CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2022 02:17 PM | Show all posts

Kesian abam Keris,lepas berfilter terus ada long lashes and lipstick..
Sedehh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-1-2022 02:18 PM | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 11:20 AM
Kenapa tak nampak kepam follow ig keris? ke ni bukan ig keris?

Yaa ampun,profile pic in ig pun berscarf!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 11:01 AM
mat saleh mmg mulut manis kan.. suka panggil sweet, honey, baby.. padahal gelaran tu biasa2 je pd  ...

Kepam mmg cepat sgt perasan uols. Sbb tu bf org, laki org semua dia nak. Org buat baik nak berborak, dah lencun bawah tu. Lanre kan start dari tegur dlm flight jah. I klau ada nigga mcm lanre tu tiba2 puji rambut i lawa, mmg i lari dlu. Mcm gila sex jah. Yg ni pegi tadah. Senang jah nk dpt apom dia.

Sapa suruh gatal kahwin awal kan? I syak jali tu je jantan yg pernah nak dkt dia. Dari sekolah smpai la jumpa jali xpernah ada bf or x ada org nak. Sbb tu after jali jd mcm ni. Nk merasa ber-bf
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:41 PM | Show all posts
anony-mous replied at 5-1-2022 02:28 PM
Kepam mmg cepat sgt perasan uols. Sbb tu bf org, laki org semua dia nak. Org buat baik nak berbora ...

betul sis.. ada nigga tegur "hello ma fren" pun i buat2 tak dgr & terus jln.
takut nak beramah tamah.. kepam mmg kuat perasan. kesian btul dlm hidup tak pernah org ikhlas suka kat dia selain jali.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hellomynameis replied at 5-1-2022 07:24 AM
I gigih tunjuk gambar keris to my husband saja Nak tengok what he thinks as a man, he immediately te ...

laki kaka sebut 'apa kehei' ke? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 5-1-2022 12:42 PM
Order dr kepams sampai 60 helai???? Wow... Seriuslaaaaa...zaman skrg dgn currency exchange yg jauh ...

Currency kita dgn china pon dah sakit apatah lg dgn us
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 11:20 AM
Kenapa tak nampak kepam follow ig keris? ke ni bukan ig keris?

Perempuan2 yg dia hangout semua lg kurus & lawa dari kakpam so i mmg doubt la dia & pam couple.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 5-1-2022 10:10 AM
Here, iols bagi link skali. Post #87

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5008612&e ...

Sorry yang, busy tadi. Oh that one….ok ok ah sana je semua actually…

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-1-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ciarePink replied at 5-1-2022 12:18 PM
pam kena lampirkan bukti pembelian ni. ayuh pammm... u can do it for acikporem..hehe

I sokong!! Tunjukkan resit beli 62pcs ye. Unless, as usual taktik pam pakai
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 5-1-2022 03:05 PM

Kalau tengok huruf “e” dia tu, memang dead giveaway orang yang sama tulis semua ni!!! Yeyekkkkk kepam busuk kaki menipu tatau malu. Like being fat, smell and ugly is not enough, you have to be a liar too?

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2022 10:44 AM
Gambar Before Edit



Ya hanpunnnnn avatar u
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 12:26 AM
I can say the ending with the word “I love you” tu standard la….huruf “y” and “e” sama. Uba ...

Highly likely mmg Pam’s on both. Cuba tengok ‘y’ lower case kat post-it biru, yg atas2 tu sharp angled y tapi kat ‘i love you’ kat bawah tu macam tersilap buat curved y (similar to the ones on yellow post-it) then cubaan betulkan jadi angled y. Kan comot y kat ‘you’ tu. Try better next time Pam
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 03:00 PM
Sorry yang, busy tadi. Oh that one….ok ok ah sana je semua actually…

Macam sama je semua tulisan tu.. Udah2 la syok sendiri kak pam oii.. Kakpam ni x da arah pon ddk us sana.. Balik la malaysia jaga anak2 elok2.. Tu harta paling berharga.. Jgn menyesal bila dah tua nnt dah la
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-1-2022 11:44 PM
Dr huda tu haiyok dlu kan. Masih ke.
I ragui btol doc2 yg masok mlm ni.


Si A. karimah tu bole thn jgk ye MLM nye

Smpi skang dok MLM n I rase.
Pastu klo pg award pesen pn mcm idola di si kepam ni.
Beza nye AK ni kurus nmpk lah elok Walao pesen ke laut
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ada article pasal bang jaapo

http://voyagela.com/interview/community-highlights-meet-l-christian-amougou-surprise-kitchen/


He was in entertainment, lepas tu merundum. Got himself a restaurant job kat Beverly hills. Buat apps tak jadi. Kena benti restaurant job. Lepas tu bukak surprise me kitchen.

Dalam article ni, mmg ada kesamaan heolls dgn kak pam. Dua dua kejar American Dreams walaupun homeless dan nak mati. Cuma entah belah mana yg chef nya, sbb dlm article kata kat Beverly hills tu dia keje server.

Dlm article ni bang jaapo kata heolls broke. Nak bayo rent pun tak mampu. Mungkin sama gak la dgn kakpam.

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:20 PM | Show all posts
ezypepper replied at 5-1-2022 03:03 PM
Kalau tengok huruf “e” dia tu, memang dead giveaway orang yang sama tulis semua ni!!! Yeyekkkkk ke ...

bukan huruf "e" je...cara susun ayat..cara letak "!" tu...hmmmm
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-1-2022 03:24 PM | Show all posts
I'm a world traveler, a student of human nature, a fierce visionary who believes there's a solution to every problem. In addition, I'm a screenwriter, film and TV producer, an entrepreneur, and a life coach. Having published my autobiography titled: “ One Hell of a Journey” a few years ago, I have learned a few lessons: in life, patience is my best friend; never fear; there are no good or bad decisions.

ni dari quora
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Buku penulisan keris

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:44 PM | Show all posts

wow lara dutta yg cover artwork tu lara dutta miss india tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 5-1-2022 02:41 PM
betul sis.. ada nigga tegur "hello ma fren" pun i buat2 tak dgr & terus jln.
takut nak beramah tam ...

Kuin kepam terbalik uols. Smpai nigga terpaksa lari dari sheol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.084475 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list