CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 20-1-2022 12:05 AM
Itulah paseinya...dah abejo yg retis, ramai ler yg bekap.
Tapi masa cerai arituh, ramai jugak yg s ...

After kes rodblok dan after si pijo nikah..madame ros terus post pic dgn asraff muslim dgn caption mengundang..sejak tu ramai beraliharah darinsuka si rose terus turn off...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 19-1-2022 10:17 PM
Kenapa semua kata camtu? Korang tak pernah jumpa budak yang reti bagitau apa sad dalam konteks apa ...

tu la tu. i bc dr td semua dok cakap banyak maksud SAD maryam ni..ni pengalaman i dgn anak i 4 tahun, dia faham da sad tu apa, punca apa yg buat dia sad. Pernah i botakkan kepala dia time pkp haritu, jadi dia terangkan, dibuuuu, abg so sad. Why abg sad? Abg sad sebab dibu potong rambut abg botak. Then vc dgn fmly pun sama, mengadu sad sbb dibu botakkan kepala dia. dibu tu i la (ibu)
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerkitkat at 20-1-2022 06:58 AM
faraway1 replied at 19-1-2022 10:17 PM
Kenapa semua kata camtu? Korang tak pernah jumpa budak yang reti bagitau apa sad dalam konteks apa ...


Tak cukup gebang pasal rumah rumah urut stable kuda atas tanah haram yg ko sewakheun...ni nak flex otak anak ko kewww?

Ko nak tunggu org puji...wow bijak anak you...ni anak betul keww anak angkat you?

Laki antivax ko dah cucuk lum?

Me me me kehulu kehilir


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:04 AM | Show all posts
utk kali nie...iols sokong acik rose...sbb nye hal anak jgn wt main ooiiii...gaduh tikam lidah pon boleh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 20-1-2022 06:56 AM
Tak cukup gebang pasal rumah rumah urut stable kuda atas tanah haram yg ko sewakheun...ni nak flex ...

Tak faham...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 20-1-2022 09:10 AM
Tak faham...

Ko respond pada parrot...bahasa pun kena gunakheun bahasa parrot...

You dont need to respond...biar parrot iteww yg respond


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:18 AM | Show all posts
yondu replied at 19-1-2022 01:39 PM
tu la tu. i bc dr td semua dok cakap banyak maksud SAD maryam ni..ni pengalaman i dgn anak i 4 tah ...

Kan, me rasa samada ramai parents tak peka emosi anak atau rasa dalam peringkat umur ni, semua budak suka menipu, jadi sad ke apa, tak perlu diambil berat..

Ialah bebudak kan, semua budak sama katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:42 AM | Show all posts
aku xamik port mulanya..tp kalau tgk gmbr maryam sorg2 kat situ mmg x lojik la dibiarkan ..bahaya kot..xkan la sekejap je tggal smpi smpt netizen amik gmbr dan post ke mawar..mesti berminit2 jugak kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 18-1-2022 05:15 PM
Mawar boleh je call pijo and tanya kenapa buat maryam mcm tu. Yg dok up up kat socmed dah kenapa? Se ...

Sbb dia tahu kuasa socmedia. Dia sama dgn ijo... 2x5..both sayang anak both guna socmedia utk biz.... Jewellery
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:20 AM | Show all posts
nia_salina replied at 19-1-2022 09:43 PM
pijo ni mmg mawar je salah ye.statement dia evrytime msti "saya maafkn mawar" ..

aku pun heran,,lepas tu mintak nitizen jangan kecam mawar..kesian kata nya...

hello? aku rasa ramai yg kecam dia laa dari kecam ex wife dia.

statement confident eh... kata busy dgn business, tak baca komen nitizen. abis tu, mcmana dia tau ramai kecam kakrose?? op kos la baca komen2
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:20 AM | Show all posts
anyway bila si mawar ni nak tunjuk gambar pasangan baru dia, sebelum ni nampak tangan je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Betol... Wife baru fizo ni seswatu sangat. Adussssssss acah2 positif
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Soryy..aku side mawar..sbb aku anti sskjp yg mcm fizo ni..ahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:34 PM | Show all posts
dia yg tinggalkan anak dia,
dia lak maafkan ex wife
senangnya hidup
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 20-1-2022 11:20 AM
aku pun heran,,lepas tu mintak nitizen jangan kecam mawar..kesian kata nya...

hello? aku rasa ram ...

Harusla nak nitizens nampak dia bagus. So org akn tetap salahkan mawar konon tak move on  walhal mawar cakap pasal anak bukan pasal bini pijo
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:45 PM | Show all posts
hikmah yg i nampak bila jadi lagu ni
set2 tu lepas ni lebih peka menjaga cik yam hahahhahaha
bukan setakat content jer ya...
baguh2
dan satu lagi, ya budak2 kecik tahu erti SAD, kecik hati bagai...
merajuk semua2 tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal gambau tu

Macik pelik juga
Kenapa tak gilir2 je naik mainan tu
Takkan lah atas mainan tu pn nak berkepit laki bini

Patut salah sorg teman Maryam

Macik g Legoland
Anak macik yang tinggalin macik kt tepian rollercoster
Wakakakakaka macik kena jadi potograper plak coii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 10:37 PM
Hang nak sentap, sentap lah Hahahaha. Tapi memang banyak perempuan ganu lagutu. Yang dah lama berh ...

Aku ank jati ganu duk 6 thn kl. Kt uni pn best fren org perak. Kwn2 ganu yg lain jumpa waktu balik kmpg cuti naik bas sekali. Rumah sewa pn x saing dgn budak ganu. Nasib ko je jumpa puak ganu brpuak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 19-1-2022 10:08 AM
perhaps mawar jeles dan bitter kerana mcm tu je abe ni kawin dengan org lain, hot plak tu.. walaup ...


Hot tang mana? Mcm bimbo ada lah.tp kalau hati baik muka nampak la berseri sikit. Hahaa no la..i think mawar had enuff ya.tak kebulur dia ngan fizo tuh. Lain la kalo jutawan hartawan helok rupa paras. U ni level 1..u adik beradik abe jo ke? Atau wife dia? U know what, get a life. Mawar bertahan dah lama. Dia jenis yg tak berkira i rasa kalo tak xkan seluruh kaum kerabat buat harta dia mcm harta sendiri? Well, i rasa wife baru dia kene byk2 bertenang ye.kes ni xde kena mengena dgn dia pun. Cuma takyah la try hard sgt.kalo ank iols kene tinggal mcm tu pun mmg iols marah.ni perasaan mak2 je tau.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
naeila1807 replied at 20-1-2022 12:34 PM
dia yg tinggalkan anak dia,
dia lak maafkan ex wife
senangnya hidup


Mmg dasar bodoh kan? Untung le kita x ditemukan dgn jantan gini. Ada anak sekali lak tu.betapa i rasa hidup i beruntung laki i bukan bewak hidup  hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 10:38 PM GMT+8 , Processed in 0.180122 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list