CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu page dia bebetul ke?
Macam parody page je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 11-1-2022 11:11 PM
Aku pun rasa ada. Muka pun muka gatal. Atas pentas dgn sepahtu kalau ada guest artis wanita kemain ...

Agk2 sapa bakalan ganti arwah? I syak org yg family dia kenal, or yg kita kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki xde edah..kawen aje la soeb kalo da jmpe pengganti tu..seblom ni arwah bini buat sumer hal2 keluarga agaknye..so die x bleh handle sorang2..
Kalo pompuan tu pon sanggop apadehal..jalan terusss
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:28 AM | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 12:08 AM
Agk2 sapa bakalan ganti arwah? I syak org yg family dia kenal, or yg kita kenal.

Aku rasa artis or instafamous mana2....bukan orang biasa.....sebab dia kena fikir biznes dia jugak...kena someone yg boleh tarik ramai followers n sales.
Bukan fikir pasal anak2 pun ....duit banyak hire jer lah maid n nanny....in laws n famili dia pun ramai selalu ada kat rumah dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 12:08 AM
Agk2 sapa bakalan ganti arwah? I syak org yg family dia kenal, or yg kita kenal.

Bukan katanya f*** e**** ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:03 AM
Bukan katanya f*** e**** ke?

Sapo uols? Kasi klu lebih sikit. I teka faezah elai tp dah berlaki pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 12-1-2022 12:28 AM
Aku rasa artis or instafamous mana2....bukan orang biasa.....sebab dia kena fikir biznes dia jugak ...

Klau dgn org biasa dah kahwin terus dah x ada nk hint2 gosip murahan mcm ni. Ni kes dah lama berkenan ni cuma baru ada jalan nk nikoh. Klau mcm ni kan? Nanti dkt syurga, sarah masih bidadari soeb or not? Sb laki boleh kahwin 4 kan? Mcm acik nora mmg xdpt ler jumpa arwah suaminya dah dkt syurga sbb dah kahwin baru
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 02:13 AM
Sapo uols? Kasi klu lebih sikit. I teka faezah elai tp dah berlaki pulak

Salah sorg bekas ahli kumpulan gegirl yg nyanyi lagu trauma..penah kawin 3 ke 4 kali ntah..nama dia start huruf f..e tu nama group gegirl tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 02:25 AM | Show all posts
memang pun, patut ambil peluang bonding dengan anak, ni fikir burung sekor tu lebih...
sebab anak lah, nak camnilah camtu..

kalau dia yang meninggal hari tu, tak da agaknya bini dia sibuk cita cari laki baru, mesti pikir anak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:17 AM
Salah sorg bekas ahli kumpulan gegirl yg nyanyi lagu trauma..penah kawin 3 ke 4 kali ntah..nama di ...

Omg!!! She ke???? Mana u dpt tumpahan teh ni? Harap2 bukan lah. Bad reputation. Lalu pulak she dgn soeb ni? Ingatkan she dah berlaki yg ke 4 now? Soeb bakalan no 5?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 02:31 AM
Omg!!! She ke???? Mana u dpt tumpahan teh ni? Harap2 bukan lah. Bad reputation. Lalu pulak she dgn ...


I nampak ada org komen kat ig minah tu.. n then ada org ckp jugak psl minah tu kat thread satu lg tajuk shahmira  apa ntah.. itulah i pun harap bukan..sian anak2 kalo dia jadi no 5..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Menusuk betul ayat ayah lop tu. Mohon terasa la mira.
Kawan2 aku yg ibu2 tinggal ni, dah bertahun jd J pun masih fikir panjang nak cari ganti. Tambah yg ada anak perempuan, diaorg ckp dari tersalah pilih baik la hidup je dgn anak2. Walaupun masing2 struggle nak sara anak2. biasa bekas laki2 ni, dah kawen lain lupa anak2 lama. Yg perempuan pun ada yg jns anak duduk sekali, tp dok ulit laki je. Pendek kata, bila dh dpt yg baru susah nak jaga yg sedia ada.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:35 AM
I nampak ada org komen kat ig minah tu.. n then ada org ckp jugak psl minah tu kat thread satu lg  ...

Ada screenshot komen tu x? Eh bila masa she cerai dgn no 4? Wah berlumba2 dgn natasha hudson. Kita tgk sapa yg dpt no 5 dlu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:35 AM
I nampak ada org komen kat ig minah tu.. n then ada org ckp jugak psl minah tu kat thread satu lg  ...

Cuba tgk latest post sheols. She tag zizan razak. Bukan she kot bakalan ganti tmpt sarah. Ewah zizan dgn fiza pulak ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 11-1-2022 03:51 PM
Masalahnya memang betul pun kan... Netizen2 yang panas tak duduk diam tu mesti pengcekik bubble bee  ...

Hahaha...lama tak dengar komen kak dud menghantar ain
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedas betollll, muka mcm kertas komot katanya harap yang terasa cili tu cepat2 bilas dengan air boba honeycomb cornflakes beraiskrim yach
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2022 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
innocentsangat replied at 11-1-2022 11:19 PM
HAHAHAHAHHAA. Lawak.

Tang krtas komot tu klakar gila.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 12-1-2022 03:52 AM
Hahaha...lama tak dengar komen kak dud menghantar ain

Bangduda skli komen, angin ribut pun brhnti jap utk bgi laluan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 12-1-2022 02:17 AM
Salah sorg bekas ahli kumpulan gegirl yg nyanyi lagu trauma..penah kawin 3 ke 4 kali ntah..nama di ...

X dpt teka plak, siapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-1-2022 05:09 AM
X dpt teka plak, siapa tu?

Fi2a elite kot ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 11:20 AM GMT+8 , Processed in 0.306388 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list