CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 18-1-2022 03:39 PM
mmg i flip hair je bab2 tunjuk baik kat socmed ni..ada tu(marhaen la tapi),kemain tunjuk mcm anak mi ...

Makcik i sorang macam ni
Duduk serumah tapi tak jaga nenek i masa hidup
Makcik i yang lain yang jaga makan pakai semua
Tapi bila pergi kenduri kahwin, siap suapkan makanan
Propa betul, lakonan lebih
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak sini mcm i.... Faham klu duk berforum psl fizzoro n mawarro... Tapi the current wife tu regardless lah mcm mana live2 dia tu... Apasal duk kena bash jugak ... Dia pun muncul after the divorce dah settled lama jugak lah... So i rasa mcm kesian jugak lah... Saja lah nak kongsi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:08 AM | Show all posts
Duriand24 replied at 18-1-2022 09:33 PM
Rasanya dia tak hadap kot ngan jantan busuk set2 sskjp takde duit gitu hehehee susah dah hidup dia ...

perhaps mawar jeles dan bitter kerana mcm tu je abe ni kawin dengan org lain, hot plak tu.. walaupun dia perempun kaya raya berkejaya kononnya ko pikir dia tak ada ego yg kemudian lama2 akan menjadi kerak di hatinya. kalau betul pun tak boleh ke settle antara mereka ja tak payah post kat public, ni kan hal personal. melainkan dia nak attention which what she is doing now hahahahah kasian lo btw aku tak minat 2 ni mcm nampak busuk tapi tiba2 org yg jarang post tentang personal ni nak meroyan plak ex suami bawa isteri baru dan anak pergi bercuti. susah aku nak hudznuzhonnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:12 AM | Show all posts
kesian wife baru fizo, udah la tgh pregnant nak kena adap citer2 camni..semua nak kepoh kat tenet
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 02:33 PM
Dan kawan jugak dgn engku emrang... hahahahaahah

Pijo dgn kumerang ni memang pandai mengayat kan? Both exes hartawan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:23 AM | Show all posts
winky1 replied at 19-1-2022 10:07 AM
Ada tak sini mcm i.... Faham klu duk berforum psl fizzoro n mawarro... Tapi the current wife tu rega ...

ya ....the current wife mmg tak de kena mengena dgn mawar. Dia bukan pencaras or penyebab pijo Mawar bercerai
kalau pun dia terlepas pandang nak stay dgn cik yam masa cikyam kena tinggal sorang, aku tetap salahkan pijo yg lupa psl anak sendiri






Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
QIsmail replied at 18-1-2022 08:36 PM
I’ve always been on Mawar’s team and this time too.

Agak2lah nak suruh Mawar settle senyap2 etc.  ...

Ni sangat betul. Iols pun selalu pesan kat laki iols, kita tak boleh harapkan orang lain tolong tengokkan anak kita. Our kids, our responsibility.Iols kalau pergi rumah sedara-mara pun memang perhatikan juga anak iols tu main dgn sepupu2nya. Takut terlepas pandang, zaman sekarang ni macam2 kes. Lagi pun anak iols baru 3 tahun memang kena perhatikan. Ni kan pulam mawar tengokkan anak dia dok sorang2 macam tu takde orang temankan. Anak angkat alep sokri tu pun takde nampak terbiar merajuk sorang2 macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 18-1-2022 02:27 PM
Ye ni setuju. Kalau aku pun rengsa bekas laki dgn binik baru dok jadikan anak sebagai content

Khensss. Iols rasa si pijo ni bertuah sebab ada anak dgn mawar. Kalau tak mesti mawar dah whoayuskan je.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 19-1-2022 10:04 AM
if bukan jeles, then buat apa dia nak timbulkan hal ni kat public. boleh je resolve antara mereka  ...

Sesekali mng kena sound cmtu. Dah bapak terpaling terpaling sgt2 kan. Pakej sskjp terpaling kan. Tp kn aku rasa elok mawar upah sorg yg ikut kemana saja cik yam pegi. Upah pengasuh la. Cm jebat sikit ari dgn nanas pun ada maid sorg ikut. Mana nanas pegi bawa jebat kena bawa maid tu. Skrg tak tau ada lg ke tak. Aku tak follow
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 19-1-2022 08:00 AM
skrg ni nmpk sgt sorg pun dlm fmly sskjp tu xleh diharap utk jaga cikyam. semua pakat nak naik ride, ...

Khensss.. tgk masa pijo pergi macam tak ramai org , boleh aje bergilir2.
Cuba bayangkan kalau ada org asing pergi kat cikyam, dan bawak jalan/lari. Boleh ke nenek dia kejar? (Sebab adik pijo kata maknya pun tinggal sorang jugak,boleh aje. Benggong nak bandingkan budak dn org tua)
Yg tgh main tu boleh ke nk stop , turun pergi kejar?
Sekarang benda tak jadi, org boleh salahkan mawar konon jeles. Cuba benda tu terjadi, nangis  pun tak guna . Dah terlambat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:11 AM | Show all posts
paham je knp mawar marah..yela anak tingal gitu sorang2 kot..eh2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 19-1-2022 10:04 AM
if bukan jeles, then buat apa dia nak timbulkan hal ni kat public. boleh je resolve antara mereka  ...

wandiana ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:14 AM | Show all posts
kes ni, anak2 yg nak bermain kat legoland tu ke atau mak ayah? siapa yg patut dilayan main situ kalau tempat tu tempat utk kanak2, anak2 lah dilayan utk bermain kat situ, bukan yg dah tua2 bangka sibuk nak join sekaki. yg bawak anak elok la temankan anak bermain sama, yg tak handle budak2 tu,tak payah la nk jadi budak2 sekali
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:17 AM | Show all posts
kesian netizen nak kena pikirkan masalah pijo-mawar-cikyam, tak tenteram kehidupan netizen semua selagi perkara ini belum berakhir
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:27 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 10:32 AM
Sesekali mng kena sound cmtu. Dah bapak terpaling terpaling sgt2 kan. Pakej sskjp terpaling kan. T ...

MASIH. Jebat mmg ada maid ikut.. nanas ok je tak kisah. haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:27 AM | Show all posts

wandiana tu siapa?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 11:34 AM | Show all posts
asfaz replied at 19-1-2022 10:33 AM
Khensss.. tgk masa pijo pergi macam tak ramai org , boleh aje bergilir2.
Cuba bayangkan kalau ada ...

thats why...so sbb tu mawar hangin, percutian utk daddy-doter bonding la sangat, propa je lebih, mmg semata2 utk content, realitinya ha duk la sorg2 ctu, daddy nak teman bini baru dan adik beradik daddy main ride jap...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-1-2022 10:33 AM
Khensss.. tgk masa pijo pergi macam tak ramai org , boleh aje bergilir2.
Cuba bayangkan kalau ada ...

adik pijo ke jwb mcm tu? bodoh ape beza kan mak die ditglkn sorg2 vs cikyam kecik tu ditgl sorg. wpn katenye security legoland ketat. zaman ni ape pn bole jd dlm beberp saat je. bodoh btl adik beradik pijo
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 19-1-2022 11:14 AM
wandiana ke ni

ade bau2 mcam ye kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
MinnieNini replied at 18-1-2022 11:00 PM
Pengalaman iolls pg Legoland dgn anak2.. kejap yg ini merajuk.. x puas naik ride.. kejap kang yg tu  ...

I pun rasa x patutla jadi batu api tiba2 je nak send gambar macam ni.. dari 1 gambar ni mcm2 org boleh speculate.. dah jadi besar..kita pun x nampak angle 360 darjah kat situ

Mak mana x kesian tgk anak jadi macam tu.. i rasa impulsive action dia terus post situ sebab geram .. x sempat fikir dah baik buruk atau nk tny fizo mntk penjelasan..so i nak salahkan pengirim gambar jadi batu api.. kalau risau pasal keselamatan maryam temankan la dulu lps tu tegur la pijo elok2 suruh jaga maryan bebetul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:43 PM GMT+8 , Processed in 4.023151 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list