CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 02:36 PM | Show all posts
black_handbag replied at 4-1-2022 12:54 PM
kan.. ape guna ada bf tp gf dok meratib igstori bagai mengadu sakit tapi tak diperduli oleh bf pon. ...

Aik dulu kemain cakap Keris tolong call buat appt bila nampak nail varnish kepam dah chipped.
Sekarang kepam sakit,kenapa Keris tak tolong bawak p spital?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam buat rambut tu nampak sipi2 ketiak kepam berkerak.. Shave pakai shaver kot so nampak gelap kat ketiak tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 02:03 PM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

Mmg pn kepam rase die cantik cm filter.
Indenial yg die sebenar nye gemok n xlawa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:12 PM | Show all posts
hagrid replied at 4-1-2022 02:36 PM
Aik dulu kemain cakap Keris tolong call buat appt bila nampak nail varnish kepam dah chipped.
Seka ...

macam tak tally kan statement kakpam dengan realiti? begitulah hidup kalau nak menipu je keje dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:12 PM | Show all posts
missyL replied at 4-1-2022 02:51 PM
Mmg pn kepam rase die cantik cm filter.
Indenial yg die sebenar nye gemok n xlawa

yes, terbukti dekat gambar yg pakai spek tu. Memang nampak kepam + gundu + burok. Semua yg negatif semua kena dekat kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:27 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 02:03 PM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

weh kuatnya gaydar incess berdenting dekat gambor keris yang ni..... macam sah je mamat ni kunyit? mana ada jantan nigga nak pakai camtu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:35 PM | Show all posts
AKAZ85 replied at 4-1-2022 02:46 PM
Kepam buat rambut tu nampak sipi2 ketiak kepam berkerak.. Shave pakai shaver kot so nampak gelap kat ...

kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix



Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 4-1-2022 03:12 PM
yes, terbukti dekat gambar yg pakai spek tu. Memang nampak kepam + gundu + burok. Semua yg negatif ...

Aura die mmg busuk hahaha

Tula suke menganiaya org
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

Zaman kak pam gymmmm ahh ahh ahh
Sandal tu mmg legend
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 03:56 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

tergamak pulak dia nak share gambar gini eh..masa tu belum kenal filter lagi kut
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:21 PM | Show all posts
Aku ada satu persoalan....sbb aku dah bincang dgn bff aku kan....kami amat heran, awatlah lately ni ketet queen mcm dh increase 2 size....begitu juga bumper dia...seblm ni masa dia mendonia pg gym, takde lak nampak ketet dgn bumper dia begitu gigantic....
Ada sesiapa yg blh tlg beri pencerahan...pening kepala kami mikirin
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:22 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

What the goddamn mother fucker tis bitch was thinking when she shared tis pic to public. Oh my eyes, ouch, me ????
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 02:03 PM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

Iols rasa Keris ni gay. Uols perasan tak every time deols vc and Kepam kepit tetek nak menggoda, Keris ni selalu duduk mengiring. Tengok riak muka pun macam mehh, not interested! At least dengan Mekom salam dulu ada juga gambar berbaring atas bantal dengan muka sex pervert.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 4-1-2022 10:41 AM
Setelah bertahun mengikuti kondo kepam dari benang blogger, hari ni 1st time bukak benang kepam. ; ...

Wah peminat setia pam ye? gmbar uols tepek tu tebal betul
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada post gmbar masa 50kg kan? Tu pon lengan besar lg. Mmg mustahil la she 154cm. Plg tggi is 150cm.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 4-1-2022 12:57 PM
perasan tak, kepam selalu spill tea pasal plan dgn keris masa keris xde dlm kereta. yg tadi dia ceri ...

I baru nk komen jgk. I 1000% yakin keris tu kwn jah. Utk bisnes. Tp sbb xnk kalah, dia ckp dkt follower n kwn2 dia keris tu bf dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

Mak aiii.. Berkerak betul.. Patut laa asyik kena rejek je.. Keris pon sanggup bergaya macam gay sebab seram tengok realiti sebenar kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

Gross nye uols tgk pic ni..i terpaksa skip pejam mata... nampak berlengas tak mandi beberapa tahun
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-1-2022 04:29 PM
Dia ada post gmbar masa 50kg kan? Tu pon lengan besar lg. Mmg mustahil la she 154cm. Plg tggi is 150 ...

Tipulah sheols pernah 50kg. If yes, since 2016 lagi sheols dah share gambar kat ig masa jual Bcruz. Mesti Kepam tengah kebosanan kat dungeon sheols tu sambil scroll gambar-gambar lama and buat retouching. Yerlah, dulu tak pandai kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2022 02:22 PM
apasal i tgk amougou mcm bapok eh?

Mcm vibes jaafar onn kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:57 PM GMT+8 , Processed in 0.091098 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list