CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1138|Reply: 15

[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sung, Son Hyun Joo (Coming Soon)

[Copy link]
Post time 20-12-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 26-1-2022 10:33 PM


Profile
Drama: Tracer
Revised romanization: Tracer
Hangul: 트레이서
Director: Lee Seung-Young
Writer: Kim Hyun-Jung
Network: MBC, Wavve
Episodes: 16
Release Date: January 7, 2022 --
Runtime: Friday & Saturday 22:00
Language: Korean
Country: South Korea
Content Rating : 15+-


Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Hwang Dong-Ju (Im Si-Wan) is the chief of taxation division 5 at the National Tax Service. He works hard to trace money that is hidden from the tax service. His team includes Seo Hey-Young (Ko Ah-Sung), who has a bright personality and his boss is Oh Young (Park Yong-Woo).

Meanwhile, In Tae-Joon (Son Hyun-Joo) is the director of a regional tax office. He is an ambitious man.

Cast
Im Si-Wan - Hwang Dong-Ju
Ko Ah-Sung - Seo Hey-Young
Son Hyun-Joo - In Tae-Joon
Park Yong-Woo - Oh Young
Chu Sang Mi - Min Yeo-Jung
Yoo Dong-Hun
Jang Sung-Yoon

Source : Asianwiki, mydramalist

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 29-12-2021 09:20 PM

1st teaser...
  



2nd teaser...
  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa la tunggu... drama ni takde sub lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-1-2022 05:17 PM
Terpaksa la tunggu... drama ni takde sub lagi...

Sebab xde mana2 international online streaming platform yg ambik…maybe sebab wavve original series…wavve ni utk local kat SK je…kalau nak tgk terpaksa tunggu lambat sikitlah…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 15-1-2022 08:42 PM
xyla73 replied at 15-1-2022 08:27 PM
Sebab xde mana2 international online streaming platform yg ambik…maybe sebab wavve original serie ...


Tapi drama Namgil tu dah ada sub... maybe dramacool sub kot... drama Namgil tu pun wavve original series jugak tapi kalau kat TV channel SBS...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-1-2022 08:35 PM
Tapi drama Namgil tu dah ada sub... maybe dramacool sub kot... drama Namgil tu pun wavve original  ...

Dramacool x buat sub…diorg pun curi dari online platform lain…drama SBS selalunya viki atau viu ada ambik…tapi viu Malaysia memang lambat sikitlah…drama dah abis baru masuk viu Malaysia mcm Taxi Driver tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 15-1-2022 10:54 PM
xyla73 replied at 15-1-2022 09:13 PM
Dramacool x buat sub…diorg pun curi dari online platform lain…drama SBS selalunya viki atau viu  ...


Haah iols dah jumpa viudesi/viu Pakistan... viupinoy... tapi Tracer takde... so bertabah la tunggu available kat streaming services...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
haaaa.. padan ler group haram yg aku join tu tkde amik drama ni.. sbb tkde siapa yg buat subs.. tp rating mcm ok je.
tk dpt tgk org lhdn korea buat kerja.. kita tunggu lhdn malaysia kutip tax bln 3 nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 16-1-2022 01:27 PM
haaaa.. padan ler group haram yg aku join tu tkde amik drama ni.. sbb tkde siapa yg buat subs.. tp r ...


Yup memang rating okay... Kena tunggu completed baru viu etc ambil drama ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni dah ada sub kat dramacool tapi tunggu abislah baru layan…dahlah kena postpone 3 minggu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-1-2022 10:44 PM
Citer ni dah ada sub kat dramacool tapi tunggu abislah baru layan…dahlah kena postpone 3 minggu…

Okay... tq uols...
Tapi iols nak check dulu sub okay tak... kalau copy dari viu etc best sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 01:44 PM | Show all posts
sub kat drama cool mcm merepek je.. aku tak dapat nak habiskan ep 1 pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 7-2-2022 01:44 PM
sub kat drama cool mcm merepek je.. aku tak dapat nak habiskan ep 1 pon

So betul la ada komen sub merepek... malas la nak tengok dulu... tq share info uols...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 12:11 PM | Show all posts
Rahah replied at 7-2-2022 09:23 PM
So betul la ada komen sub merepek... malas la nak tengok dulu... tq share info uols...

yg buat sub tu x berbayar, tu sebab suka2 hati je dia buat...
kena tunggu ada international OTT platform mcm viu ke ambik...xtaulah bila...
sayang sebab casts semua best...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 12:50 PM | Show all posts
xyla73 replied at 8-2-2022 12:11 PM
yg buat sub tu x berbayar, tu sebab suka2 hati je dia buat...
kena tunggu ada international OTT pl ...

selalu kalau fan yg sub tu akan best dari yg formal mcm netflix.
tapi yang ni kelaut pula
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-2-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-2-2022 12:11 PM
yg buat sub tu x berbayar, tu sebab suka2 hati je dia buat...
kena tunggu ada international OTT pl ...

Tapi dulu2 okay je kan bila fans buat sub... this one tak tau apasal teruk sangat sebab iols baca rata2 komen memang sub merepek... tu yang iols malas nak tengok dulu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:06 PM GMT+8 , Processed in 0.093989 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list