CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 18-1-2022 09:36 PM
Make sure sampai mati abe joe kawen dengan dia ni. Jgn tuptup cerai lak. Maluuu...rapat dgn mak la ...

Khensssss hahahaha baru berapa bulan kawen dah ckp cmtuuu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 18-1-2022 11:43 PM

Dulu masa awal2 mawar cerai... si laki wandiana ni kenmain la buat karangan mak pijo tu the best MIL katanya.. siap mengata mawar ni x suka cuti bersama2 depa... ni aku tgk p.lego tu x nampak pun kelibat laki diana.. ke ada? Masa wandiana bawak anak2 mengeko pijo hanimun ritu pun laki dia x ikut awal2..bini n anak2 je pi dulu..pi kacau daun...  ikut masa hujung2... n kalau mak pijo tu the best MIL.. awat x ajak duduk sekali... awat x ajak pi dating tgk wayang sekali... p makan2 pun dgn anak bini ja... awat x heret MIL sekali? Privacy sungguh erk..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Sibuk betul perempuan ni. Nak jugak mencapub kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 18-1-2022 06:17 PM
Kannnn..
Lawak pun ade..acsh2 fluent speaking..tapi..tak kdgran fluent...ok lg shila hamzah punya  ...

Chuols apa ig bini Fizo poyo ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 06:03 PM
Ini gmbrnya

Adui jgn kata mawar, iols pun menyirap tgk gmbr mcmni, terus jiwa mak2 berdebar2 tkt budak ni kene kidnap
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 18-1-2022 09:46 PM
Siapa yg sokong mariam kene tinggal camtu, tlg la ye jgn veranak pinak. Uols belom ready nak ada ana ...

Setuju dgn uols. Yg jenis lalai dgn hp pun sama, takyah la beranak bnyk, menyusahkan anak je. Unless yg duit kepuk2 ade maid tlg perati 24jam7hari seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman iolls pg Legoland dgn anak2.. kejap yg ini merajuk.. x puas naik ride.. kejap kang yg tu pulak merajuk.. berebut nk naik buggy.. kejap kang yg satu lg merajuk.. kapal boat dia kalah dgn kakak.. mcm tulah wey.. perangai budak2 merajuk kalau kt Legoland tu.. apa lah yg kecoh sgt psl anak merajuk ni.. yg kepochi tlg snap gambar pun sama naik.. kalau ko concern sgt.. pg lah duk sebelah cik yam tu temankan dia.. kalau kata dh xde org jaga dia.. ko pun hanya mampu ambik gambo & batu api g htr kat mak cik yam.. motiffff??!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:03 AM | Show all posts
kalau ikut track record ..hemm pijo ni jenis tak boleh dipercayai ahahahah
apa2 aje boleh wat content
modus operandi sedih sayu sayang cikyam, sayang maaaaaa
keliling dia pun srupa
wandiana menumpang, laki wan diana pun suka menumpang
mama pura2 mcm kan lemah sgt walhal elok je sihat org tua tu
ehh abang & adik bongsu mana lari dah ke
dgn bini baru pijo pun suka wat content
so i olss pecaya jahhh pijo amik gmbr amik bideo byk2 utk post kat ig hari2
mcm kan bini baru takleh veranak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-1-2022 05:53 PM
Kenapa org suka ckp ank x reti menipu? Budak2 pandai menipu at early age. Around 3 thn pon dah pan ...

Ini setujuuu. Aku bekerja sebagai cikgu tadika n alami benda ni depan mataa sendiri bila budak umor 5 6 tahun menipu terang2 depan mak pak dye time nak balik. Dan aku hanya mampu ketab bibir sajokkk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Eh nak jugak menyibuk
Lagipun berani ke ex laki tu nak buat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-1-2022 06:03 PM
Ini gmbrnya

Mekasihhh

Kalau masih single boleh jadi menantu macik
Yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 06:57 PM
Mak pijo atas wheelchair??? Bila mak dia naik wheelchair?? Terlepas pulak news naik wheelchair ni. ...

Apa si tua ganyut ni nk buat dengan PS 5? Aku yg muda belia pun x menyempat nak main PS kat rumah ujung2 bersawang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat sit ...

Ada kemungkinan juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar nak boleh anak pon bukan senang
So kena faham skit naluri mak2 ni
Budak tu ditinggal sorg mybe bukn sekejap
Klau sekejap xdela org snap gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 11:33 PM
Tibahhh ja kan post psl ni 8 hours ago....

Geng satu kapal mestilah back up
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Spekuan aku
Fixo ngn bini nak ride
Harpkn family jg yam

Yam pulak daddy xde so merajuk
Dorg biar je dia atau xperasan

Sbb tgk jawapan adik fizo tu mcm fishy sgt lepas tu padam..

Takkn dizo nk bgtahu dunia family sy patut jg dia kejap..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat sit ...

Omg ada gambar? Alamak terlepas kapal api. Jap cari.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 18-1-2022 10:36 PM
Yup video tu x memberi manfaat pada sesiapa pun... perkara tu akan boleh memberi kesan pada sskjp. ...

I x side pijo poyo tp mmg x sokong mawar bash in public mcm tu. Like u said, nanti xpasal2 cekyam tu dibenci family belah ayah dia. X pikir pnjang mawar nj
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:49 AM | Show all posts
MinnieNini replied at 18-1-2022 11:00 AM
Pengalaman iolls pg Legoland dgn anak2.. kejap yg ini merajuk.. x puas naik ride.. kejap kang yg tu  ...

Kalau anak anak you merajuk, you buat tak kisah aje ke?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.074108 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list