CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2636|Reply: 30

Tiba Di Kota Suci, Kamal Dan Uqasha Akan Tunai Solat Hajat Untuk Mangsa Banjir

[Copy link]
Post time 24-12-2021 06:04 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan pengantin baru Kamal Adli dan Uqasha Senrose selamat selamat berangkat ke Tanah Suci semalam bagi menunaikan ibadah umrah.




Kredit foto: IG




Sebelum berlepas ke Tanah Suci, Kamal dan Uqasha sempat memuat naik video memohon maaf kepada semua pihak dan mendoakan agar mereka mendapat Umrah yang Mabrur.




  



Di sampingnya, Uqasha juga memaklumkan mereka akan menunaikan solat sunat hajat untuk semua mangsa yang terjejas akibat bencana banjir.


Dalam masa sama, mereka berterima kasih atas semua ucapan selamat pengantin baru, namun memohon maaf kerana tidak sempat membalas semua ucapan yang dititipkan.




  



Menerusi Instastory adiknya, Nelydia Senrose memuat naik video mereka sedang menjamu sarapan di Madinah.




Kredit foto: IG




Semoga Kamal dan Uqasha dapat umrah yang mabrur. Selamat berbulan madu juga! - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-12-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mendapat umrah yg mabrur, selamat balik dan diberi hidayah untuk usha terus menutup aurat...amin
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedeh bethol benang ni...sendu x ramai porumer nak komen
Utk kome berdua.. Selamat mengerjakan umrah.
Jgn lepas ni kome post #madeinMakkah plak.. Paham2 la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga terus istiqomah tutup aurat. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Amalan..buat dendiam sudaaa..ni nk sembang Itu ini..tp da smpi mekah pon asik nk bt marketing Lipstick la Itu la ini la..ko g holiday ke Amal ibadat?tinggalkan Dunia tipu2 ni kejap xblh ke..fokus ibadat tu betul2 dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung ala ala rambut terjurai. Style gitu. Semoga baik2 je dan xcerai berai. Tp maybe can tone down lukis kening tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kku pnjg eh...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-12-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnye duit byk. G umrah tiap thun pn bole
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-12-2021 11:09 PM
Tudung ala ala rambut terjurai. Style gitu. Semoga baik2 je dan xcerai berai. Tp maybe can tone down ...

Paling la x suke org gayakn tudung cm rambut haha

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 24-12-2021 06:23 PM
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?

Jujur nye uols
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa yelah yelah yelah
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak doa...doa je laa.. Mmg nak kene kompang ke???
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tu mmg cara pakai purdah.. Tudung ala rambut terjurai tu.. Sebab mcm ramai je yg berpurdah pakai mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain panjang kuku ko eh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Diam2 doa sudahlah.. between you and god ok
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-12-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-12-2021 10:46 PM
Amalan..buat dendiam sudaaa..ni nk sembang Itu ini..tp da smpi mekah pon asik nk bt marketing Lipsti ...

Org nak doakheun.....terimakaseh aja la.....bukan jadi kudis  pun ego ko itewww kheunz?

Cuma kalau nak komen iteww dari sudut kalau nak berdoa atau solat hajat kenapa perlu tunggu sampai tiba di mekah, got meaning jugak....

Ni mesti laki takda nak didik ko kheun? Kalau masih berlaki la...

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 26-12-2021 07:06 AM
Diam2 doa sudahlah.. between you and god ok

A small gesture dari sudut ikhsan sesama insan utk memaklumkheun pada semua mangsa banjir diluar sana that they are not alone dlm menghadapi ujian bencana alam ini...that both of them feel their grief too....

Ko faham kheun?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Abob at 26-12-2021 08:02 AM

Alamak....kaka faham je....tengok cara komen pun dah boleh tahu level kebahagian forumer di alam realiti camno

Kaka faham je....kalo kita masih tak mampu untuk capai apa yg org lain dah capai....memang ada dengki tuh...dan indenial...biasalah...fans kamal n usha tak yah nak ambik port sangat

Doa yg baik2 je untuk mereka dan juga untuk Kamal dan Usha ...amin

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 24-12-2021 06:23 PM
acah2 doa kau tu termakbul lah ya?

Ko bila berdoa tak yakin keww TUHAN iteww mendengar? berdoala sesungguhnya DIA perkenankheun cuma awal atau lambat aja sampainya bergantungan pada apa yg lebih diperlukheun dari yg dimahukheun oleh kita...sesungguhNYA DIA MAHA MENGETAHUI, PERANCANG...dan PENERIMA DOA

ko nak aku sambung lagi?(tagline pendeta tersohor board sinun)
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.088666 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list