CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2022 12:57 PM | Show all posts
perasan tak, kepam selalu spill tea pasal plan dgn keris masa keris xde dlm kereta. yg tadi dia cerita surpise birthday tu pon keris dok isi mnyk. xde dalam kereta. kenapa kena tgu keris xde br bercerita?

i saspek dia ni mereng nak acah2 keris tu bf dia. gebang la mcm2 plan dgn bf. pastu nak kena speaking accent bergulung pulak. mana boleh ckp melayu. so kenala tgu mamat tu xde br leh cerita
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok iols menyampah dgn dia ni so saje la buat random search… kepam pernah di declare bankrupt by lhdn tahun 2017. And tahun 2021 LHDN filekan 1 lg bankrapsi notis tp dh tarik balik. So mayb lah kepam ni bukan bankrap lg… tp ntah iols x reti sgt. Ada ke loyer2 bole explain hahahahha
Oh kepam juga ada waran tangkap sbb pandu laju…
Ko ingat forumer bodoh ke kepam….
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 4-1-2022 11:45 AM
i don’t think dia rajin  nak tanggal pastu pakai balik..elok plk dia pakai balik tu..

i tengok c ...

Ahh teori yg blh pakai.. knowing sheols yg pemalas tu. Buat rambut kepok2 pun kene pg salon almost once a week
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 4-1-2022 12:03 PM
Goli candy yang ACV tu ke uols? I pun ada beli dulu, tapi anak I habiskan sebotol makan camtu aje. ...

Yeee ada satu kali tu sheols makan banyak kali tau. Tapi still sheols jatuh sakit jua. Penat tau tengok sheols bcakap berdehem2 tiap masa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 4-1-2022 12:26 PM
gambar ni nampak macam patung budha yg duk bersila, dengan perut berlapis lapis

Dengan perut berlapis tulah sheols highly confidence donning baju tunjuk perut yachhh!

Yes, mmg nampak cam buddha bersila. Tp versi rambut kepok2. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk gambar tu.. mak oiii lebarnyer lilitan perut/ketet kepam
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 4-1-2022 12:57 PM
perasan tak, kepam selalu spill tea pasal plan dgn keris masa keris xde dlm kereta. yg tadi dia ceri ...

ha ah..aku pun selalu prasan part tu
ms keris takde sblh dia,time tua dia bukak cite nak itu ini dgn keris bagai
and kejadah ko x share wassap convo dgn keris and tag his ig
nmpk sgt syok sendiri je si gemuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi handbag rm600k sanggup kepams borong ubat kat US sajork... HandBag hari2x bertukar...1 bag rm10k ke atas...tp kepams tetapla miskin kat US... Insurans pon tarak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah... Ada waran tangkap speeding ke? Hari tu kan main ceramah kata kat Malaysia lemah penguatkuasaan lah, kat US lebih efektif.

Cara cakap tu macam dia nak kata org lain senang2 tak takut nak bayar sama. Rupa2nya mengata diri sendiri. pakej waran tangkap lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 4-1-2022 01:34 PM
Lah... Ada waran tangkap speeding ke? Hari tu kan main ceramah kata kat Malaysia lemah penguatkuasaa ...

Loh 10 nasihat/knowledge kepams share.. 15 xboleh percaya... Lansong xboleh wokeyyy... Extra 5 lg ty termasuk die berdehem.. Die bergulung lidah... Die mengurai rambot... Die ber ermm.. Ermmm... Semue xboleh pakai kepams ni... Fake!! Mengata diri sendirik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:58 PM | Show all posts

now aku faham kenapa kakpam gigih berfilter 24/7





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:58 PM | Show all posts
dagusengett replied at 4-1-2022 12:52 PM
kalau ada video pass card tu kat keris pastu keris bukak dan baca baru dapat a++ high distinction
...

aha kan...ada bran ke bagi kad spiderman tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 01:59 PM | Show all posts
belilies replied at 4-1-2022 01:16 PM
Dengan perut berlapis tulah sheols highly confidence donning baju tunjuk perut yachhh!

Yes, mmg n ...

ha ah yg ni versi rambut kepok2 dan muka anime
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:03 PM | Show all posts
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku xpenah berjaya screenshort yg kembang dan kempis sbb laju
but today aku berjaya screenshot muka so call "boyfie" kepam tu..
kejadahnya dia filter muka jantan ni nak bagi cantek dan flawless???

is the perubahan is meant to ditunjukkan dlm IG or benda tu xboleh elak if kita pakai filter??
and so sad,, aku percaya dia percaya muka dia / mereka ialah yg filter itu.

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:12 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 02:03 PM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

dah macam bapuk nigga dah meols tgk bangkeris tu

tp tetaplah huduh disitu wpun dah pakai filter tebal
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:22 PM | Show all posts
apa guna ada bf kalo xbley belikan ubat, suapkan ubat, duduk kat sisi temankan
lelagi kalo dok diperantauan sebatang kara
kalo aku dah merajuk gan bf tu or aku cari laen!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:22 PM | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 06:03 AM
soalan serious la kan

story kepam kan mcm kadang2 ada gerak2 mcm muka kembang muka kempis which aku ...

apasal i tgk amougou mcm bapok eh?


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:23 PM | Show all posts

OT

anyway i nk OT sikit. maafye.i lupa 9hbni budak budak nak sekolah dh..maaf la i ulang siar sbb bulan ni n bulan lps i mmg   so im in a rush skit to setel this n tat n buy this tat for them almaklongla smua tak muat dh. and ramai yg pm tp i tkle baca masalahnya sbb pm kt cari ni kadang gila.2022 ni i kena progresif (yeke pekataan ni)sikit...so checkout my shopee ye (boleh search madershaf13/SQ Kids Bondoru) mana tau kot ada yg berkenan. i ulang siar sbb sini cpt mendap.laju btl so i need all the help i can get especialy financialy..if anyone can help me out in this pls pm me juga.i ulang i bukan scam ,blh checkout my stori kt my bod here..
https://b.cari.com.my//forum.php ... &tid=5007899&extra=
kalau tk boleh PM i kt cari sbb pm sini gila sikit.. blh cari i kt shopee.since i noe evryone nk remain Anon.

and if anyone ada any job i can do wfh yg can get fast cash(mana tau ada kan)i tgh tgu mdec pgl training n perkeso kerjaya gig punya news rite now n other job..but all said feb-march..by then i think i shld be ok.so i tgh kumpul duit beli laptop (since ni requirement)yg ok skit, kalau tak nanti kena scam dgn shopee lagi huhu. but i can still buat kerja by hp. no prob. so share with me if theres any wfh job i can apply!nanti juga i nk buat live kt shopee bila i ok .Tq evryone for ur support!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:26 PM | Show all posts
gaydar i ringdingding tgk bf kuin ni huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok punya dinner tapi dah tahu dah esok tak sihat. Nampak nau, sebenarnya tak de buat booking or any plan utk celebration. GEMOK hanya nak show off je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 02:58 PM GMT+8 , Processed in 0.201930 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list