CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Dituduh Lesbian, Psiko, Nak Bunuh Ibu, Terpesong Agama Sampai Ada Yang Doakan Puteri Balqis Mati

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 09:31 AM | Show all posts
leave her alone... kalo xder menda baik untuk diperkatakan lebih baik diam...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak bapaknya yg celaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:20 AM | Show all posts
tp suka tgk vid dia bercakap tu..lembut betoi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila hidop sebatang kara.. Sanak2x saudara.. Tiada.. Nenek tiada datuk tiada... Hanyala ibu tempat die bergantung... Support sistem die Xkuat sbb tu die terabai...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:42 AM | Show all posts
semoga balqis sentiasa dalam lindungan.
sian dia, environment dia macam tu.
nak expect camana lagi.  kecam lebih2 silap2 lagi teruk budak tu nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mak dia bertatu mcm minah2 amerika route 66 gitu, dia mcm remaja amerika..tp ok je die xde hipokrit, xde nak btudung nak tunjuk alim tp cikcuran2 dibelakang, biarlah dia jd diri sendiri nanti dia akan kenal Tuhan, sape la kite nak judge2 org
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:53 AM | Show all posts
dia dah mcm emak dia dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:21 PM | Show all posts
budak remaja tgh cari identiti...nitizen pun..xde benda nak ckp diam buleh tak..?

kesian budak tu...kita pun xtahu penghujung kita mcm mana..
semoga balqis dan kita semua mendapat hidayah Allah...dan dalm lindungan Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 14-1-2022 07:35 PM
ai ok jah sbb dia budak lagi.
dari umor 40an masih tercari arah payahlah

Life start at 40s katanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:27 PM | Show all posts
zuri154 replied at 14-1-2022 09:32 PM
Nape aku baca ayat2 dia mcm puisi. X mcm ayat biasa yg org selalu tulis. Mcm ada jiwa kt ayat tu.

Jiwa dia memang nampak artistic.
Org artistic ni juga mudah ada krisis identiti dan existentialism.

They are very sensitive to changes, it overwhelms them


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:50 PM | Show all posts
nora wishes you the best. harap2 you berlakon balik because you talented
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:46 AM GMT+8 , Processed in 0.066473 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list