CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1957|Reply: 0

Aplikasi untuk Menjana Wang dari HP

  [Copy link]
Post time 4-12-2021 03:25 PM | Show all posts |Read mode
Perlu diingat bahawa aplikasi yang disenaraikan didalam artikel memerlukan kerja keras, dan tidak bakal membuahkan wang didalam sekelip mata. Anda perlu mengerti bagaimana aplikasi ini berfungsi untuk meraih penghasilan yang lumayan. Untuk pemahaman yang tepat, menurut swarakyat.id, kita mengesyorkan kamu lihat YouTube video atau melayari laman situs syarikat.

1. eBay
Jika kamu pandai mengakibatkan sesuatu, kamu boleh memanfaatkan aplikasi Android eBay untuk menjana penghasilan lumayan tiap-tiap bulan. Banyak orang udah memanfaatkan eBay untuk menjajakan produk mereka. Di laman situs ini, kamu memasukkan barang kamu didalam senarai. Orang sesudah itu membelinya, dan kamu menghantarnya.

2. Etsy
Sekiranya kamu seorang seniman dan melacak platform untuk menjajakan seni dan kraf anda, maka kamu perlu mencuba Etsy. Etsy nyaris sama dengan eBay, namun lebih menumpukan terhadap seni dan kraf. Di Etsy, kamu perlu mengakibatkan kedai kamu untuk menjajakan apa sahaja yang kamu mahukan. Aplikasi ringan alih untuk Android membolehkan kamu mengurus kedai, pesanan, dan senarai anda.

3. Ibotta
Sekiranya kamu senang membeli-belah didalam talian, kamu perlu mencuba Ibotta. Ini adalah aplikasi percuma yang memberi kamu wang tunai sebenar terhadap tiap-tiap pembelian, didalam talian atau di kedai. Perkara yang baik ialah memberi kamu pulangan wang tiap-tiap kali kamu belanja barang keperluan, bahan makanan dan banyak lagi. Ini adalah aplikasi penjimatan wang, jadi jangan menghendaki wang yang lumayan dengannya.

4. Ganjaran Pendapat Google
Ini adalah aplikasi yang dibuat oleh pasukan Google Survei. Pada pemakaian pertama, kamu perlu menjawab soalan asas berkenaan diri anda. Setelah selesai, aplikasi bakal menghantar tinjauan secara berkala kepada anda. Perkara yang baik adalah bahawa didalam menjawab tiap-tiap tinjauan, kamu meraih kredit. Jadi, ini adalah aplikasi menjana wang yang lumayan di mana kamu tidak perlu melakukan kerja keras.

5. Tinjauan Dalam Perjalanan
Aplikasi ini nyaris sama dengan ganjaran Pendapat Google yang udah disenaraikan di atas. Survei Dalam Perjalanan membolehkan kamu melengkapkan tinjauan untuk meraih wang. Walau bagaimanapun, tidak layaknya ganjaran Pendapat Google, yang ini bakal dibayar secara tunai. Kelemahannya, terkandung tinjauan terhad yang tersedia tiap-tiap bulan. Jadi, jangan menghendaki wang besar berasal dari aplikasi ini.

6. Uber
Ini adalah perkhidmatan pengangkutan yang tersedia di tiap-tiap negara. Perkara yang baik ialah industri perkhidmatan mula berkembang pesat di telefon bimbit. Di platform layaknya itu, kamu bisa meraih banyak wang, namun dibutuhkan kemahiran memandu. Penggunaan aplikasinya mudah; kamu terima pesanan dan mendorong orang lain untuk menjana wang melaluinya.

7. Amazon Penjual
Kini adalah laman situs runcit e-comm terkemuka di dunia. Anda boleh menjajakan produk kamu sendiri di Amazon Penjual dengan mengakibatkan akaun penjual. Apa yang lebih perlu ialah Amazon Penjual adalah platform percuma. Anda boleh menjajakan nyaris semuanya Amazon layaknya barang runcit, buku, diperbaharui smartphones, dan lain-lain.

8. YouTube
Baiklah, YouTube sekarang adalah platform video paling popular di luar sana. Sekiranya kamu mahir didalam sesuatu, kamu boleh membuktikan kemahiran kamu YouTube. Walau bagaimanapun, jangan menghendaki berjuta-juta pelanggan didalam semalam, namun kandungan, ketekalan, dan kerja keras yang tepat bisa memberi kamu lumayan markah. Sekiranya kita bercakap berkenaan pilihan menjana wang, kamu boleh menjana wang YouTube lewat Iklan, Keahlian Saluran, rak Barang, Super Chat, dll.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.078243 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list