CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: ultra78

[Dunia] Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 02:21 PM | Show all posts
sial punya binatang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 16-1-2022 09:44 PM
kalau jumpa nigger walau pun friendly kat New York subway memang aku lari macam nampak hantu.

sorry ...

You resis la tu why nak sorry2 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lidah berlaga lidah

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde plk sesape nak berarak asian live matter sbb black live matter lagi penting
Kesian ppuan ni tak pasal2 meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Janganlah asian shaming

  
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:34 PM | Show all posts
2-3 minggu lepas pun ada kes sorg lelaki mati digilis lepas ditolak ke landasan ketapi di California. muka mangsa mcm latino jah.

semlm ada kes kat Belgium, pompuan nih nyaris ditolak di metro station. korang yg naik lrt ke, ketapi ke hati2lah... agaknya sekarang musim org gila tgh mengganas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:04 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-1-2022 03:01 PM
You resis la tu why nak sorry2 lagi.

itu layennn..

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Shazid replied at 17-1-2022 10:19 AM
Peringatan untuk diri sendiri jgn tgk keretapi dibarisan paling depan. Tp kt KL semua putra/mrt dala ...

ada je atas tanah.mcm lrt laluan sri petaling - ampang - sentul timur
takde cermin kaca pintu bagai
open space jah
sapa2 pun bleh terjun ke track
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
alaaaaa......lakukan lagi pakcik...tolak 8 juta org lagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:00 PM | Show all posts
Solokkk replied at 17-1-2022 12:18 PM
Nigger nih pangai macam cibai. Kawan aku study PhD kat US, tgh mengandung. Masa dia tgh tunggu bas b ...

kawan ko tu pun jgn lah guna perut tu untuk blok pemandangan orang. Nigger tu made a reasonable request mungkin cara dia ja direct sangat kot.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 17-1-2022 09:00 PM
kawan ko tu pun jgn lah guna perut tu untuk blok pemandangan orang. Nigger tu made a reasonable re ...

Apa ke bangangnya kalau nak salahkan perempuan mengandung berdiri di tempat yg betul menunggu bas.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Black lives matter la lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nigger kadang2 suka play victim
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:48 PM | Show all posts
kT US nun mmg krap betoi main tolak2 org.. budak sekolah pun ada yg kene.. org gila ramai.. homeless ramai busuk gile pulanya... mmg kene berdiri di tgh jgn nk rebut2 msuk tk bebaloi pun..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:27 PM GMT+8 , Processed in 4.199798 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list