CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5112|Reply: 64

Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth

[Copy link]
Post time 18-1-2022 09:56 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Zaien at 27-1-2022 04:48 PM

Pelakon India iaitu Dhanush dan isterinya Aishwaryaa Rajinikanth, anak perempuan kepada superstar Rajinikanth, mengumumkan perpisahan mereka pada 17 Januari.
Pasangan itu telah memutuskan untuk berpisah selepas 18 tahun perkahwinan.
Mereka mempunyai dua anak lelaki, Yatra dan Linga, masing-masing berumur 15 dan 11 tahun.

Pada malam Isnin, Dhanush telah menyiarkan kenyataan di Instagram dan Twitter.







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius arrrrrrrr... rajnikath tak marah ka tinggal anak perempuan dia  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2022 05:52 PM | Show all posts
Edited by Zaien at 18-1-2022 06:00 PM
Zezo replied at 18-1-2022 05:41 PM
Serius arrrrrrrr... rajnikath tak marah ka tinggal anak perempuan dia

takde statement lagi dri supertar rajini....
lepasni no more la payungan dri rajini..no longer menantu pilihan...


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 18-1-2022 05:52 PM
takde statement lagi dri supertar rajini....
lepasni no more la payungan dri rajini..no longer mena ...

Betul la tu, dia jd pelakon pun rasanya atas tiket rajnikath. Cerai ada org ketiga ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:55 AM | Show all posts
lerrrr..minat la jugek kat danush ni. dah kenapa mereka ini semua.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 11:29 AM | Show all posts
Zezo replied at 18-1-2022 06:25 PM
Betul la tu, dia jd pelakon pun rasanya atas tiket rajnikath. Cerai ada org ketiga ke ni?

Danush naik sendiri sebgai pelakon.. dia dh ada nme baru dia kawin dgn anak rajini..
x sure la pasal org ketiga ke apa.. cuma dia kan ade kontroversi jugak sikit2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 11:30 AM | Show all posts
cm_asamkumbang replied at 19-1-2022 06:55 AM
lerrrr..minat la jugek kat danush ni. dah kenapa mereka ini semua.

actually dh lme retak cum bertahan sbb family & rajini x silap..
rajini try to help the relationship la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:05 PM | Show all posts
Dhanush pun bukan sebarang pelakon.. ada kualiti jugak. .bukannya dia bergantung kabel kat pak mertua semata mata
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2022 12:24 PM | Show all posts
Zaien replied at 18-1-2022 05:52 PM
takde statement lagi dri supertar rajini....
lepasni no more la payungan dri rajini..no longer mena ...

The announcement of actor Dhanush announcing his divorce with Aishwaryaa Rajinikanth(daughter of Superstar Rajinikanth) after 18 years of marriage has really shocked the fans and followers but from the insider sources it has came to light that the couple has been hitting it hard for the last couple of years and have been waiting for the right time to broke the news. From the sources it is said that the actor being a workaholic is one of the reasons that lead to this. It is no secret that the 3 times national award winning actor is one of the very few actor’s in the industry who does multiple projects in a year and beyond that the actor has been very much active in other fields in the industry which includes , direction, Screen writing , lyricist, singer and owning his own production company. The actor puts his work ahead everything even before his personnel life. Reportedly the actor used to sign a new film whenever he used to have friction with his wife and that used to be his way of coping up with the friction at home and avoid conflict with Aishwaryaa.

Dhanush has already have finished up 3 movies that are all set for release this year and is currently shooting for one now, which proves how much of conflict he has been avoiding during the past year. Reportedly the actor and his wife has been having trouble for the past years and have made the decision of splitting up way before they have announced it yesterday and they were waiting for the right time to get it done and announce it to the fans. from the inside source they were waiting for the time that their children grew up to a certain stage where they could understand the situation and also Dhanush wanted to finish the promotions of his last release Atrangi Re before he puts himself through this.
From sources close to both the parties have revealed that both of them have sat and had some discussion on how they want to the divorce and they have decided to put forth the best interests of their children Linga and Yatra , just like their own interests as individuals up forth and will be co parenting their children together. Inside sources have also revealed that there are no animosity between Aishwaryaa and Dhanush and soon both can been seen in events and other functions as friends.  




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:25 PM | Show all posts
Zezo replied at 18-1-2022 06:25 PM
Betul la tu, dia jd pelakon pun rasanya atas tiket rajnikath. Cerai ada org ketiga ke ni?

bukan sebab orang ketiga

sebab danush too much workholic
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 05:10 PM | Show all posts
Cpkay replied at 19-1-2022 12:05 PM
Dhanush pun bukan sebarang pelakon.. ada kualiti jugak. .bukannya dia bergantung kabel kat pak mertu ...

btol2.. dia dh mmg terkenal then baru kawin dgn anak rajini..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:45 PM | Show all posts
Dhanush mmg pelakon sblm dia kwin..ayah dia pengarah dan penerbit filem..filem dia yg ketiga, rajni dan aishwarya p tgk, pastu aisywarya tegur dhanush..lps tu depa kena gossip, family dua2 pihak suh kawin..dhanush baru 20 masa tu..dhanush menten jd pelakon dr umur belasan thn smpi la skang filem dia di netflix, famous, siap dpt masuk hollywood (belum tayang), sebab dia mmg pelakon yg bagus..bkn sbb pak mertua dia..aku yg tk pnh tgk cite tamil..jd tgk sbb filem2 dia..last filem dia bollywood..atrangi re dgn sara ali khan dan akshay kumar..best..dia mmg jenis terlalu menjiwai watak..pastu setiap watak dia tkkn sama cara dia bawak.. 18 thn tu bertahan..dia jenis non stop shooting..cerai cara baik kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 05:58 PM | Show all posts
Fimie replied at 19-1-2022 05:45 PM
Dhanush mmg pelakon sblm dia kwin..ayah dia pengarah dan penerbit filem..filem dia yg ketiga, rajni  ...

ye kawin muda umo 20 kan.. x silap masa tu wife dia umo 23..

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:59 PM | Show all posts
apa yg dia cari, kira karier first la dlm hidup dia. famili tu jatuh nambo berapa la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 19-1-2022 03:29 AM
Danush naik sendiri sebgai pelakon.. dia dh ada nme baru dia kawin dgn anak rajini..
x sure la pas ...

yes dia naik sendiri rasa macam filem dia lagi best dari filem rajini..aku serius takleh tengok filem rajini berlakon rasa over nau..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:28 AM | Show all posts
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk meletop sgt..tp OST yang Dhanush sendiri nyanyi… why di kolaveri di viral dan meletop..heroin Shruti Hassan, anak Kamal Hassan. Agak daring la babak2 romantik citer ni..chemistry gila2..tp tkleh bayang cmne bini sendiri yg pengarah..diorg ni sebab kawin family suruh, so cinta tu tkde sgt kot..lebih kpd sahabat.. agaknya lah..pastu Aishwarya ni jenis secure ..rileks2 ja mcm bini shah rukh khan..

Kt Netflix ada cerita Dhanush..yg dia sendiri arah dan terbitkan..tajuk Paa Pandi… ada dialog dlm cite ni..yg mcm bg hint reality hubungan dia dgn bini dia watak dalam cite ni..lelaki tua dah..bini dah mati..dia pi cari blk kekasih lama dia masa muda.. yg berlakon watak masa muda tu, Dhanush sendiri. tak ingat ayat yg tepat..tp lebih kurang mcm, isteri ni amanah yg tuhan bg..so terima ja..tp yg kekasih tu la yg bg rasa cinta ..camtu la lebih kurg..

Saje bg trivia..hehe..

Hopefully cerai bukan sebab org ketiga..image Dhanush selama ni bersih ja..selalu dilanda kontroversi tp dia rileks2 ja..maintain humble walaupun famous dan kaya raya..

Filem2 tamil dia..kebanyakannya dekat dgn realiti..fave aku, Maryan, Karnan, 3, Maari.. filem Bollywood AtranginRe dan Ranjhana..

Aku suka cara dia layan heroin2 dia dalam movie..dan mata dia yg dalam dan bersinar..

Coming soon kt Netflix..The Gray Man..dia berlakon dgn Chris Evan & Ryan Gosling..

Panjang plak tulis..tp aku harap wpun cerai, career dia maintain ..sayang kalau jatuh dan hilang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-1-2022 11:04 AM | Show all posts
Fimie replied at 20-1-2022 12:28 AM
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk melet ...

Tak silap sbb daring sgt berlakon dgn shruti tu sampai rajini jumpa kamal kan?? utk settle down?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2022 11:05 AM | Show all posts
Fimie replied at 20-1-2022 12:28 AM
Tahun 2012..Dhanush berlakon filem yg diarahkan oleh wife dia Aishwarya..tajuk ‘3’. Filem tk melet ...

aku sampai ternyanyi2 lagu maari tu hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 20-1-2022 11:04 AM
Tak silap sbb daring sgt berlakon dgn shruti tu sampai rajini jumpa kamal kan?? utk settle down?

ye ke tak sure pulak..tp bab daring tu biasala kan filem..tp chemistry terlebih mcm real..shruti ckp dhanush kawan baik ja dan malas nk layan gossip
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Fimie replied at 19-1-2022 05:45 PM
Dhanush mmg pelakon sblm dia kwin..ayah dia pengarah dan penerbit filem..filem dia yg ketiga, rajni  ...

Ayah dia khasturi raja kn...aku suka movie dia kandhal kondein tak silap tajuk dia...dia jd psiko/ mental
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.097281 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list