CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2022 06:51 PM | Show all posts
n0n0n0 replied at 5-1-2022 08:54 AM
Iols tak sempat nk reply kat thread lama pada siapa yg bgtau iols Tok mid pernah ade 2nd wife ye? Wo ...

ye..

tok hamid ada second wife sebaya hanis gemok anak sendiri tu ha..

kawen tak lama la tapi nya..

bernafsu sakan org tua tu dkt pompuan sebaya anak..

yg i nampak, mangsa dlm keluarga si tok hamid ni bini dia ler...

as if laki tak cukup buat perangai, tambah plak anak2..

tak menyenangkan hidup..

klu u all perasan la, muka mak datin tu klu dlm gmbr tak pernahnya tersenyum riang..

mcm byk betul masalah dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
idase76 replied at 5-1-2022 06:42 PM
Kan... byk persamaan kepam dan keris ni... sama2 self claimed.. mmg match made in heaven

Or hell.. haha. Elok suruh keris buat filem pasal kepam je.  Citer psl serial killer minah psiko stalk mamat2 black. Lepas main kerat dick as momento.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
idase76 replied at 5-1-2022 06:22 PM
The Greater Los Angeles Writers Society
at the
2011 Los Angeles Times Festival of Books

Terbahekkkk sis.

Pitam kepom baca apa yg acik porem mampu godek. Jgn main2 dgn acik porem. Ntah2 kepom pun tak tahu sebahagian info yg chuols godek kat sini

Selamat membaca kepom. Kesimpulannya takde hebat takde gah mana pon jantan yg ko kejar kat sana sampai ko sanggup tinggal anak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:00 PM | Show all posts
Queen_DB replied at 5-1-2022 10:54 AM
Or hell.. haha. Elok suruh keris buat filem pasal kepam je.  Citer psl serial killer minah psiko s ...

si amougou ni tak tau perangai hanis gemok yg akan stalk jantan yg dia aimed..

klu ingat lanre dulu, dah kena buang pon still gigih berbaju kuning debab tu dan stalked lanre dkt his conference..

hahahaha

dah kena warning berkali2 tp refused to listen...

gila dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 5-1-2022 06:51 PM
ye..

tok hamid ada second wife sebaya hanis gemok anak sendiri tu ha..

Mesti banyak dia simpan dalam hati kan.  Dengan anak2.. dengan laki lg. i tengok datin mak kepom ni airmuka sedih macam muka wan azizah bini anwar tu.. gitula mukanya.. byk memendam rasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 5-1-2022 07:00 PM
si amougou ni tak tau perangai hanis gemok yg akan stalk jantan yg dia aimed..

klu ingat lanre du ...

Lanre tu agak good catch juga sis.. sebab tu kepom all out mengejar heols.. maybe lanre pandai main juga kot itu yang kepom kemaruk sgt batang he..

I tak rasa dia akan kejar sgt keris ni. Lagi2 setelah acik porem kat sini tumpahkan teh banyak pasal si keris ni. Malula sheols downgrade begitu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:17 PM | Show all posts
pinksarah replied at 5-1-2022 06:48 PM
klu kt oversea black friday sale..

yg hanis gemok ni BLACK DICK SALE..

Another score for her apart frm the many3x nicks give. To her. HANIS KEPAM GEMOK, DELUSIONAL, NARCISSISTIC, SELF CENTRED, SELF RIGHTEOUS, BIPOLAR, CRAZY, UGLY THE PUGLY, SCAMMER, apa lagi ek? Ni i tambah lah BLACK DICK SALE. Omg bleh kemurungan dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:21 PM | Show all posts
black_handbag replied at 5-1-2022 07:03 PM
Lanre tu agak good catch juga sis.. sebab tu kepom all out mengejar heols.. maybe lanre pandai mai ...

Selain Lanre dia angau giler, fowzi tu pun dia abis angau. She is bitter to the end lah with tis 2 guys n Jali always get the end of the stick over her bitterness with these 2 lovers. I don't think keris will be hers, keris ni will dump her or she will get bored of him. Smpi bila2 HANIS GEMOK will carry her sore of fowzi n lanre for dumping n using her.

I nak PADANKAN MUKA dia bleh tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 5-1-2022 07:21 PM
Selain Lanre dia angau giler, fowzi tu pun dia abis angau. She is bitter to the end lah with tis 2 ...

Klu lanre tu dia angau sangat, selain sebab lanre tu kategori ceo berjaya juga dan mungkin pandai main, si fowzi tu kenapa pula yg kepam angau sgt? Nak kata kaya, keje SA je.. nak kata berjaya, jauh panggang dari api. Takkan sebab muka mcm patung lilin tu sheols boleh angau? Kalau betul sbb rupa je, mmgla kepam ni tak pandai memilih lelaki. Sama jgk mcm keris ni, kategori loser mcm itu juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 5-1-2022 07:26 PM
Klu lanre tu dia angau sangat, selain sebab lanre tu kategori ceo berjaya juga dan mungkin pandai  ...

Bukan si poji ni yg bagi dia merasa org*sm for the first time ke? Sbb tu angau kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts


Acik2 boleh baca kat sini, kemaruk title founder/CEO jugak he. Tapi semua benda sekerat jalan. At his age & still struggling, a dream still a dream.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Keris and Kepam sama delusional Tak sangka finallyyy match made in heaven

Dua2 hadap cerita gah2 about diri sendiri but hampeh… Yes, no sexual chemistry at all between these 2 lovebirds. Kalau dah minat Beyonce tu, so gay lah khen.

Kepam tak nak bertinder kat LA pula, biasanya sheols ni pantang kan, harus nak merasa hot stuff serata dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts


Artikel pun pasal fesyen.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts


Ni je ke "filem" yg he managed to produce.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb pun bersepah muka amogou ni... sila search
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts


Acik tolong tempekkan kat sini buat kepam. Kot malas sgt nak gugel.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts


Nah, semua amik ke dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:50 PM | Show all posts
black_handbag replied at 5-1-2022 07:26 PM
Klu lanre tu dia angau sangat, selain sebab lanre tu kategori ceo berjaya juga dan mungkin pandai  ...

Lanre tu bukan ceo, i think he was/is a director for vodafone security. As for fowzi tu maybe bcos he is young, good looking n she felt she was attractive since fowzi is much younger than her. Let say she was slightly naive n gullible at that time n perhaps fowzi gave her good service at work n bed.  When fowzi left her, she knw she can instantly raise her bar bcos of her lust for money n branded stuffs. Dia masa tu pun dah ber'ceo' bagai with her business dream takkan nak cari boipren cikai. Lagi pun few of her closed friends kawen successful career's men, so dia pun tak mau terkurang.  Ni my observation lah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 07:51 PM | Show all posts
bosan tgk kakpam sembang sembang dengan keris
keris dok gelak2
muka kakpam selenge blur je
ke kakpam x faham keris cakap apa?

bosannya relationship berdua ini
kita kalau dgn kawan2 pn nk gelak2 senyum2 sengih2
inikan plak dengan LOVE
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:30 AM GMT+8 , Processed in 0.096279 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list