CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ng nana sendayan tk dpt repair dna keturunan lerrrrrrrr
Sungguh tk lalu aku hilang napesu time ngongkek ...dh biasa tgk laki muka emsem .... Kalau org suh tutup lampu camne nk tgk muka dia tgh stim
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-1-2022 04:38 PM
Truth hurts  i speku mmg si dia dah berkenan dkt someone masa arwah masih ada. Kalau x, xmgkin  ...

dulu kes dr rozm** rambut cendawan...kta nya kemalangan bini dirancang...xbrpa lama...kawin baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 11:27 AM
Kalau ng nana sendayan tk dpt repair dna keturunan lerrrrrrrr
Sungguh tk lalu aku hilang napesu ...

Laki ko sengsara ngadap ngonkek ko selama ini ko tak perasan keww?

Effective betul nasi wap ko kheunz?

Kahkahkahkah

Apa jenis siyalll haramjadah mulut ko nak persoalkheun kalau dah jodoh org? Seperti mana jodoh ko dhn jantan yg dah kena nasi wap ko?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 14-1-2022 06:02 PM
Pelakon tu ada kembar. Pelakon drama zaman spektra dulu. Seksiiii
Tpi dia tak ngaku. Tak tahu la ...

ridani kan.. mmg seksi tp cantik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 15-1-2022 01:23 AM
Betul sgt. Em. Entahla. Rs mcm sedih betul dia haritu. Tp sekejap pulak rs dah fikir nak kawen lain. ...

iols mengenangkan arwah sblm ni berjalan langgar sop, soeb bwk keliling padahal bini mengandung.. kurang rse kesian kat soeb ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 12:27 PM
Laki ko sengsara ngadap ngonkek ko selama ini ko tak perasan keww?

Effective betul nasi wap ko kh ...

Sentap sgt mesti muka level soeb ko kan boyan ..majorty boyan kan muka keruh penat sekilas pandang pn tau muka buruh kasar .
Lain la laki aku kacak
Aku lak ko tgk avatar pn cukuplaaaa
Ko tu tua kutuk buruk hamis micropenis
Blerghhhh banjingan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2022 03:03 PM
Tringat plak kat Dato' Jalaludin Hasan dlu tu, kn sma jugak mnangis2 msa bini dh mninggal dunia? T ...

eh bkn bininye hidup lagi ke dia da kawen
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-1-2022 06:07 PM
Eh ni dgn sendayan pulak.

ambik la fara fauzana tu.. xde ank pun, dara lagi.. mmg dasar soeb.. agknye fafau pun teda selera
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 12:31 PM
Sentap sgt mesti muka level soeb ko kan boyan ..majorty boyan kan muka keruh penat sekilas pandang ...

Manusia iteww sebaik baik ciptaanNYA..ko tahu ttg perkara ini kheunz? Aku tak mahu tanya samada laki ko ada didik ko bab ini atau pun tidak? Tapi dari apa yg aku lihat...ko bukan setakat tak dapat dudikhen yg betul dari laki ko...macam mana kheunz? Sedangkheun ko sendiri tak percaya akan apa yg aku sebut sebab iteww sampai sanggup laki dinasiwapkheun hanya itk terima ko.?.sedangkheun ko tak perlukheun semua ini pun sebab jodoh iteww milikNYA...

Jom bertobat...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:33 PM
ambik la fara fauzana tu.. xde ank pun, dara lagi.. mmg dasar soeb.. agknye fafau pun teda selera

Kesian arwah sarah dah dlm kubur kita masih persoalkheun what kind of bad taste she had....waktu hidupnya dgn berlakikheun shuib....

Isnt this what you are implying..

Tell us

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 15-1-2022 12:18 PM
dulu kes dr rozm** rambut cendawan...kta nya kemalangan bini dirancang...xbrpa lama...kawin baru

Kesian dr rozmi. Bukan heols la tp kes founder dynaz
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 12:43 PM
Kesian arwah sarah dah dlm kubur kita masih persoalkheun what kind of bad taste she had....waktu h ...

aik.. mengata soeb terkena kat arwah wife plk ke..so skrg nk puji soeb ke cmne
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
myrasara replied at 15-1-2022 06:05 AM
Yeke ni...bini yg mati suami akan jumpa suami yg paling baik beriman masa hidup....kalo laki dulu  ...

I pon xtau. Biasa i dgr bini akan bersama laki last yg dia kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:50 PM
aik.. mengata soeb terkena kat arwah wife plk ke..so skrg nk puji soeb ke cmne

Sebelum kena lahanatkheun dgn aku baca betul betul...then come back to.me again
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:29 PM
iols mengenangkan arwah sblm ni berjalan langgar sop, soeb bwk keliling padahal bini mengandung..  ...

Tambahan pulak dia sdri cerita masa arwah cakap oksigen drop, dia ckp nanti ok la tu. Langsung tak cakna walhal arwah tu sarat and masa tu kes tinggi.
Lepas arwah meninggal ,soeb  ckp covid is real. Org yg selalu ckp cmni, dia tak percaya covid tu ada.
So ai hilang rasa kesian kar soeb ni. Lagi pulak pastu kemain dia buat content psal arwah ni  agak2 org dah tak bercakap nanti kuar la lagi content contoh pergi bercuti bawak selendang arwah. Pastu dgn muka possing tak boleh blah acah duda hot malaya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:31 PM
eh bkn bininye hidup lagi ke dia da kawen

Tak la.. lepas arwah meninggal tu, tak lama pastu dia kawin lain. Masa arwah meninggal , sampai pitam2 la jugak dia. Masuk melodi kot masa tu.
Masa dia kecoh kawin dgn ridani tu masa arwah ada. Tp dia tak ngaku kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2022 12:45 PM
Kesian dr rozmi. Bukan heols la tp kes founder dynaz

bljr dr kes dr rzmy agak nya... eksiden krta jgk...tpi tu la.. eksiden kt Thailand..xkn xda postmortem...prnh baca kt mna ntah... founder dynaz tu besi kena tengkorok
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jarang la lelaki boleh hidup tanpa isteri lagi2 yg ada anak2 kecik. My neighbour, 3 kali kawin lg. Bini 1st meninggal, ada anak 4. Kecik2 mcm anak si shuin ni. Kawin lain xsmpai berapa bulan. Then bini kedua heolls pulak meninggal, xsmpai berapa bln, heolls kawin lg. Heolls pandai masak, rajin buat kerja rumah, kerja bagus gaji besar. Boleh je besarkan anak sendiri tp jenis nak berteman ada bini. Sunyi katanya. Heolls dgn first wife dulu sweet sgt. Ke mana2 berdua dgn motor besar heolls. So i phmlah si shuib ni sejenis lelaki yg mcm neighbour iols ni. Jenis sweet dgn arwah  bininya, msti dah takde bini rasa sunyi sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Soib ni cube le groom sket
Muka tu p la buat treatment hilangkan lobang pori pori yg sebesor gaung tuh. Ni muka berselemuihhhh
Gigi tu p la putihkan
Duit byk nk buat apa simpan gitu je
Ni tetapla muka banjar bminyak selekeh
Camane org nak bselera
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 14-1-2022 07:04 PM
Ok je kalau jadi. Nana cam baik. Soeb tu yang akak tak tahu.

Arwah sarah iteww pengakhirannya alhamdulillah kita nampak baiknya kheunz? While much of kebaikheunnya adalah hasil tuaian yg ditanam waktu hidupnya...mustahil si shuib ni tidak ada langsung sumbangannya utk sarah jadi isteri dan pengikut yg baik? ini secara tidak langsung menggambarkheun shuib seorang pemimpin keluarga yg baik utk sarah sehingga mendapat ketenangannya disana sekarang? In syaa allah...

Ingat chzy...syurga ko atas redho suami....

Ko meroyanis  mencarut mencabub dlm forum pun mesti dapat redho suami macam makadek dan koncu koncunya dalam ni tau

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.080441 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list