CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1360|Reply: 10

[Dunia] UK Dapat 1st Kematian Omicron

   Close [Copy link]
Post time 14-12-2021 01:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 14-12-2021 02:05 PM

Britain.
10 orang kena Omicron kini dirawat di hospital. 1576 lagi kuarantin Omicron di rumah.
Jangkitan Omicron jadi double setiap dua tiga hari.
Antibodi melemah hingga 40 kali ganda dalam upaya melawan Covid jika hanya dua dos vaksin diambil.
Booster mampu halang 75% dari kena simpton sakit akibat Covid (termasuk Omicron).40% kes kini adalah Omicron.
50% kes dari semua kes dijangka jadi Omicron pada pertengahan Dec.
Tsunami Omicron dijangka berlaku, warga dinasihatkan untuk batalkan Krismas.






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2021 02:01 PM | Show all posts
helok lah tu

ni fb meols lalu lalang kengkawn soping2 london

si tokriz pun kat sana ekk.. sikit2 up soping2 masak2.. peyuk belanga pun hangkut dr mesia kut.. mcm kg dot com.. kut pi holiday kena masak bagai, baik toksah pi
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat negara maju tinggi kadar vaksinasi pulak ada yang mati sebab omikron.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lastweek saintis kata tengah tunggu statistik hospitalization ngan mortality
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:29 AM | Show all posts
taniha omicron. anda sedang berjuang menentang sistem pertahanan badan yang telah ditrain dengan vaksin... percubaan anda akan berterusan kerana itulah takdir mu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 10:28 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 14-12-2021 02:01 PM
helok lah tu

ni fb meols lalu lalang kengkawn soping2 london

taknak makan pinggan bercampor DNA vabi tu yang pakat2 angkot cam pelarian
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 01:45 PM | Show all posts
Kak-Rohana replied at 22-6-2022 10:28 AM
taknak makan pinggan bercampor DNA vabi tu yang pakat2 angkot cam pelarian

laaa akan sabun taharah tu... bawak tu je la senang
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 01:54 PM | Show all posts
sini je masih pakai mask dalam bangunan.. kat negara lain yang dah vaksin booster bagai semua dah bebas back to normal dah....

boleh bebas travel, asalkan booster masih valid within 270 days... mcm takde sapa dah heran statistic mati covid ni... dah badan yang tak kuat, paru2 lemah.. mati ler.. bukan besar pun kes nya.. mati sbb aids lagi ramai kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ya Allah, sgt risau bab covid yg neverending ni. dah la i skrg dah start sakit tekak,batuk,  sesak nafas plus sakit seluruh badan dgn tiba2. duk berkurung je dlm bilik. struggle sgt rasa. bila buat self test masih negatif. mcm nk demam tp x demam teruk. low grade aja. ya Allah, angkatlah virus covid ni dari muka bumi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash la buat ummah brits penyembah lilibeth
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 09:10 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 14-12-2021 02:01 PM
helok lah tu

ni fb meols lalu lalang kengkawn soping2 london



haha...sanggup diorg angkut periuk belanga yer...ke diorg sewa airbnb or aparthotel yg siap ada segala periuk utk masak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.189716 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list