CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2022 03:53 PM | Show all posts
anony-mous replied at 5-1-2022 03:50 PM
Kuin kepam terbalik uols. Smpai nigga terpaksa lari dari sheol

hahahaha ni lawak!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 5-1-2022 03:16 PM
Ni ada article pasal bang jaapo

http://voyagela.com/interview/community-highlights-meet-l-christian ...

Dlm group FB dlu bukan main kakpam canang “he’a chef” i bayangkan chef hot ala-ala Gabriel. Sbb sanggup fly berbisnes class ke US sana . Rupanya sous chef pon xlepas, even worse, bukan US citizen pon baik lah stick to jali jah kalau gini. I bet she wont get married ever again
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
idase76 replied at 5-1-2022 03:27 PM
Buku penulisan keris

Dah berjaya tahap ni pon tau2 turun pangkat jd hamba kuin kepam jah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:04 PM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 03:03 PM
Kalau tengok huruf “e” dia tu, memang dead giveaway orang yang sama tulis semua ni!!! Yeyekkkkk ke ...

alphabet small g tu sebijik sama..
Kepam. Kepam.. Desperado banget. air takungan melimpah ruah tu.



Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:06 PM | Show all posts
acik porem mana kata pasal abam Keris ber shawl sokmo lilit leher eh..
possibility gayah dalam gerobok.
leher jenis hitam cam berdaki atau berkutil..
tu yang bercoverina sokmo ...

#donekomen
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:09 PM | Show all posts

kiranyer abam Keris ni lama dah kt LA eh.. kot2 dah ada Green Card.
tu yang Kuin Kepam berangan nak jugak kot..


Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:13 PM | Show all posts
anony-mous replied at 5-1-2022 07:54 AM
Dlm group FB dlu bukan main kakpam canang “he’a chef” i bayangkan chef hot ala-ala Gabriel. Sbb ...

ntah la sis..

i pon ingat beria betul chef..

sekali...err

hanis gemok, handsome lagi i punya chef tau..

aigoooooo

tp dah berpunya la huh..ngko tak yah nak jadi pencaras pulekkksss
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:18 PM | Show all posts
PinkyPie replied at 5-1-2022 07:16 AM
Ni ada article pasal bang jaapo

http://voyagela.com/interview/community-highlights-meet-l-christian ...

server?

amougou ni keje as waiter ke?

so that make sense huh bila kita2 kt sini dh suspect masa christmas and new year hanis gemok sendirian tak bertemankan amougou sbb amougou kena keje layan customers
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 03:03 PM
Kalau tengok huruf “e” dia tu, memang dead giveaway orang yang sama tulis semua ni!!! Yeyekkkkk ke ...

Dekat kad biru tak de sign keris pon...mesti kepom tak sampai tahap bleh copy sign keris haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:25 PM | Show all posts
Edited by nia_salina at 5-1-2022 04:26 PM

hi! sori nak ot skit..huhu.sori mod i tak spam mcm kaka darsita ye

selain kids clothes i ada start jual tix to lost world of tambun juga....baru today .nanti i akan up tiket ke tempat2 lain pulak.so anyone nk beli boleh la ye tru my shopee..the details is all there..how to purchase ..evrythingg..sori mod i tumpang iklan kat 2bod ye.
or checkout my bod kt masalah peribadi ..
link shopee..
https://shopee.com.my/product/62 ... 776987-1641370330.9

ok bye tq semua yg suport me!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 03:00 PM
Sorry yang, busy tadi. Oh that one….ok ok ah sana je semua actually…

Thank you ezy!

Now, tengok kat kad yg kepam tujukan kpd keris. Cap Y and small Y sama. Cuma sheols improvise kat keris nye tulisan hes writing cap Y. Tp almost the same lh.

Kepam tgh mabok ubat tu, sheols tatau what we’re doing behind her.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:38 PM | Show all posts
Edited by surioo at 5-1-2022 04:47 PM
anony-mous replied at 5-1-2022 03:50 PM
Kuin kepam terbalik uols. Smpai nigga terpaksa lari dari sheol

Hahaha...tis is so funny. Kepam HANIS GEMOK ni murah betul cinta dia. Anyone black ada konek mesti dia cheap sale her cinta. Black dick sale gitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:38 PM | Show all posts
hasyahana replied at 5-1-2022 12:12 PM
Tred kondo basement Kepam mmg xde pagar ye?

Mcm susah nk percaya client dr kelantan order 60 helai  ...

sampai kelantan dah tiada banjir..musim monsun pun dah abis...lau btul 62 helai kena order napa x tunjuk byr kat kaunter? kopek cerai bole tnjuk, byr kat kaunter ala2 pondan berlagak kaya heartt tony tak tunjuk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:40 PM | Show all posts
so kalau keris ni gay, maksudnya apam kepom belum berusik la ye sejak sampai EL EH? patut sangap semacam. malam2 banyak sgt masa dok rekod ig. kesian kepom belum berusik apom dia sejak sekian lama. mungkin dah tiba masa kepom angkat kaki cr bf lain ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:47 PM | Show all posts
nia_salina replied at 5-1-2022 04:25 PM
hi! sori nak ot skit..huhu.sori mod i tak spam mcm kaka darsita ye

selain kids clothes i ada s ...

Kat UK ni ada apps called 'nextdoor'. Kita register as friend in our neighbourhood. Ramai tau org minta tolong, tak kisah ler apa jenis helps yg diminta sure ramai yg response n helped. Bagus betul tis apps tau, i baru saja antar a box of food, fresh, dry n cans to a single mum of 3 yg kena covid n kena stay at home. I wish someone can create tis apps kat msia n do the same as well.

Kalo u dekat walau i takder baju budak2 but i have loads of friends yg ada anak2 kecil. I pray that u will overcome yr problem soon n with ease. May Allah bless you n shower you with abundance.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:54 PM | Show all posts

tersembur air kupi iolls tgk muka bamkeris dgn vulu mata plesu...bahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak sempat nk reply kat thread lama pada siapa yg bgtau iols Tok mid pernah ade 2nd wife ye? Wow tak sangka.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway, check in condo baru kepam. Kalau iols tinggalkan sehari je, mesti dh naik 10 page thread ni. Mengah nk kejar. Anyway, kesian hidup kepam xcelebrate Christmas, new year even bday dgn kekasih hati. Boleh je celebrate belated birthday kan? Tapi kalau tak celebrate sampai ke sudah, kita semua tahu la you dgn Keris not real pun! Sedeh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 04:58 PM | Show all posts
black_handbag replied at 5-1-2022 09:51 AM
i sorang je ke perasan, masa dlm kereta drive nak gi outlet tadi, masa dia cerita dua2 tak sihat tap ...

tak syak lagi business partner kepam
nampak macam bam keris ni grab saja apa apa opportunity buat duit, his american dream gitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 05:00 PM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

satail huruf e, a dan y sama...yg kertas biru tu mcm dibuat buat tulisan jantan, padahal dia sendrii yg tulis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.080650 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list