CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 02:40 PM
Tbh tak rasa gang2 sskjp mcm tu. Paling teruk actually set set terengganu hijabster. Set set teren ...

I pnh experience dgn dua2 geng ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 02:45 PM | Show all posts
mcm budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
By the way, asal panggil cikyam? Kenapa tak panggil maryam aje. Cikyam mcm kampong tol
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 19-1-2022 08:00 AM
skrg ni nmpk sgt sorg pun dlm fmly sskjp tu xleh diharap utk jaga cikyam. semua pakat nak naik ride, ...

Kalau betul ada adult yg teman maryam time tu sure satu family gegak gempita defend themselves kan? Eh ma/daddy/aunty ada je kat situ kat depan takde masuk dlm gambar tu"..tapi sebab mmg ditinggalkan sorang2 so mmg takdela yg nak keluar statement langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 06:12 PM
Bini baru pijo ni try hard pun ada. Cringe nak mampos aku tengok tiktok dia. Dok tgh acah jadi educa ...

Aku terus pi cari tiktok dia and tgk 2 video. Sumpah kelakar
Dia baca skrip. Mata dia tertumpu kat screen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 19-1-2022 02:44 PM
I pnh experience dgn dua2 geng ni....

Mane teruk? Aku rase terengganu puak2 dorang lagi teruk. Lagi2 perempuan. Agaknya perilaku negeri ini depends on leader kot kan. Terengganu punya Q tak modern, tu sbb negeri mcmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 19-1-2022 03:11 PM

Semoga dipermudahkan urusan Maryam, Mawar dan Fizo.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
llki xberanak mmg leka jaga ank....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa mawar ni depan-depan cantik juga yee badan dia kecik comel je walaupun dah ada anak. Mata bulat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
As a mother siapa je tak marah kan. Tapi takkan la bdk tu nak tipu. Siap ada gambar kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Iols ingatkan iols je yg perasan kaklong jahidi ni seolah2 nk kaitkan kes dia dgn kes mawar pijo ni. Tak semena2 plak dia up psl hubungan baik dia dgn ex dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 19-1-2022 02:32 PM
Penah x experience masa zaman sekolah or kolej... sskjp ni kalau jumpa geng mmg lupa diri... ko tgh  ...

Betul sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:23 PM | Show all posts
bukan memang trend sekarang ke... masalah dlm kain pun pegi bentangkan ke mahkamah netizen
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 19-1-2022 02:48 PM
Aku terus pi cari tiktok dia and tgk 2 video. Sumpah kelakar
Dia baca skrip. Mata dia tert ...

Iols baru tertengok satu video kuar kat timeline ig iols. Memang ada videonya nampak baca skrip dan tak natural. Sesuai la sheols dengan pijo, memang kelako. Apa kata lepas habis degree ni sheols sambung master ke phd ke jadi nak jadi kaunselor ke motivator ke credible la juga. Sesuai la bagi nasihat positivity bagai
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa pijo nikoh bawa maryam pun luka budak tu jatuh ke apa masa main atv kan? Masa tu pun ros dah marah lagi2 kena tinggal. Sheols kan kaya buat kata kena culik kang diminta wang tebusan kat dia jugak (macam drama pulak ), layak la ros nak marah pun dah pijo nampak sangat kejar content demi bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife baru pijo iols nasihatkan chuols aman2 jela dengan mesej positif ko tu, takyah bagi statement atau cuba balas isu ros-pijo ni. Dah kawen duda ada anak camtu la risikonya lagi2 public figure. Biar pijo je jawab
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 19-1-2022 06:24 PM
Iols ingatkan iols je yg perasan kaklong jahidi ni seolah2 nk kaitkan kes dia dgn kes mawar pijo n ...

& baru aku tahu rupanya dia tu bini ke 3 laki dia...
Bini pertama  arwah zana..
Bini ke dia bercerai..
Dia bini ke 3...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:05 PM | Show all posts
doubleA replied at 19-1-2022 07:24 PM
Iols baru tertengok satu video kuar kat timeline ig iols. Memang ada videonya nampak baca skrip da ...

apa tiktok dia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-1-2022 08:05 PM
apa tiktok dia?

Iols tengok reels ig dia. Takda tiktok tapi video yg sama jah. Uols p ig pijo, ada tag ig bini dia, tengok reels
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 19-1-2022 02:46 PM
Kalau betul ada adult yg teman maryam time tu sure satu family gegak gempita defend themselves kan ...

Logik jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.088246 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list