CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutsusu replied at 4-1-2022 08:48 PM
Kepam ni birthday wishes pun google. iolls tak reti nak tepek gambar, tapi boleh jumpa je ayat tu ka ...

Dia dah buat dah perangai lama. Dlu pon mcm ni. Xingat dia reka gideon ke konon secret admire hantar kad, mmg ucapan tu google jah. What a loser. Sampai sanggup create profile mamat gay mana entah lepas tu claim bf dia hebat acik porem yg kantoikan masa tu. Skrg buat lg.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 11:17 PM
dr huda tu kot bagi stok augmentin as emergency...

Dr huda tu haiyok dlu kan. Masih ke.
I ragui btol doc2 yg masok mlm ni.

Mcm laki downline kepam dlu si adibah karimah.
Laki doc jua kemain doc tu aktif haiyok kepam. Yih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 5-1-2022 12:30 AM
MarryPottet replied at 4-1-2022 11:19 PM
Sesapa yang ada ss gambo post it note yang katanya ditulis oleh bam keris yg dihantar bersama ikan ...


I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Ubah skit je writing but similarities are there….pen pun sama ink gituh…

Cursive skit post it note tu punya writing. Ahhaha am no handwriting expert Tapi nengok macam orang sama tulis

What say you aciks?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

R dia pun cam sama.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:40 AM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

i tgk org yg sama tulis..O, M , Y sebijikk je...boooo
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:55 AM | Show all posts
Edited by surioo at 5-1-2022 01:32 AM
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

M no expert too but there are quite few similarities here. O, m, y n r & e are are very similar.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Keris ni kerja dgn kepam ke..sakit2 pon gigih keluar hantar gi outlet. Teman lelaki upahan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
I gigih tunjuk gambar keris to my husband saja Nak tengok what he thinks as a man, he immediately terus ckp "he's gay"

Siap tanya apa kehei dia pakai scarf indoors
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 4-1-2022 10:28 AM
I hope she prescribed it lah. I don't think any chemist/pharmacist will dispense it without doctor' ...

Mmg kena dptkan prescription baru pharmacy boleh kasi beli. Federal law requires everyone to get a prescription from a licensed doctor before receiving prescription meds.

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:37 AM | Show all posts
rifaa replied at 4-1-2022 02:22 PM
apa guna ada bf kalo xbley belikan ubat, suapkan ubat, duduk kat sisi temankan
lelagi kalo dok dipe ...

nnti kakpam bg ceramah "independent woman tak perlukan lelaki esp semasa sakit"
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

Ada satu lagi yg keris bagi potret tu, boleh tak compare ketiga2 skali?

Iols stujuk dgn yg lain, the R, M is obvious. Yg Y xdpt compare sbb mcm purposedly tailed
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:31 AM | Show all posts
ala bodonya tulis ucapan untuk diri sendiri. kemaruk sangat dah ke nak jantan hantar ko ucapan i love you atas kad? tergamak tulis untuk diri sendiri, lepas tu tayang kat acik porem? ingat acik porem bodo takleh csi ke

murahen betina mcm ni. selayaknya dipanggil betina aje
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:39 AM | Show all posts
hagrid replied at 4-1-2022 02:36 PM
Aik dulu kemain cakap Keris tolong call buat appt bila nampak nail varnish kepam dah chipped.
Seka ...

aaa dulu keris kenskonon bamkeris tolong order foodpanda masa kepam kat malaysia....khayalannnn
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:40 AM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 4-1-2022 05:57 PM
kad spiderman tu beli utk anak dia kot,.kan ada dia ckp nak belikan hadiah for the boys..agaknya t ...

gigihkann nak tunjuk kat forumer...skali terlupa nak cover kad spiedrman
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 5-1-2022 08:06 AM
Ada satu lagi yg keris bagi potret tu, boleh tak compare ketiga2 skali?

Iols stujuk dgn yg lain,  ...

Portrait mana? Hahaha confused kejap…
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 5-1-2022 08:40 AM
gigihkann nak tunjuk kat forumer...skali terlupa nak cover kad spiedrman

Dia dah delete dah IG story pasal card Spider-Man nak bagi Keris tu dari semalam. Tatau nape dia deleta, takut kantoi la tu. Buat kerja tak guna otak, then show off semua kat orang. Lepas tu kantoi, gelupur delete. Entah hapa2 …
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok what I tak faham nya la…..

Dia ckp keris tak sihat, hari ni bday batang buruk tu. Tapi leh plak mencanang pi outlet drive 100miles (160km +/-….tatau la one way or return kan)!

Tak ke pelik? Tak sihat Tapi drive pi outlet leh lak, Tapi nak pi dinner surprise bagai, keris tak leh pi alasan Sebab keris sakit!

Eh Bodoh la kepam, imaginasi kuat eh u, tah2 Takde pun nak pi bday dinner…propa je! Keris sambut dengan orang lain.

I rasa Keris ni driver dia hire la kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 09:29 AM
Portrait mana? Hahaha confused kejap…

Tis one



Gegeh iols trespassing umah lama kepam nak ss

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 5-1-2022 09:37 AM
Tis one



Ala Awat I x leh nengok eh??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:42 AM | Show all posts
mana mana words yang ade -re kat belakang, memang sama tulisannya. i nak cakap lagi sekali, tulisan tak cantik la walaupun dah tua bangka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 12:48 AM GMT+8 , Processed in 0.085008 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list