CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis terpaling
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 07:51 PM | Show all posts
surioo replied at 5-1-2022 11:21 AM
Selain Lanre dia angau giler, fowzi tu pun dia abis angau. She is bitter to the end lah with tis 2 ...

dia ada citer kt u kan psl lanre ni dulu?

i ingat2 lupa dah..hahahaa

curahan hati chuols!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:52 PM | Show all posts

Hambek nko, founder jugak mcm kepam hanis GEMOK . Ni betul2 lah kain cut same2
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 4-1-2022 03:35 PM
kerak tu mmg pekat payah nak ilang

lets recap old pix

Gambar ni mmg lejen. Dgn rambut serabai, muka kepam serabut, ketiak lebam, sandal tu sangkut kat hujung jari je
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke kris tunggu hh inject pelaburan. Sabar ja melayan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:55 PM | Show all posts
pinksarah replied at 5-1-2022 07:51 PM
dia ada citer kt u kan psl lanre ni dulu?

i ingat2 lupa dah..hahahaa

Ada...lanre ni same flight with her, pastu lanre nak buat business cyber security dgn dia, lanre dah kawen, wife nurse tak silap i n she told me wife lanre ni lesbo. Nak kawen dgn lanre kat church n lanre ni respected guy in his church community. Apa lagi ek, lupa seh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:58 PM | Show all posts
Edited by surioo at 5-1-2022 08:01 PM
idase76 replied at 5-1-2022 07:29 PM
Bukan si poji ni yg bagi dia merasa org*sm for the first time ke? Sbb tu angau kot

The only man yg tak bagi dia big O tu was her ex lah. She told me jali tu premature ejaculation, tu yg dia tak puas. Bila fucked dgn fowzi dia 1st time rasa what was orgasm. I dengor dia cerita ni, i yg segan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry uollss..hehe.. ioll mmg tak boleh dgn org yg claim terpaling nih.. alangkan jenggot laki lijah pun ioll gigih scroll ig dia sampai habis cari bukti..haha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 08:00 PM | Show all posts
bulanbulat replied at 5-1-2022 07:54 PM
Ke kris tunggu hh inject pelaburan. Sabar ja melayan

Tis could be the reason why he is still with her. He must think that kepam gemoks kayos n kepam janji nak build an empire with him
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 09:35 AM
Ok what I tak faham nya la…..

Dia ckp keris tak sihat, hari ni bday batang buruk tu. Tapi leh plak ...

Hahaha..kheennn. I pun tertanya2 benda sama. Nak celebrate dinner tak larat tp keluar berbatu2 blh pulak. Cerdik nau alasan kakpam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:09 PM | Show all posts
-Suri- replied at 5-1-2022 08:06 PM
Hahaha..kheennn. I pun tertanya2 benda sama. Nak celebrate dinner tak larat tp keluar berbatu2 blh ...

Since when she used her head? All her decision are always based on her lust, her big titits, her big ass n .......? Despite her big head, her brains aren't functioning.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape la order sampai 60 raincoat dari kepam. Nape kakpam tak tag client yg ni. Byk tu dia borong.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 5-1-2022 07:21 PM
Selain Lanre dia angau giler, fowzi tu pun dia abis angau. She is bitter to the end lah with tis 2 ...

Boleh kaka, dialu alukan sangat utk PADANKAN MUKA kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 5-1-2022 08:31 PM

Perasan tak yall, time dia bebel2 nak bgtau bday keris masa dlm kereta tu…speaking skit punya kuat. Tapi alih2 nak bgtau “We are both sick but kena buat business jugak, perjuangan HARUS di terus kan” katanyaaaaa….dah mcm berbisik! Ko pehal kepam? Malu cakap melayu ke? Atau tak tau how to cakap English ayat tu?

“Despite the fact we are both unwell, business is still business and we will still get your items accordingly, don’t worry.” Gituhhhhhh Sekali kena sergah dgn keris menda Ko mumble….
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:51 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 5-1-2022 06:54 PM
Or hell.. haha. Elok suruh keris buat filem pasal kepam je.  Citer psl serial killer minah psiko s ...

pastu filem bagus2 90mins jd 300mins sbb hanis ada speech delay in english...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 08:55 PM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 08:29 PM
Perasan tak yall, time dia bebel2 nak bgtau bday keris masa dlm kereta tu…speaking skit punya kuat. ...

I think not only she do not know how to said in english but it's so rude too to spk in another language when u are with someone that u communicate in english. Cuba kalo keris tu bisik2 ckp in cameroon mau nyer kepam gemok ingat keris ngata dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 09:00 PM | Show all posts
pinksarah replied at 5-1-2022 07:00 PM
si amougou ni tak tau perangai hanis gemok yg akan stalk jantan yg dia aimed..

klu ingat lanre du ...

hahah...dress ketat kuning tu d sarung kat badan nangka dia kan...then forummer gelar dia maskot digi i will follow you tu...

tringat msg lanre bg kat dia ugut lau masi dtg ke ofis dia or where dia akan report polis n imigration to make sure she cant masuk UK lg..hanis reply "ok baby i have a meeting right now, will talk to u later, love u"

we was like 'huhhhhhh??????'
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 5-1-2022 09:00 PM
hahah...dress ketat kuning tu d sarung kat badan nangka dia kan...then forummer gelar dia maskot d ...

ni ke dress kuning tu? mcm dah lupa yg mana satu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:11 PM | Show all posts
311gurl replied at 5-1-2022 07:37 PM
Keris and Kepam sama delusional  Tak sangka finallyyy match made in heaven

Dua2 hadap cerit ...

tinder block or banned dia kot sbb ramai lelaki complain kot kena catfish...dlm tinder muka cute anime v-shape face..skali jumpa, mamabosan pencen lorong jah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 09:15 PM | Show all posts
surioo replied at 5-1-2022 07:50 PM
Lanre tu bukan ceo, i think he was/is a director for vodafone security. As for fowzi tu maybe bcos ...

newbies x kenal lanre boleh tgk sini ya https://riskandassurancegroup.org/lanre-rotimi-vodafone-group/
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.078986 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list