CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I’ve always been on Mawar’s team and this time too.

Agak2lah nak suruh Mawar settle senyap2 etc. Obviously kat gambar tu Cik Yam sorang2 kot Any good mother who’s in their right mind would find a picture of a girl being left alone on a public theme park is SO WRONG IN SO MANY LEVELS!

Mmg patut pun skali-skala kena sound in public cmni. Selama ni Dok post cik yam & family baru cam HAPPYYYY sgt2. Rupanya indah khabar dr rupa kan?

From this event, I can conclude that Fizo’s sskjp Mmg tak bleh pakai. Good riddance!

p.s. I for one believe that it’s better to be extra vigilant if you have an outing with your kids with many so-called trusted adults in sight. Lots of kidnappings & disappearances happened when we parents thought that because there are so many adults; we’ll have extra pairs of our eyes watching our kids. In actual fact - no. Our kids, our responsibilities. Don’t depend on other adults to care for our child. Look up Madeleine McCaine’s case
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman budak kecik banyak hilang ni jgn lalai la. Bahaya woi. Ni tak jadi boleh la kau nak tepis itu ini, bagi alasan itu ini. Cuba klau betul hilang, sembang panjang pun dah xguna.

Mak2 ni bullshit kan aje klau org nk kata korang tu paranoid la, overthinking ke, overprotective ke. Your kids your way.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
QIsmail replied at 19-1-2022 04:36 AM
I’ve always been on Mawar’s team and this time too.

Agak2lah nak suruh Mawar settle senyap2 etc.  ...

Madaline case tu.. yg mak dia tinggal anak kat bilik hotel kat negara asing.. sedap2 dinner dgn kawan2 sesama doktor tu kan? Malas plak nak google..klu yg tu mmg mak pak taguna... dah la anak2 tu kecik2... mmg selayaknya kena kecam seantario dunia....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo boleh tinggal budak kecik sorang2 camtu yg lain berjimba.. buduh btul bapak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu aku pun aku hangin.. Anakkk wei.. Duk sorank plop tue.. Meme aku tak kan bagi dah lepas nie kalu aku jadik mawar
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:00 AM | Show all posts
skrg ni nmpk sgt sorg pun dlm fmly sskjp tu xleh diharap utk jaga cikyam. semua pakat nak naik ride, and cikyam ofkos nak kat daddy dia tp daddy dia kena jgk teman bini baru naik ride..sbb tu ai rasa cikyam merajuk...x rapat pun dgn nenek dia..kalau rapat ai rasa cikyam xkan smpi bwk diri sorg2 cmtu tggu daddy dia jgk, mesti dh duduk dgn nenek dia tggu yg lain siap main

kitorg ramai2 pegi legoland ari tu pun, akan make sure ada dewasa yg jaga bdk2 yg xleh naik ride..xde semua berebut nak naik lgsg x pikir dh bdk2 yg x lepas nak naik. siap buat dua trip lagi utk certain ride, so blh take turn jaga bdk2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
aku takde tiktok..tapi aku google tiktok fazeera tu..ya ampun memang sepadan kot dengan fizo..kelakar pulak tengok dia punya poyo tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttttttt...macam mana lah ade org bleh syokkk dengan zantan yinnih
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Sama lorat nk mencapub. Semak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 19-1-2022 07:39 AM
Kalu aku pun aku hangin.. Anakkk wei.. Duk sorank plop tue.. Meme aku tak kan bagi dah lepas nie kal ...

Mak2 ni pasal ank jgn buat main. Siap ko. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:34 AM | Show all posts
Bawak entourage ramai. Anak satu pun tak boleh jaga.
Tak kisah la mariam nak manipulate ke apa ke. She is below her age. Any Person of right mind would not leave a child stand alone sobbing ke merajuk ke whatsoever like that.

Crime can happen in a split second.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-1-2022 04:32 PM
Aku side pijo.kali ni mmg mawar kalah..ex dh happy dgn wife br,biz x pun makin naik. Pijo tu mmg goo ...

Setuju...kot mawar risau pasal keselamatan anak, PM tepi lah si pijo nya...lgpun, biasalah anak nak sesuaikan diri dgn mak baru...makan masa..mcm tue juga dgn mak baru...

Aku ada kawan..kawen dgn duda anak 4 kot..kecik2x lagi anaknya..mcm nie juga..si ibu sana byk tak puas hati..sedangkan anak nya sendiri cakap pada kawan aku..."adik tak boleh cakap best duduk dengan mama, nanti ibu marah..Ibu kata mama jahat..sedangkan. Hari tue ibu yang pukul mama, pecahkan cermin kereta mama"...sedangkan kawan aku punyalah layan manja pada anak tiri...anak-anak kecil tahu juga lah menilai...cuma nak bercakap tue, terkedu-kedu..sebab nak jaga perasaan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 03:42 PM
Dulu masa awal2 mawar cerai... si laki wandiana ni kenmain la buat karangan mak pijo tu the best MIL ...

Wandiana la tu guna acc lakinya... Haahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 19-1-2022 08:54 AM
emma.giggs replied at 18-1-2022 03:46 PM
Kalo gitu tastenya, mcm curious plk apa reason dia kawen ngn mawar kan?


Masa fareeda belum naik dulu mawar yg byk menyumbang masa n tenaga tolong mak dia. Dia cerita yg dia sendiri jahit tudung2 untuk dijual tu. Sbb tu mawar ni bljr smpai spm je sbb dia nak tolong bisnes mak dia

Yg suka abe jo mak si mawar sbb abe jo ni pandai dia tackle mak mawar dulu. Mawar ni x layan sgt masa abe jo nak kawan tapi sbb mak dia pujuk n ckp abe jo ni nmpk baik n syg maa dia so mawar pun terima la

Kita yg org luar ni pun boleh nmpk kan sapa yg dpt lagi banyak kelebihan dlm prkahwinan diaorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:55 AM | Show all posts
Tu la abe joe.. dulu bukan maen romatik propose Mawar dlm panggung wayang demi likes kahkahkahakha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:56 AM | Show all posts
aku mmg tak setuju anak kecik dibiar sorang2 mcm tu. tgk radius dlm 3m mmg tak nampak kelibat org dewasa dekat dgn maryam. and dia cakap sad tu maybe dia sedih dah hbis holiday dgn cousins dia. ye la budak2 seronok main2 kan.. tp tak tahu la klu dia sad sbb mmg tak dilayan dgn baik masa cuti tu. ada aku baca komen kat fb, sorg pempuan ni ckp adik ipar dia jumpa maryam kat lego tu nampak happy je budaknya siap menari2 atas stage. tp aku mmg mnyampah dgn sskjp ni sbb smua benda nk dicontent kan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Sibuk mencapub makcik ni....current issue aje ada la up cerita2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Own live ? Oh my english
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:04 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 04:07 PM
Bodo ko ni. Dia yg fail cerai kot. Bkn sskjp tu yg failkan. Pijo je kot. Koserrr la

if bukan jeles, then buat apa dia nak timbulkan hal ni kat public. boleh je resolve antara mereka seperti ibu bapa yang bertanggungjawab.. boleh juga kan seorang manusia failkan cerai dan still ada rasa jeles dan bitter. kalau orang hati hitam memang macam tuh la bodo
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 18-1-2022 03:39 PM
mmg i flip hair je bab2 tunjuk baik kat socmed ni..ada tu(marhaen la tapi),kemain tunjuk mcm anak mi ...

Makcik i sorang macam ni
Duduk serumah tapi tak jaga nenek i masa hidup
Makcik i yang lain yang jaga makan pakai semua
Tapi bila pergi kenduri kahwin, siap suapkan makanan
Propa betul, lakonan lebih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 12:44 PM GMT+8 , Processed in 0.087171 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list