam muka adudu kan
Versi manusia
Puas fikir macam sape lah eh muka dia

Muka square
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:25 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 21-1-2022 02:52 PM
Muka bini baru fizo ni macam muka adudu kan
Versi manusia
Puas fikir macam sape lah eh muka dia

Hahahaha tepat sekali gambaran ni. iols pun duk fikir muka dia ni mcm sapa. uols cakap adudu terus ngam!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:34 PM | Show all posts
asfaz replied at 21-1-2022 07:20 AM
Ye ai baca komen2 ada ckp mawar jeles dengn bini pijo, jeles pijo dah bahagia kawin. Busy dgn kerj ...

bini baru xde kaitan dengan ini cerita, so better dia jangan masuk campur. dok dediam, tak payah nk menyindir2
jeles pebenda tah, entah2 sujud syukur mawar tu bercerai dgn abejo

mawar maybe rengsa dgn perangai abejo sejak masih berlaki
jenis acah2 good
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 21-1-2022 05:34 PM
bini baru xde kaitan dengan ini cerita, so better dia jangan masuk campur. dok dediam, tak payah nk ...

Lepastu nitizens lak puji2 pijo pandai jaga mak, anak yg bail sekian sekian. Mesti dia nympah baca kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini/adik2 pijo join forum ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 21-1-2022 05:03 PM
Betullll..i pun fikir mcm u...dia mcm dok simpan geram yg dh bertahun2 tu..dia meroyan bkn sbb jel ...

Laki bewak gitu xde sape la haih nak jelesnya. Syukur lagi ada... Kita cari duit sorg2 susah2, dia senang je dpt itu ini. Rumahtangga ni sama2 la susah senang barulah x rasa nk ngungkit peranan masing2... Dtg pulak family in laws menempel x sudah2,, kirim salam je la nk terliur kat laki bewak gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Abejo kalu xnak mawar londehkan sebab ape die ceraikan abejo baik abejo dok diam2. Takyah nk balas2 komen pasal anak kat publik dah... kalau Mawar bukak mulut je pasal peel ko dulu, ko malu dh nk komen2 kt IG mmber retis ko tu kang
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 20-1-2022 09:04 PM
Hah!.

Sebab apa kaum hawa diciptakan...

Sokong 200%!! Jenis2 laki takde otak ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 20-1-2022 06:13 PM
sheol ada tiktok fazeeranazriaz @doubleA
byk video motibasi dia bg

Uols tengok ke video motibasi fazeera ni? Koser la iols dah la rupa macam baca skrip jah, dengan accent nya, try hard nak nampak camana tak tau la, sama level poyo dia dengan pijo, sebab tu berjodohan. Baik iols layan motibasi ceramah agama setad setajah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 19-1-2022 08:28 PM
Aku suspek kan..... Mawar dah byk kali geram dgn fizo pasal cikyam. Lagi2 jumpa cik yam sekali sekal ...


Masa pijo bawa yam p janda baik yg dia nikoh fazira pun balik2 yam luka kt hidung dan kaki, rose marah juga, dia la yg bawa anak check up doktor. Berbekas hidung yam jatuh mana tak sure la. Jadi bila pijo cuai tinggal yam memang berapi la dia. Sesetengah jantan memang take for granted pikir senang tak jadi apa kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 21-1-2022 09:17 AM
kasian nya tak ada life bangga ada level 7 kat forum gossip artist hahahahahahahahahahaha fun fact ...

Ko ni kan kalau tak bini bimbo abe budu tu mesti puak ssjkp kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2022 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejans at 22-1-2022 04:01 AM
asfaz replied at 21-1-2022 07:20 AM
Ye ai baca komen2 ada ckp mawar jeles dengn bini pijo, jeles pijo dah bahagia kawin. Busy dgn kerj ...


Perempuan kaya mcm mawar xde masa nak jeles..
Dah lah dia yg ceraikan pijoo
Buat apa dia nk jeles

In reality perempuan miskin je selalu x move on jeles2..
Perempuan yg komen jeles2 tu ialah sbb dia miskin n dia rasa dia akan jeless bila berada di kedudukan mawar.. cuba tanya pompuan kaya.  Op kosss x herannn... Kalau aibkan ex pon maybe saja2 balas dendam sbb dulu ko sakitkan ati aku. Gittewhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 21-1-2022 03:43 PM
Pizo ni pandai aim perempuan eh, family kaya-kaya je yg dia nak tackle
Family anzalna pun bukan ca ...

Bapak Anzalna before CEO finas dia sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 21-1-2022 05:34 PM
bini baru xde kaitan dengan ini cerita, so better dia jangan masuk campur. dok dediam, tak payah nk ...

I cuma wish all the best jelah kat bini baru tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 22-1-2022 04:57 AM
Bapak Anzalna before CEO finas dia sapa?

Prof kan. Tp kt mana tak tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 01:52 PM GMT+8 , Processed in 0.125516 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list