CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MAL

'Water Jet Apa Pemuda Amanah Nak Beli Sampai RM1k Seunit Tu?' - Fauziah Nawi

  [Copy link]
Post time 24-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga nenek aman damai tenteram xyah ambil tau dah benda2 gini ya nenek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2021 12:28 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 24-12-2021 08:44 PM
Nenek ni memang gitu lately kan? Siap demand nak jumpa jagong.

Dah nyanyuk agaknya. Rasa dia sorg je betul tu yg merentan memanjang

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 24-12-2021 06:41 PM
Iols baru beli ni dgn team pagi tadi. Memang berapa ringgit je lg 1K. Guna petrol. Sbb bayak rumah m ...

moga dipermudahkan, mulianya korang tlg org dlm kesusahan

korang ni pun acik tu bertanya je, cuba baca betul2, jgn lah baca nada sarcasm, kot dia mmg taktau, kesian pulak org tua baya2 mak kita kena hentam mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk gelak jap . Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 01:29 AM | Show all posts
gegeh ko nak menyebok jugak kan nenek? ko nak suruh beli yang 200-300 hengget punya tu takat boleh buat main tembak air kat noreen2 dalam kandang jahh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Penyokong Najib Razak Fauziah ni. Faham2 jelah bila tiba2 komen macam tu. Kalau x pro bab gini baik diam jelah. Apa yg kita xtahu, better kita jangan banyak bunyi. Nanti yg nampak, bodohnya je
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 02:08 AM | Show all posts
acik ni xyah la tetiba nk persoal...kang nmpk bodo plak
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli murah rm300 pakai sekali pstu rosak buat apa. Brp buah rumah lak nak guna. Beli la elok sikit. 1k tu mmg harga dia pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nek nawi kalau tak mampu nak sumbang tenaga atau kewangan, sumbang doa je lah utk semua mangsa dan volunteers semoga semua kerja dipermudahkan. Tak sangka pula nek ni jadi typical netizen caprut persoal bantuan itu ini mana org tu mana org ni. Org yg betul2 all out membantu tak sempat kot nak update socmed setiap saat...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 25-12-2021 10:47 AM

Tapi... Tapi memang ada yg ribuan ringgit.. Powerful lah tapinya pressure air.. Sesuai lah utk heavy duty.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 12:10 PM | Show all posts
mana pergi aset2 negara yang kata nya berjuta siap kata kalau terjadinya disaster kita dh bersedia…

pak mail ni kelakar..adabyk punahsehat tp still kena bt keje on his own..hisapmudin dgn hamzah xturun bg statement semua PM..pdhl ko jaga mindef dgn MKN kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang meminta tu pun dah berapa ratus juta dia dah sekau, nak game rakyat lagi kan, asal bukan keluar dari poket ko. Retai ye la RM1k, ko beli terus dari kilang kot. Pi meninggal la mamat yang buat apa abang dia buat masa jadik menteri WP. Penyokong PH & Umno pun boleh pegi meninggal gak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah2 sgt pinjam je la pam air bomba tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 16-1-2022 07:53 PM

...........
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah nek.just stay in your line je la yakni lakonan tahap menjengkelkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 24-12-2021 06:18 PM
nek yah duduk diam2 je kat rumah tu lagi baik. duk dpn tv, tgk berita. hal2 bantuan ni biar org muda ...

Retis dari muda sampai tua mmg pyh nk jumpa yg cerdik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Paham2 la mokcik... Budak tingkatan 3 pon boleh jawab [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee: Helloww rumah i banjir teruk d ...


Uols i nk tanya since i mmg xtau benda2 ni.. Waterjet kalau beli yg mahal ni mmg heavy duty n cepat ya bila hilang lumpur semua
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 12:03 PM | Show all posts
mahal apa nya seribu tu standard yg elok. dah kalau payah2 pakai paip air je lah acik...picit kat wayar hujung tu buat lah sampai tertidu
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cai2 umnguk mmg buduh gini kah...iq kevel bawah paras beku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:22 AM GMT+8 , Processed in 0.075820 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list