CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Zaien

Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth

[Copy link]
Post time 21-1-2022 08:33 AM | Show all posts
primarikey replied at 20-1-2022 10:25 PM
Ayah dia khasturi raja kn...aku suka movie dia kandhal kondein tak silap tajuk dia...dia jd psiko/ ...

Ye betul..movie ni la yg Rajni dan Aishwarya p tgk pastu depa berkenalan hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:37 AM | Show all posts
yg aku dengaq dlu...
rajini x suka pun danush kawen ngan anak dia..
dia x syok kan sbb org cakap mcm anak dia syok kat danush...
tu yg bagi kawen cepat2...

ada filem dia tajuk Baba...
filem ni flop..
tapi ada beberapa dialog dalam filem tu yg menggambarkan keadaan diri dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:45 AM | Show all posts
Fimie replied at 20-1-2022 12:28 AM
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk melet ...

dah pernah tengok VIP 2

gandingan dia dengan Kajol

Kajol jadik Villain tapi part last still kajol jadi baik

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:55 AM | Show all posts
lorrr...
baru kecoh kat grup kazen2 aku
kuaq ceta Simbhu plak weh!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
La bercerai sudah
Danush belakon best memang lain dari stail pak mertua dia
Anak pun dah besar agaknye baik la separate je dari gaduh2 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cerai nanti nak ke dia berlakon cite ex dia sebab pas cite 3 tu dia kate tak nak berlakon dah berlakon cite isteri dia..kot dah cerai senang sikit ke lagi susah hahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Fimie replied at 20-1-2022 12:28 AM
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk melet ...

Baca kat fb ramai fans kata dhanush ni mmg jenis flirty ngn heroin2 film dia. Byk skandal. Playboya. Entah lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 22-1-2022 09:37 PM
Baca kat fb ramai fans kata dhanush ni mmg jenis flirty ngn heroin2 film dia. Byk skandal. Playboy ...

haha mgkin la jugak...yg heroin2 tu pun tangkap syok sama la kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:53 AM | Show all posts
Fimie replied at 20-1-2022 12:28 AM
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk melet ...

cer chuollss tengok citer KODI, tah npe part Kodi mati tu iollss bleh sedih lak..

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:54 AM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 22-1-2022 09:37 PM
Baca kat fb ramai fans kata dhanush ni mmg jenis flirty ngn heroin2 film dia. Byk skandal. Playboy ...

memang pun..tgok over chemistry pun ye gak..siap comolot dengan  heroin cm over la plak..

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka danush nih ..dgn gaya jalan kengkang dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 22-1-2022 09:37 PM
Baca kat fb ramai fans kata dhanush ni mmg jenis flirty ngn heroin2 film dia. Byk skandal. Playboy ...

Best gak dia blakon.. xpelik pn.. tgk dia berlakon dgn amy jackson mg daring habis.. wlpn dia x brp nk kacak tapi ada la kut pesona dia.. sb i pn suka tgk movie dia sengal2 ubi kdg2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
aku suka dia sebab aku kagum dgn bakat dan usaha dia..ada ke pelakon mana2 termasuk kt hollywood pun..yg tak pernah sekali pun watak dia sama..kalau tom cruise ka brad pitt ka.kita tau tu still tom cruise dan brad pitt..its like totally different person.. cara dia gelak dan sedih as suruli, tak sama cara dia gelak dan sedih as maari/maryan/karnan etc etc dan lupa nama dia apa dlm vip& vip2, yg latest ni..atrangi re..pun tak sama dgn watak2 sblm ni..tp to be fair aku baru tgk dlm 10 kot movie dia..skit ja dr total 40 lebih movie dia..hehe..

tak sangka ramai rupanya kenal dhanush..ingtkan aku sorg ja haha, mgkin sbb aku xde astro..kenal dia pun sbb tertengok Jagame Thandiram kt Netflix..pastu rasa curious gila, best gak mamat ni..google2 rupanya menantu Rajnikanth..ingatkan dapat berlakon sbb pak mertua..sekali layan2 movie2 dia..best rupanya dia berlakon.. the rest is history..

selain tu dia ada unexplain aura,..kalau tgk dia berlakon dgn awek2 mmg feeling mkn dalam..haha

dia langgar stereotaip yg hero kena badan tegap2 dan sasa dan kena handsome. handsome dhanush lain dr yg lain..

cant wait to be surprised more with his upcoming movies..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 24-1-2022 10:53 AM
cer chuollss tengok citer KODI, tah npe part Kodi mati tu iollss bleh sedih lak..

alaa tak sempat habiskan tgk KODI..yg dia berlakon 2 watak tu kan..nnt sambung tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:26 AM | Show all posts
Zaien replied at 20-1-2022 11:04 AM
Tak silap sbb daring sgt berlakon dgn shruti tu sampai rajini jumpa kamal kan?? utk settle down?

Daring kat part yg kat mana ekkk?  Aku ada tgok cter ni. Tp tak perasaan bab daring ni.  rasa cam nak tgok sekali lagi bab daring tu huwaaa hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 25-1-2022 11:26 AM
Daring kat part yg kat mana ekkk?  Aku ada tgok cter ni. Tp tak perasaan bab daring ni.  rasa cam  ...

haha part lps baru kawin..rasanya ada je lg citer lain lebih daring tp ngn shruti ni sbb chemistry kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 02:28 PM | Show all posts
tomatome replied at 25-1-2022 10:03 AM
Best gak dia blakon.. xpelik pn.. tgk dia berlakon dgn amy jackson mg daring habis.. wlpn dia x br ...

btol.. dia ada aura dia kan.. kecik2 je pun dgn jalan dia.. gaya dia tuh.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 25-1-2022 02:28 PM
btol.. dia ada aura dia kan.. kecik2 je pun dgn jalan dia.. gaya dia tuh.. hehehe

Kannn.. walaupn husband i nyampah ngn dia tapi i suka… dia blakon mmg best n citer2 dia plak mmg byk cte komuniti india yg slalu kita nmpk dan dengar..
untunglaaa dpt blakon dgn yg hot2 je slalu lak tu hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:11 PM | Show all posts
primarikey replied at 20-1-2022 10:25 PM
Ayah dia khasturi raja kn...aku suka movie dia kandhal kondein tak silap tajuk dia...dia jd psiko/ ...

syahdu layan cite ni...sedih marah...kesian sgt..

terer sungguh si dhanush bwk watak ni...real
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:49 PM | Show all posts
Antara yg plg sebak citer Asuran..gilerrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.183138 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list